ابزار وبلاگ

سیاسی و اقتصادی - شهرستان بجنورد
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://mehrangoli64.ParsiBlog.com
 
لینک های مفید
Online User

مکارم شیرازی: تورم غوغا می‌کند، مسوولان چاره‌ای بیندیشند

به گزارش ایسنا،‌ این مرجع تقلید در آغاز درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم با اشاره به حضور میلیونی مردم در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، اظهارکرد: همه مردم با درک حساسیت‌های موجود کشور، در انتخابات سنگ تمام گذاشتند و به 
 میدان آمدند که باید از همه آنها سپاسگزاری کرد، در این زمان مهم ترین اسلحه برای نظام حمایت مردم است.

وی با بیان اینکه آیا تشکر لفظی ازمردم کافی است؟ افزود: تشکر لفظی مسوولان از مردم کافی نیست، باید در کنار
تشکر لفظی به فکر حل مشکلات مردم باشند.

این مرجع تقلید تصریح کرد:
 امروز مشکل تورم و گرانی در جامعه غوغا می‌کند، مسوولان نباید ساده از کنار آن بگذرند، باید فکری کنند تا مشکلات مردم کم شود.

وی با اشارهبه ریشه‌های گرانی خاطرنشان کرد: ریشه‌های گرانی در برخی مواقع، توسط عده‌ای از کاسب‌های بی‌انصاف با ایجاد گرانی مصنوعی ایجاد می‌شود، به طوری که با دلارهای دولتی، اجناس خود را وارد می کنند و به صورت آزاد به فروش می
رسانند که اوج بی انصافی است.

آیت‌الله مکارم شیرازی با بیان اینکهمشکل مردم با فرستادن بازرس حل نمی‌شود، تصریح کرد: گرانی‌های موجود ریشه‌های زیادی دارد، ولی برای حل گرانی با فرستادن بازرس به بازارها حل نمی‌شود، گرچه اصل مساله خوب هست، ولی حلال مشکلات مردم نیست ، مسوولان باید مسائل اقتصادی را ریشه‌ای حل کنند.

وی یادآور شد: تحریم‌های موجود نیز تاثیرهایی در گرانی و تورم موجود داشته است، ولی همه مشکلات نیست.

اینمرجع تقلید با تاکید بر تشکر عملی مسئولین از مردم، گفت: تشکر مسوولان ایناست که مشکلات مردم را با برنامه ریزی های دقیق حل کنند تا مردم راضی باشند، چرا که رضایت مردم، رضایت خداست و نارضایتی آنان، نارضایتی خدا را 
به همراه خواهد داشت.

آیت الله مکارم شیرازی در ادامه با اشاره به حدیث اخلاقی از امام صادق (ع) افزود: آنچه در راس عبادت خدا قرار می گیرد، صبر است زیرا اگر انسانی صبور نباشد، نمی تواند ایمان خود را در مقابل وسوسه های شیطان حفظ کند.

وی با تاکید بر این که انسان باید راضی بهرضای الهی باشد، ادامه داد: حادثه های فراوانی در طول زندگی انسان اتفاق می‌افتد که باید با صبر و بردباری آنها را پشت سرگذاشت.

آیت‌الله مکارم شیرازی در پایان تصریح کرد: علت و ریشه خیلی از خودکشی‌های جوانان نداشتن صبر در مقابل مشکلات است که باید با راضی بودن به رضای خدای متعال وهمت و تلاش و توکل، راه‌های مشکل را طی کرد. 



[ دوشنبه 90/12/22 ] [ 10:8 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

آمار جدید تعداد کاربران اینترنت جهان نشان می‌‌دهد که ایران با 36 میلیون و 500 هزار کاربر، توانسته است سهم 47 درصدی از کاربران اینترنت خاورمیانه را به خود اختصاص دهد و رکورد دار بیشترین تعداد کاربر در این منطقه باشد.

وب سایت Internet World Stats آمار جدید خود را از تعداد کاربران جهان تا پایان دسامبر سال 2011 منتشر کرده است که بر اساس آن قاره آسیا با یک میلیارد و 16 میلیون و 799 هزار و 76 کاربر بیشترین بخش تعداد کاربران اینترنت را به خود اختصاص داده است.

اروپا با 500 میلیون و 723 هزار و 686 کاربر پس از آسیا در رتبه دوم قرار گرفته و آمریکای شمالی با 273 میلیون و 67 هزار و 546 کاربر رتبه سوم را به دست آورده است.


جدول رتبه مناطق مختلف دنیا از نظر تعداد کاربر اینترنت



بر اساس این گزارش، هر قاره نسبتی خاصی را از کل درصد کاربران جهان به خود اختصاص داده است، قاره آفریقا 6.2 درصد، آسیا 44.8 درصد، آمریکای شمالی 13 درصد، آمریکای لاتین 10.1 درصد، اقیانوسیه یک درصد، خاورمیانه 3.3 درصد و اروپا 22.7 درصد از کل کاربران اینترنت در جهان را تشکیل می‌دهند.

در میان کشورهای آفریقایی کشور نیجریه با 45 میلیون و 982 هزار و 200 کاربر بیشترین تعداد کاربران آفریقایی را در اختیار دارد. کشورهای چین از آسیا با 513 میلیون کاربر، ایالات متحده آمریکا در آمریکای شمالی با 245 میلیون کاربر، برزیل در آمریکای لاتین با 75 میلیون 982 هزار کاربر، استرالیا در اقیانوسیه با 19 میلیون و 554 هزار و 832 کاربر، ایران در خاورمیانه با 36 میلیون و 500 هزار کاربر و آلمان در اروپا با 65 میلیون و 125 هزار کاربر بیشترین تعداد کاربران را در هر قاره به خود اختصاص داده‌اند.


جدول برترین کشورها از لحاظ تعداد کاربر اینترنت در مناطق هفت‌گانه دنیا



ایران با وجود تمامی مشکلات و جنجالهایی که به تازگی بر سر سرعت اینترنت و محدودیت دسترسی به سرویسهای ایمیل به وجود آمد، در خاورمیانه نسبت به آماری که تا پایان سال 2010 از تعداد کاربران منتشر شده بود با افزایشی سه میلیون و 300 هزار نفری مواجه شده و تعداد کاربران آن به 36 میلیون و 500 هزار کاربر رسیده است.

پس از ایران عربستان سعودی با 11 میلیون و 400 هزار کاربر و رژیم صهیونیستی با پنج میلیون و 263 هزار و 146 کاربر رتبه های دوم و سوم خاورمیانه به شمار می روند. همچنین ایران 47.4 درصد از کل کاربران خاورمیانه، عربستان 14.8 درصد و رژیم صهیونیستی 6.8 درصد از کل کاربران خاورمیانه را در اختیار دارند.


جدول رتبه‌بندی تعداد کاربران در خاورمیانه



نکته قابل توجه درباره تعداد کاربران خاورمیانه افزایش چشمگیر تعداد کاربران اینترنت در عراق است به شکلی که این کشور برخلاف آماری که تا پایان سال 2010 ارائه شده بود، یک میلیون و 303 هزار و 760 کاربر در اختیار دارد، به بیانی دیگر تعداد کاربران این کشور 978 هزار و 760 نفر افزایش پیدا کرده و به این شکل قطر به آخرین کشور خاورمیانه از نظر تعداد کاربران اینترنتی تبدیل شده است.

بر اساس گزارش Internet World Stats، تعداد کل کاربران در سرتاسر جهان که در پایان سال 2010 در حدود یک میلیارد و 966 میلیون و 514 هزار و 816 نفر اعلام شده بود با افزایش بیش از 300 میلیون نفر به دو میلیارد و 267 میلیون و 233 هزار و 742 کاربر رسیده است.





اینترنت

اینترنت

اینترنت


[ شنبه 90/12/20 ] [ 8:34 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
[ پنج شنبه 90/12/11 ] [ 8:24 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

فروش سگ و گربه در این کشور ممنوع است.
ورود غیر مسلمان بنا به حرمت اماکن اسلامی، به مناطق حجاز(شهرهای مکه ومدینه) ممنوع است.معمار بهترین هتل مکه (هتل هیلتون) که غیر مسلمان است. مجبور شدازطریق دوربین وبرروی یکی از تپه‌های اطراف شهر پروژه ساخت هتل را نظارت وپیگیری کند.
سالن سینما در عربستان وجود ندارد.
عکسبرداری در بیشتر اماکن عمومی ممنوع است.
جادوگران گردن زده می‌شوند.
بعضی از علمای مذهبی عربستان خواهان قانونی شدن برده داری هستند.
در اماکن عمومی وغذاخوری‌ها جداسازی جنسیتی به شدت اجرا می‌شود.
براثر فشار بیش ازحد برروی زنان، آمار خودکشی زنان بالاست.
در عربستان مجازات اسلامی اجرا می‌شود که شامل حدودو قوانین تعزیراتی است بعنوان مثال، چهار انگشت فرد سارق بریده می‌شود.همچنین در بعضی موارد وبرای قصاص اعضای دیگر بدن نیز بریده می‌شود
در این کشور افراد مجرم در ملأ عام گردن زده می‌شوند.
تاکنون میلیونها کتاب مذهبی اقلیت مذهبی توقیف وآتش زده شده‌است
پس از چندین دهه بررسی و به دنبال به وجود آمدن مشکلات مربوط به هویت، وزارت کشور عربستان در آوریل 2005 با حق زنان سعودی برای داشتن کارت شناسایی در صورت درخواست خود آنها موافقت کرد.بسیاری از زنان تصمیم گرفتند از داشتن کارت شناسایی صرف نظر کنند نه به این دلیل که آنها نمی‌خواستند کارت شناسایی داشته باشند، بلکه این محرومیت به این دلیل بود که پدر، همسر یا برادر آن‌ها به دلیل چاپ عکس زنان بر روی کارت شناسایی، با اعطای کارت شناسایی به زنان مخالفت می‌کردند. این مخالفت با تکیه بر این اصل اسلامی که مردان سرپرست زنان هستند و در نتیجه آنها به داشتن هویت رسمی نیاز ندارند، توجیه می‌شد.واقعیت این است که بخش‌های دولتی بسیاری وجود دارند که کارت شناسایی را نمی‌پذیرند.این ادارات دولتی برای شناسایی فرد (زنان) کارت شناسایی خانوادگی یا دو شاهد برای تأیید هویت زنان درخواست می‌کنند.


[ جمعه 90/10/16 ] [ 12:42 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

این روزها با نوسانات شدید قیمت ارز و طلا و همزمان با کاهش شدید ارزش پول ملی ، "ریال " مشتریان زیادی ندارد و ایرانی ها که صاحب این واحد پولی هستند‌ ، ترجیح می دهند ریال خود را تبدیل به یک ارز خارجی یا طلا و سکه و یا دیگر کالاهایی کنند که با جهش های تورمی از ارزششان کم نشود.
 
این روزها تقریبا در بیشتر محافل و مجالس کاری ، دوستانه و خانوادگی و... صحبت از این است که پس اندازهای نقدی و ریالی در چه چیزی سرمایه گذاری شود ؟!
 
عده ای توصیه می کنند ارزهای خارجی خریداری شود چون پیش بینی می کنند ارزش ریال بیش از این سقوط خواهد کرد ، عده ای دیگر می گویند خرید سکه طلا از بانک ها راهی مطمئن تر برای سرمایه گذاری است و عده ای دیگر می گویند بازار مسکن در رکود است و بهترین وقت برای خرید مسکن به عنوان یک کالای غیر منقول با دوام است .
 
تازه این بحث ها برای کسانی است که سرمایه های نقدی یا خرده سرمایه هایی دارند ، در حالی که بسیاری از ایرانی ها که فاقد سرمایه و پس انداز هستند، تنها ناظر روند سقوط ارزش پول ملی شان به همراه سقوط چند پله ای خود به طبقات پایین تر هستند .  
 
آنچه مشخص است این است که مردم تا حدود زیادی اعتماد خود را به پول ملی شان از دست داده اند و این مساله می تواند مهم ترین آفت نوسانات شدید قیمت ارز و سکه در بازار باشد . 
 
نکته اینجاست که این روزها حتی در برخی مبادلات داخلی ریال حذف شده و فروشندگان برای فروش کالاهای خود " دلار " طلب می کنند و این در حالی است که یکی از شعارها و اهداف همیشگی دولت های نهم و دهم حذف دلار از مبادلات خارحی کشور بود و اینک نه تنها این مهم اتفاق نیفتاده بلکه دلار در برخی مبادلات داخلی کشور هم مورد استفاده قرار می گیرد!
 
همه این تحولات به زیان پول ملی که یکی از شاخص ها و نمادهای ملی و مهم کشور است در جریان است و تا کنون تدابیر دولت برای جلوگیری از افت محسوس ارزش پول ملی مثمر ثمر نبوده است .
 
ارزش پول ملی یکی از شاخص های قدرت اقتصادی هر کشوری است و کاهش محسوس وشدید ارزش پول ملی به نگرانی ها درباره سقوط اقتصادی کشور دامن زده است .  
 
عده ای تحریم های بین المللی علیه کشور را دلیل این امر می دانند و عده ای دیگر دولت را مقصر اصلی قلمداد می کنند و معتقدند این ناکارآمدی دولت است که سبب چنین وضعی شده و عده ای دیگر دلالان کلان بازار را متهم می کنند ؛ اما واقعیت این است که هر سه این عوامل در این مساله شریک و سهیم هستند.
 
دولت به واسطه ناکارآمدی در کنترل بازار ارز و جلوگیری از کاهش ارزش پول ملی مقصر است ، تحریم های بین المللی و تحریم های یکجانبه آمریکا و اروپا و شیطنت های برخی کشورهای منطقه طرف معامله با ایران بخش دیگر قضیه است و صد البته وقتی بازار آشفته می شود این دلالان و سودجویان بازار هستند که سوء استفاده می کنند و هر چه در سطح کلان تر باشند و به رانت های مختلف  دسترسی بیشتری داشته باشند طبیعتا سودهای کلان تری نیز به جیب می زنند.
 
اما در این میان نقش و سهم دولت بیش از همه است چرا که در اقتصاد دولتی ایران ، دولت بزرگ ترین فعال اقتصادی است و سیاست گذاری هایش می تواند بسیار تاثیر گذار باشد .
 
در بحران کاهش ارزش پول ملی نیز این دولت است که مسئولیت ردیف اول را دارد چرا که  طبق قانون دولت موظف است تا ارزش پول ملی را در بازار تنظیم کند .
 
کاهش ارزش پول ملی و کاهش شدید اعتماد مردم به پول ملی شان بزرگ ترین آفت نوسانات اخیر نرخ ارز و طلا در بازار کشور است و این وظیفه دولت است که اعتماد از دست رفته را باز گرداند و به مردم تضمین دهد تا نگران حفظ پول ملی شان نباشند 
 
و طبیعتا این مهم با شعار محقق نمی شود و وقتی مردم می بینند در کمتر از یک سال گذشته ارزش پول ملی شان در برابر دلار بیش از 40 درصد کاهش یافته ؛ در حالی که بانک ها حتی در بهترین حالت نیمی از این مبلغ را نیز بابت سود سپرده های ریالی شان به آنها نمی پردازند ، هیچ انگیزه ای برای حفظ سپرده های بانکی شان ندارند.
 
در وضعیت آشفته فعلی باید پیش از هر اقدامی دولت اعتماد از دست رفته مردم به ریال را با اعمال سیاست گذاری های مناسب بازگرداند تا بیش از این روند کاهش ارزش پول ملی ادامه نیابد ؛ وگرنه هیچ بعید نیست سرنوشت ریال ایرانی به سرنوشت شوم دلار زیمبابوه تبدیل شود!


[ سه شنبه 90/10/13 ] [ 5:18 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

روزنامه کیهان نوشت:

وزیر دفاع آمریکا 5 دلیل راهبردی مخالفت خود با حمله نظامی به ایران را آشکارا بیان کرد.

لئون پنه تا وزیر دفاع باراک اوباما طی سخنانی در مرکز سابان (بخش خاورمیانه ای موسسه مطالعات استراتژیک بروکینگز) که در تاریخ 11 آذر 1390 (2 دسامبر 2011) ایراد شده، تأکید کرد: به 5 دلیل با حمله به ایران مخالف است.

این 5 دلیل چنین است:

1- اول آنکه اقدام نظامی علیه این کشور تنها می تواند برنامه هسته ای ایران را حداکثر تا 2 سال دیگر به تعویق اندازد.

2- دوم آنکه یک حمله خارجی، نظام ایران را از درون، مستحکم تر می کند.

3- نکته سوم اینکه حمله نظامی، آمریکایی ها را در عرصه بین المللی در جایگاه متهم قرار می دهد.

4- چهارمین عامل، پیامدهای جدی اقتصادی این جنگ بویژه در دورانی است که اقتصاد اروپا و آمریکا متزلزل است.

5- در نهایت علت پنجم، تشدید اوضاع در کل منطقه است که فضای تقابل و گسترش مناقشه را تولید می کند.

این سخنان پانه تا به شدت شبیه سخنان سلف وی رابرت گیتس است که به دلیل متهم بودن به کندروی در مقابل ایران پست وزارت دفاع آمریکا را ترک کرد.


[ سه شنبه 90/10/13 ] [ 7:54 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

 

9 دی 88

این شعر، سروده آقای مهدی علی محمدی برادر یک شهید است که در اشعار خود به لایه‌های انتظار، مباحث مربوط به یک فرد منتظر، و بصیرت منتظران می‌پردازد. وی در شعر خود که در نخستین سالروز حماسه «9 دی» سروده است، به وقایع روز عاشورا و پاسخ ملت بابصیرت و ولایت‌مدار به فتنه‌گران پرداخته است.

 

هوا آشفته بود و شهر مجنون
 زمین سر در گریبان، چشم پر خون



حماسه می‌خروشید از گلوشان
 ز رگ‌ها خون غیرت سخت جوشان

 

که عاشورا کسی رقصیده؟ او کیست؟
 چه کس با شاه دین جنگیده؟ کوفیست؟!

 

از این غم شهر گویا پر ز شیر است
 دی از گرمای این دل‌ها چو تیر است

 
 همه عمارگون، آماده، هوشیار
 تمام شهر بیدارند، بیدار
 کسی حرمت شکن آشوب کرده
 شغالی بیشه را مخروب کرده
 الا ای فتنه گر، شیطان، حرامی!
 میان بیشه‌ی شیران خرامی؟!
 شما، ای جمله عالم گوش دارید
 کلام آوازه‌ی بر گوش دارید
 به ایران، رهبری فرزانه داریم
 اشارت او کند جان می‌سپاریم
 الا ای فتنه‌گر، ما مرد جنگیم
 برای رجمت ای ابلیس، سنگیم
 چو شمشیر آخته، در دست اوییم!
 بمیرید از حسد، سر مست اوییم

ابابیلیم اگر بر فیل‌هایید
 چو ریگی نرم آخر زیر پایید

9 دی سیل مردم باز جوشید
 تمام سینه‌ها آخر خروشید
 خس و خاشاک را از شهر راندند
 سران فتنه زیر پای ماندند
 ولی حرفیست بی پیرایه‌ای دوست
 که این حرف از زبان یار حق گوست
 “بصیرت ” یاب، بیدارست دشمن
 ز حقد و کینه تبدار است دشمن
 صف آراییست! اما در غبار است
 میان فتنه ره دشوار و تار است
 چراغ راه ما را جز ولیّ نیست
 کسی رهبر به جز “سید علی ” نیست

 

 


[ پنج شنبه 90/10/8 ] [ 12:24 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

اگر چه اغلب پادشاهان، همراه با مقام، ثروت خود را نیز به ارث می برند، اما آنها نیز از گزند بحران مالی جهانی در امان نیستند و مانند ملت خود با تبعات این بحران دست به گریبان هستند.

در فهرست جدید ثروتمندترین پادشاهان جهان که مجله ی تجاری فوربز آن را تهیه کرده، نسبت به فهرستی که سال گذشته تهیه شد، تغییرات محسوسی به چشم می خورد که ان را می توان ناشی از بحران اقتصادی دانست که از سال گذشته در جهان گسترش یافته است.

ثروتمندترین پادشاهان در طول سال گذشته، در مجموع ،22 میلیارد دلار از ثروت خود را از دست داده اند. در میان تمام پادشاهان جهان تنها پادشاه مراکش، سلطان محمد ششم، موفق شده در طول سال گذشته از تبعات بحران اقتصادی در امان بماند و به ثروت خود بیافزاید. او اکنون 1 میلیارد دلار نسبت به سال گذشته ثروتمند تر شده و با یک پله صعود ،در مقام هفتم فهرست ثروتمندرین پادشاهان جهان قرار گرفته است.

امارت امیر نشین دبی بیش از 60 میلیارد دلار برای ساخت جزایر مصنوعی سه گانه نخلی که انها را ” هشتمین عجایب جهان” نیز می نامند هزینه کرد و توانست خریداران زیادی را از براد پیت و آنجلینا جولی تا دیوید و ویکتوریا بکام به سمت خلیج فارس جذب کند. اما اکنون رکود بازار مسکن در جزایر نخلی وکاهش ساخت و ساز در ان – ناشی از بحران مالی جهانی- به این امارت ضررهای بسیاری وارد کرده است.
ادامه مطلب...

[ شنبه 90/9/26 ] [ 9:1 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

http://www.asriran.com/files/fa/news/1390/9/17/200201_826.jpg

نخستین ویژگی هواپیمای جاسوسی بدون سرنشین RQ170 که باعث شده در نوع خود منحصر بفرد باشد توانایی تقریبا مهارناپذیر رادارگریزی آن است.

پایگاه خبری تحلیلی ایران هسته ای در نوشته ای به قلم علی شاهدیان، آورده است:منابع امریکایی از روز یکشنبه به این طرف انبوهی از گزارش های مفصل و دارای جزئیات منتشر کرده اند که نشان می دهد فناوری این هواپیما یکی از حساس ترین فناوری های موجود در اختیار سرویس های اطلاعاتی این کشور بوده و از اطلاعات مربوط به آن به شدت حفاظت می شده است.

این گزارش ها نشان می دهد دولت امریکا اکنون به شدت نگران تبعات سیاسی، فنی، اطلاعاتی و نظامی فرود اجباری این هواپیما در ایران است و به همین دلیل تمام ابزراهای خود را برای حداقل کردن خسارات ناشی از این موفقیت بزرگ ایران به کار گرفته است.

اکنون پرسش این است که چرا این هواپیما تا این حد برای دولت امریکا مهم است و جایگاه آن در سیستم فناوری نظامی و امنیتی امریکا چیست؟
بر مبنای مجموعه گزارش های موجود می توان مشخصات این هواپیما و دلایل حساسیت آن را به شکل زیر توضیح داد.

1- نخستین ویژگی این هواپیمای بدون سرنشین که باعث شده در نوع خود منحصر بفرد باشد توانایی تقریبا مهارناپذیر رادارگریزی آن است. اطلاعات موجود نشان می دهد این هواپیما توسط رادارهای معمولی برد بلند (حتی انواع بسیار پیشرفته آن) به هیچ وجه قابل رهگیری نیست و رادارهای برد کوتاه VHF نیز تنها در صورتی قادر به مشاهده آن –آن هم به سختی- هستند که هواپیما کمتر از 40 کیلومتر با آنها فاصله داشته باشد؛ اتفاقی که وقوع آن تقریبا محال است. ویژگی رادار گریزی این هواپیما ناشی از پوشش بسیار مخصوصی است که تمام سطح آن را پوشانده و بسیاری از کشورهای جهان از جمله روسیه و چین سال های طولانی است که به دنبال دست یابی به فرمول و مشخصات ساختمانی آن هستند. روزنامه نیویورک تایمز در تحلیل به قلم ویلیام براد و دیوید سانجر که روز دوشنبه 14 آذر 1390 منتشر شده، درباره توانایی رادار گریزی هواپیمای RQ170 نوشته است: «به گفته مقامات امریکایی، یک نمونه رادار گریز این هواپیمای بدون سرنشین اوایل امسال ساعت ها در ‏موارد مکرر بر فراز مخفیگاه اسامه بن لادن در ابت آباد پاکستان پرواز کرد بدون آنکه بوسیله ‏سامانه های دفاع هوایی پاکستان مورد شناسایی قرار گیرد». این روزنامه ادامه داده است: «ماه ها گزارش هایی، همگی تایید نشده، ‏منتشر شده است که از همان هواپیما مرتبا بر فراز ایران و احتمالا با هدف شناسایی مراکز هسته ای یا ‏موشکی مخفی استفاده می شده است». همچنین لولیتا سی بالدور، در گزارشی برای آسوشیتدپرس از واشینگتن در روز سه شنبه 15 آذر 1390 نیز او قول لورن تامپسون، تحلیلگر دفاعی موسسه لکسینگتون در ویرجینیا در این باره می نویسد: «این هواپیماها طوری طراحی شده اند که بتوانند به مکان هایی بروند که دیگر ‏هواپیمای باسرنشین یا بدون سرنشین نمی توانند به آنجا بروند. این هواپیما به ویژه طوری طراحی شده ‏است که ردیابی و هدف قرار دادن آن توسط دشمنان بسیار دشوار باشد». یک کارشناس فنی به «ایران هسته ای» عامل اصلی رادارگریزی این هواپیما رنگ مخصوص بدنه آن است.

2- دومین ویژگ این هواپیما که انتقال آن به ایران نگرانی بسیار جدی امریکایی ها را برانگیخته آن است که این فناوری RQ170 شباهتی جدی به فناوری بمب افکن های B-2 و همچنین جنگنده بمب افکن F-35 دارد که جزو پیشرفته ترین و در عین حال محرمانه ترین فناوری های نظامی امریکا محسوب می شود.

3- سومین ویژگی هواپیمای بدون سرنشین امریکایی که در اختیار ایران است، مربوط به موتورهای بسیار پیشرفته آن است که عملا به آن امکان می دهد به جای چند ساعت، چند روز در در هوا باقی بماند. جان پایک از اندیشکده گلوبال سکیوریتی در این باره به لولیتا سی بالدور گزارشگر آسوشیتدپرس از واشینگتن رد روز 15 آذر 1390 گفته است: «کلید موفقیت آمریکا در مورد هواپیماهای رادارگریز، موتورهای کم مصرف آنها است که به آنها ‏امکان می دهد به جای چندین ساعت، روزها در هوا بمانند».‏

4- ویژگی چهارم هواپیمای RQ170 مربوط به توانایی های جنگ الکترونیک آن بویژه در دو حوزه خاص است. نخست اینکه این هواپیما می تواند مجموعه ارتباط رادیویی با سیم و بی سیم در اطراف منطقه پروازی خود را تا شعاعی بزرگ شنود کند و دوم اینکه قادر است در منطقه پروازی خود در صورت لزوم اختلالات الکترونیکی وسیع ایجاد نماید.

5- ویژگی پنجم هواپیمای بدون سرنشین RQ170 استقرار رادارهای فوق پیشرفته «سار» بر روی آن است که هیچ نمونه مشابهی در جهان ندارد. منابع غربی نام این رادار را AESA ذکر کرده اند.

6- ششمین ویژگی این هواپیما مربوط به دوربین ها، لنزها و سنسورهای نصب شده بر روی آن است که به آن یک توانایی منحصر بفرد تصویر برداری جاسوسی می دهد. این دوربین ها دارای توان تصویر برداری با وضوح بسیار بالا در هر شرایط جوی و همچنین دارای قدرت تفکیک منحصر بفرد هستند.


[ شنبه 90/9/19 ] [ 10:35 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

بررسی جزئیات آمار نرخ تورم در 73 سال گذشته از تورم 110.5 درصدی در سال 1322 و تورم منفی 17.2 درصدی در سال 1329 خبر می‌دهد.

به گزارش فارس، در آماری که از نرخ تورم طی 73 سال گذشته یعنی از سال 1316 تاکنون بدست آمده است، به اعداد و ارقام جالبی بر می خوریم که حکایت از نوسان شدید قیمتها در ایران دارد، از تورم منفی 17 درصدی گرفته تا بالای 110 درصدی.
بر اساس این آمار، نرخ تورم که در سالهای 1316 تا 1319 بین 8 تا 21 درصد در نوسان بود، به یک باره در سال 1320 به 49 درصد، سال 21 به 96 درصد و سال 22 به 110 درصد می رسد. نکته عجیب‌تر اینکه تورم 110 درصدی سال 1322 در عین ناباوری در سال 1323 به 2.7 درصد کاهش می یابد و در دو سال بعد از آن منفی می‌شود.
به گزارش فارس، پایین ترین نرخ تورمی که مردم ایران تاکنون تجربه کرده اند در سال 1329 بوده که در این سال نرخ تورم به منفی 17.2 درصد کاهش یافته است.
علیرغم اینکه در سالهای خیلی دور تورم تک رقمی در کشور ما سابقه داشته است، بانک مرکزی در حال حاضر یک بار دیگر به دنبال تحقق تورم تک رقمی پس از گذشت 16 سال در سال 89 است که این رقم در پایان 12 ماهه مرداد سال جاری به 8.8 درصد رسیده است.
بنابراین گزارش، جزئیات نرخ تورم در 73 سال گذشته به شرح زیر است:

سال _ نرخ تورم

1316 _ 21.2 درصد
1317 _ 8.8 درصد
1318 _ 8 درصد
1319 _ 13.8 درصد
1320 _ 49.5 درصد
1321 _ 96.2 درصد
1322 _ 110.5 درصد
1323 _ 2.7 درصد
1324 _ 14.4- درصد
1325 _ 11.5- درصد
************************
1326 _ 6.6 درصد
1327 _ 11.1 درصد
1328 _ 2.3 درصد
1329 _ 17.2- درصد
1330 _ 8.3 درصد
1331 _ 7.2 درصد
1332 _ 9.2 درصد
1333 _ 15.9 درصد
1334 _ 1.7 درصد
1335 _ 8.8 درصد
************************
1336 _ 4.4 درصد
1337 _ 1 درصد
1338 _ 13 درصد
1339 _ 7.9 درصد
1340 _ 1.6 درصد
1341 _ 0.9 درصد
1342 _ 1 درصد
1343 _ 4.5 درصد
1344 _ 0.3 درصد
1345 _ 0.8 درصد
************************
1346 _ 0.8 درصد
1347 _ 1.5 درصد
1348 _ 3.6 درصد
1349 _ 1.5 درصد
1350 _ 5.5 درصد
1351 _ 6.3 درصد
1352 _ 11.2 درصد
1353 _ 15.5 درصد
1354 _ 9.9 درصد
1355 _ 16.6 درصد
************************
1356 _ 25.1 درصد
1357 _ 10 درصد
1358 _ 11.4 درصد
1359 _ 23.5 درصد
1360 _ 22.8 درصد
1361 _ 19.2 درصد
1362 _ 14.8 درصد
1363 _ 10.4 درصد
1364 _ 6.9 درصد
1365 _ 23.7 درصد
************************
1366 _ 27.7 درصد
1367 _ 28.9 درصد
1368 _ 17.4 درصد
1369 _ 9 درصد
1370 _ 20.7 درصد
1371 _ 24.4 درصد
1372 _ 22.9 درصد
1373 _ 35.2 درصد
1374 _ 49.4 درصد
1375 _ 23.2 درصد
************************
1376 _ 17.3 درصد
1377 _ 18.1 درصد
1378 _ 20.1 درصد
1379 _ 12.6 درصد
1380 _ 11.4 درصد
1381 _ 15.8 درصد
1382 _ 15.6 درصد
1383 _ 15.2 درصد
1384 _ 10.4 درصد
1385 _ 11.9 درصد
1386 _ 18.4 درصد
1387 _ 25.4 درصد
1388 _ 10.8 درصد


[ پنج شنبه 90/8/26 ] [ 4:37 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

<

شهدا شرمنده ایم شهرستان بجنورد

کانون منجی

هئیت حسین جان

آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 455
بازدید دیروز: 196
کل بازدیدها: 3155128
Flag Counter