ابزار وبلاگ

جامعه ایرانی وخارجی - شهرستان بجنورد
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://mehrangoli64.ParsiBlog.com
 
لینک های مفید
Online User

چند روز پیش عروسی مختلط پسر یکی از میلیاردرهای ایرانی که در خیابان فرشته تهران برگزار شده بود با حضور پلیس به هم خورد.

به گزارش خبرنگار عصر خبر، مراسم عروسی مختلط دختر انگلیسی با پسر آقای الف.الف که از آن بعنوان سلطان یکی از برندهای مهم تلفن همراه در ایران نام برده می شود به دلیل عدم رعایت شئونات اجتماعی و اسلامی با حضور پلیس نا تمام ماند و مسئولین برگزاری این عروسی که با هزینه میلیاردی برپا شده بود، با تشکیل پرونده به دستگاه قضایی سپرده شدند.



بنابر این گزارش، مجری این برنامه مختلط آقای «ش» مجری مشهور صدا و سیما بود که به هنگام حضور ماموران پلیس از طریق فرار از دیوار متواری شد.

در این مراسم بیش از 4 فیلمبردار به تصویربرداری از مراسم مشغول بودند که تمام این فیلم ها نیز توسط پلیس ضبط شده است.

نکته جالب اینجاست که ابتدا ماموران پلیس که به دلیل عدمخ رعایت مسائل و موازین شرعی و قانونی به برگزارکنندگان مراسم تعذکر داده بودند با محافظان(بادی گارد) مراسم درگیر شده و برخورد بد و زننده آن ها مواجه شده بودند که در نهایت پلیس با قدرت بیشتری وارد شده و این مراسم مختلط را ناتمام گذاشته است.

ناگفته نماند بادی گاردهای مراسم عروسی هنگام ورود تمام وسائل عکاسی و فیلمبرداری و تلفن همراه را از میهمانان دریافت میکردند و مانع ورود هرگونه از این وسائل به داخل مراسم می شدند.

هزینه گل ارایی سالن، آب نما، کارت های عروسی بسیار خاص و منحصر به فرد و غذاهای این مراسم بیش از 2 میلیارد تومان برآورد شده است.

شایان ذکر است، آقای الف.الف یکی از ثروتمندان ایرانی است که همواره با حاشیه های بسیاری همراه بوده است.


[ چهارشنبه 91/5/4 ] [ 9:21 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

سن ارتباط با جنس مخالف به 11 سال هم رسید.خبری فاجعه آمیز که دیروز مدیر گروه روان شناسی دانشگاه علامه طباطبایی از آن پرده برداشت.

موضوع ارتباط با جنس مخالف ،مسئله ای است که چندی از سوی کارشناسان مطرح شده است و برنامه ریزی و مدیریت صحیح در برخورد با آن باید در راس امور مسئولین قرار گیرد.

اگرچه گاه راه حل هایی جسته و گریخته از سوی افراد مختلف مطرح می شود اما بحران این موضوع محور صحبت های کارشناسان است.


محمود گلزاری، مدیر گروه روان شناسی دانشگاه علامه طباطبایی علاوه بر تاکید بر کاهش سن ارتباط با جنس مخالف گفت:این روابط حتی از مسائل عاطفی به مسائل جنسی و ارتباط با چند نفر کشیده شده است.

وی ادامه داد: معمولا دانشجویان مشکلات را از دبیرستان با خودشان به دانشگاه می آورندو با توجه به تحیق چندی پیش ما در یک دانشگاه مطرح ،در پرسشنامه ای را به دانشجویان داده بودیم که مشخص کنند آیا رابطه ای با کسی دارند و یا نه. متوجه شدم 40 درصد از دخترهای ورودی به آن دانشگاه هم اکنون با پسری ارتباط دارند و 20 درصد دیگر قطع ارتباط کرده اند بنابراین 60 درصد آنها تجربه یک ارتباط را دارند.

وی افزود: 40 درصد این افراد سن ارتباط با جنس مخالفشان کمتر از 14 سال بوده است یعنی سن دوران راهنمایی برای آنها شروع یک ارتباط بوده است پس هر چه سن ارتباط پایین تر باشد در سالهای بعد عمق این ارتباط بیشتر خواهد شد.

این موضوع در حال است که چندی پیش حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی با دفاع از مسئله تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها، تحقق این موضوع را مثبت ارزیابی کرد.

قرائتی با دفاع از مسئله تفکیک جنسیتی دانشگاه‌ها گفت: چرا این طور است که فرزندان ما در مقطع دبستان، راهنمایی و دبیرستان، به صورت مجزا تحصیل می‌کنند اما در مقطع دانشگاه که شهوت جوانان اوج می‌گیرد باید مختلط باشند.

اما آنچه روشن می رسد تنها تفکیک جنسیتی نمی تواند مانعی برای پیشروی این آمارها باشد ،آمارهایی که با توجه به تهاجم های فرهنگی و اثرات سوئ تبلیغات شبکه های ماهواره ای رو به شد است وتنها همت جدی مسئولین برای مقابله با آن را می طلبد.موضوعی که ا توجه به فرهنگ غنی ما و آموزه های اسلامی چندان هم سخت و دشوار نخواهد بود.


[ یکشنبه 91/5/1 ] [ 9:57 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

به گزارش ندای انقلاب، این آموزشگاه ها برای رقابت با یکدیگر و جذب بیشتر جوانان، تبلیغات لجام گسیخته ای را در دستور کار خود قرار داده اند.

دختران وپسران در آموزشگاه‌های خصوصی چه می کنند ؟+ تصاویر

همچنین با عدم نظارت دستگاه های مربوطه نسبت به عملکرد این آموزشگاه ها، آنان به راحتی با پر زرق و برق نشان دادن فضای موسسه شان باعث تحریک جوانان برای شرکت در دوره های آموزشی می شوند.
دختران وپسران در آموزشگاه‌های خصوصی چه می کنند ؟+ تصاویر

از تبلیغات فانتزی این گونه موسسات که بگذریم در بسیاری از موارد مشاهده شده که اشخاصی با پوشش غیر اخلاقی به عنوان رزورشن و یا منشی در این آموزشگاه ها مشغول به فعالیت هستند که جدای از حقوق و مزایای ماهانه، وجهی برای تهیه لوازم آرایشی و پوشش های نامناسب شان از سوی موسسان این آموزشگاه ها دریافت می کنند تا با جلب توجه بیشتر، باعث جذب مشتری شوند.

دختران وپسران در آموزشگاه‌های خصوصی چه می کنند ؟+ تصاویر

به گفته برخی از کارشناسان اجتماعی این تحرکات برای جلب مشتری و تحریک جوانان برای شرکت در کلاس های آموزشگاه مربوطه صورت می گیرد و آثار مخرب آن امروزه به وضوح در بین شبکه های اجتماعی قابل مشاهده است.

همچنین، محتوای برگزاری این کلاس ها نشان دهنده بی توجهی مسئولین فرهنگی و اجتماعی به نحوه تدریس از سوی استادان غیر متعهد و القای تفکرات ضد اسلامی، ملی گرایی، کاپیتالیسمی و ترویج ناسیونالیسمی حکایت دارد.

دختران وپسران در آموزشگاه‌های خصوصی چه می کنند ؟+ تصاویر

دختران وپسران در آموزشگاه‌های خصوصی چه می کنند ؟+ تصاویر

 

این نکته حائز اهمیت است که در طول برگزاری این کلاس ها، رویا پروری از طریق به تصویر کشیدن زندگی های اروپایی- آمریکایی به جوانان دیکته می شود که این اقدام علاوه بر اینکه سوق دادن جوانان به سمت تفکرات، زندگی عادی آنان را تحت تاثیر قرار می دهد.

دختران وپسران در آموزشگاه‌های خصوصی چه می کنند ؟+ تصاویر


[ جمعه 91/4/30 ] [ 9:38 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

مردی با دو خواهر و خاله اشون ازدواج کرد

مرد 42 ساله آمریکایی که با دو خواهر دوقلو و خاله اونها ازدواج کرده و از این سه زن، 24 بچه دارد در ایالت یوتای آمریکا زندگی میکند.

 

 


[ جمعه 91/4/30 ] [ 9:36 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

هیاهوی خیابان امام خمینی تهران و میدان حسن آباد آنقدر زیاد است که کمتر کسی درب یک موزه نبش خیابان شیخ هادی را پیدا می کند.

"موزه مقدم" درست در میان های و هوی بازار خرید و رفت و آمد مردم به بانک مجاورش قرار دارد ه.مین که از ورودی هشتی خانه وارد شوی، زندگی ماشینی را پشت سر می گذاری. دیوارهای این خانه اجازه ورود این همه هیاهو را به حریم خانه که ارزشمندترین خانه جهان نام دارد، نمی دهد.


 ارزشمندترین خانه جهان به واسطه داشتن اشیای تاریخی و گرانبها به گرانترین خانه جهان در سالهای دهه 30 و 40 توسط پروفسور پوپ مورخ آمریکایی که مقاله ای با عنوان بررسی هنرهای ایران در مجله "سپید و سیاه" نوشته بود، معروف شد و هنوز هم جزو یکی از منحصر به فردترین خانه های ایران و جهان است.

این خانه متعلق به محسن مقدم پسر کوچکتر احتساب الملک شهردار دوره ناصر الدین شاه قاجار است. محسن از کودکی به نقاشی علاقه زیادی نشان می داد در مکتب کمال الملک نقاشی یاد گرفت حتی در تابلوی معروف کمال الملک از کلاس درشس نیز محسن مقدم به تصویر کشیده شده است محسن برای تحصیل نقاشی به همراه برادرش حسن، به سوئیس رفت و در زمان جنگ جهانی دوم برگشت اما دومین بار برای یادگیری باستان شناسی و تاریخ سفر کرد و این بار با دست پر همراه گروه های باستان شناسی  در برخی از محوطه های تاریخی مانند دیلمان و شوش به کاوش و نظارت و بازرسی پرداخت.

 
او جزو اولین باستان شناسان ایرانی بود که به همراه اساتید باستان شناسی در محوطه های تاریخی فعالیت می کرد.
مقدم از شاگردان استاد کمال الملک، باستان شناس و مؤسس دانشگاه هنرهای زیبا و استاد دانشگاه تهران بود که با همسر فرانسوی زبانش تصمیم گرفتند همه هم و غم خود را برای برپا کردن یک موزه از اشیای گرانبهایی که در حال از بین رفتن است بگذارند.

زوج باسواد عمارت مقدم از همان سالهای ابتدایی ازدواجشان تصمیم میگیرند که هیچ وقت ازدواج نکنند آنها نگهداری از اشیای تاریخی موجود در خانه شان را فرزندان خود می پنداشتند که باید برای نسلهای بعد نگهداری شوند.
 


خانه ای که اکنون به عنوان موزه مقدم از آن یاد می شود از خانه های مجلل دوره قاجار و دارای بخش های اندرونی و بیرونی است اما در کنار تمام اجزای این عمارت مجلل، کاشی های زرین فام و گرانبهایی را می توان یافت که مقدم برای پاسداری از آنها، جایی مناسب را در دیوار برای آنها در نظر گرفته بود تا از آسیب در امان بمانند برخی از این کاشی ها در دنیا منحصر به فرد هستند.

اما کلکسیون پارچه استاد مقدم نیز جزو یکی از کلکسیون های پارچه در دنیاست این پارچه های قیمتی اکنون به صورت فریز شده در داخل مجموعه نگهداری می شود امکان بازدید عموم از آنها وجود ندارد جز یکی از پارچه ها که آن هم درون قاب شیشه ای نگهداری می شود.

در کنار تمام در و دیوارهای کاشی کاری شده و زیبای عمارت مقدم، اتاق کوچکی راه ورودی به زیرزمین خانه است که تمام در و دیوار آن با سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی و صدف و مرجان های زیبا نقش داده شده است.
 


مقدم در دفترچه خاطراتش نحوه بدست آوردن بسیاری از اشیای تاریخی موجود در این خانه را شرح داده و گفته که یا آنها را از دستفروش های بازار و یا از مالکانی که قصد تخریب خانه های تاریخی خود را با تمام ملحقاتش داشتند خریده است.
برخی دیگر از این اشیا درحال خروج از کشور بودند و یا در حراجی های کشورهای بیگانه دست به دست می شدند که مقدم با ثروت خانوادگی اش آنها را خریده و به ایران برگردانده است.

اما بسیاری دیگر از این اشیای تاریخی توسط سفرا و فرهنگیانی که مهمان مقدم بودند به این خانواده هدیه داده شده است مانند اشیایی که حدس زده می شود از بیت المقدس به او هدیه شده است.
 


اما در بین تمام این آثار برخی مانند سفال قرمز رنگ چشمه علی که متعلق به هزاره پنجم قبل از میلاد است، قدمت زیادی دارد که هیچ کس نمی داند چطور سر از این خانه در آورده است، به همین دلیل اداره کل موزه های دانشگاه تهران که اکنون مدیریت این موزه را بر عهده دارد می خواهد به بررسی مبدا این اشیا بپردازد.

مقدم در سال 1351 خانه پدری خود را با تمام آثار ارزشمندش وقف دانشگاه تهران کرد ا اینکه در سال 1366 دار فانی را وداع گفت.

پس از مرگش نیز همسرش در سال 69 تولیت موزه را در اختیار مستقیم دانشگاه تهران قرار داد و سرانجام پس از چند سال عملیات مرمت، در مرداد ماه سال 88 در این خانه به روی بازدیدکنندگان گشوده شد.     


[ چهارشنبه 91/4/28 ] [ 8:26 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

این روزها و با فرا رسیدن فصل تابستان علی رقم وجود چندین طرح مبارزه با بد حجابی دوباره خیابان‌های شهر و مراکز تفریحی به نمایشگاه مد و آرایش تبدیل شده است و مردم از این وضعیت ناراحت و نگران هستند .  

    به گزارش سرویس اجتماعی صراط ، متاسفانه یکی از مراکزی که معضل بد حجابی و بی بند و باری در آن زیاد به چشم می خورد ، پارک ها و مراکز تفریحی شهر تهران است که به دلیل حضور گسترده خانواده ها به خصوص در فصل تابستان این مراکز تفریحی ، وضعیتی نگران کننده را از لحاظ اجتماعی و فرهنگی برای جامعه به وجود آورده است و باعث شده افراد متدین کمتر در این مکان ها حضور پیدا کنند .

"پارک ارم" تهران، به عنوان بزرگترین شهر بازی و مجموعه تفریحی پایتخت هرساله با آغاز تابستان پذیرای جمع زیادی از خانواده ها و جوانانی است که برای گذران اوقات فراغت خود این مجموعه تفریحی که یکی از معدود شهربازی های پایتخت است را انتخاب می کنند . این مجموعه این روز ها مملو از نماد های بدپوششی و زنان و دخترانی است که با ظاهر ساختار شکنانه در آن حضور پیدا می کنند و فضای خانوادگی این پارک را به صحنه حضور ارازل و اوباش خیابانی تبدیل کرده اند .نحوه نامناسب پوشش ، بی بند و باری در رعایت حجاب و برداشتن روسری از سر ، اختلاط دختران و پسران به صورت غیر متعارف و..... ، شرایطی را به وجود آورده که این مرکز تفریحی پایتخت این روزها به مرکزی غیر اخلاقی و نا امن برای خانوادههای تهرانی تبدیل شود.

بنا بر مشاهدات عینی خبرنگار صراط، عدم نظارت نیروی انتظامی نسبت به حضور ارازل و اوباش در این محل ، که با استفاده از برخی نمادهای ضد اخلاقی چهره این پارک را از حالت یک مکان سالم تفریحی خارج ساخته اند ، از دیگر مشکلات این مرکز تفریحی است . همچنین قسمت های مختلفی از پارک به دلیل نداشتن روشنایی مناسب به محلی برای استعمال مواد مخدر و مسائل دیگر تبدیل شده است که با توجه به حضور کودکان در این محل به نظر می رسد در آینده خطر جدی برای حضور خانواده ها در این محل فراهم می شود .

حضور نداشتن یگان های انتظامی و امنیت اخلاقی در پارک ارم باعث شده تا بدحجاب‌ها با خیال راحت تر در این مکان جولان ‌دهند و ارزش‌ها و اصول اخلاقی و اسلامی را به تمسخر ‌گیرند و بدون حجاب و رعایت شئونات اسلامی ، آزادانه در این محل عمومی رفت و آمد داشته باشند . جالب اینجاست که مدیریت مجموعه هم کوچک ترین اقدامی در خصوص برخورد با این بد پوششی های در مجموعه های مختلف این پارک بزرگ اعم از شهربازی ها، رستوران ها و . . . به عمل نمی آورد .


 

از سوی دیگر عدم رسیدگی به وضعیت رفاهی خانواده ها در این مجموعه تفریحی از دیگر مشکلات پارک ارم است که علی رغم گرفتن هزینه های هنگفت از مردم برای استفاده از مجموعه ، هیچگونه امکاناتی در شأن شهروندان تهرانی در اختیار آنان قرار نمی گیرد ، گرانی های سرسام آور اقلام خوراکی و نبود امکانات اولیه مناسب مشکلات عدیده ای را برای مردم به وجود آورده است . نکته اساسی تر آنجاست که شهربازی پارک ارم در حالی در آستانه شلوغ ترین فصل سال برای مجموعه های تفریحی ، فک پلمب شده است که این شهربازی ، اواخر سال قبل به دلیل عدم رعایت اصول ایمنی از سوی سازمان استاندارد پلمپ شده بود و 30 بازی از 32 بازی آن غیر استاندارد اعلام شد اما به هر حال با اخذ مجوز های لازم دوباره به کار خود ادامه داد .

به هر حال موضوعی که بسیار مهم به نظر می رسد این است که مسئولان انتظامی و نظارتی باید دایره نظارتی خود را بر روی این پارک که در حاشیه شهر قرار گرفته است بیشتر کنند تا برخی افراد فکر نکنند که می توانند دایره قانون شکنی هایشان را به هر کجا بکشانند و محیط های خانوادگی را برای حضور خانواده ها به خصوص قشر متدین از بین ببرند .


[ چهارشنبه 91/4/28 ] [ 8:18 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

مردان ایرانی


[ چهارشنبه 91/4/28 ] [ 8:7 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

از عجیب ترین طرح جمع آوری ماهواره ، رونمایی شد.


به گزارش انتخاب؛ این طرح که «تحویل داوطلبانه ماهواره» نام دارد، در یکی از مساجد تهران فعال شده است.

در این خبر که از سوی «شیعه آنلاین» منتشر شده، آمده است: طرحی که امسال در دستور کار خود قرار داده، «طرح تحویل داوطلبانه ماهواره به مسجد در مراسم نیمه شعبان» نام داشت.

بر اساس این طرح، اهالی منطقه به صورت داوطلبانه ماهواره های خود را به مسجد آورده و تحویل می دادند و در عوض مورد تقدیر مسئولان مسجد قرار می گرفتند.

بنابراین گزارش، تعداد 175 دستگاه ماهواره به علاوه دیش «به صورت داوطلبانه از اهالی منطقه تهرانپارس» تحویل گرفته شده است.





[ دوشنبه 91/4/26 ] [ 7:31 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
pc13dc1658c06b5d3bffed97f5269123ef_688879_orig-300x199

تصاویری جدید از بی بند و باری دختران و پسران در ایران

ادامه مطلب...

[ پنج شنبه 91/4/22 ] [ 11:25 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

چرا ودیگر هیچ.....

مچ اندازی  خانمها


[ پنج شنبه 91/4/22 ] [ 11:21 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

<

شهدا شرمنده ایم شهرستان بجنورد

کانون منجی

هئیت حسین جان

آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 160
بازدید دیروز: 305
کل بازدیدها: 3154637
Flag Counter