ابزار وبلاگ

وزارت بهداشت: سوسیس و کالباس نخورید - شهرستان بجنورد
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://mehrangoli64.ParsiBlog.com
 
لینک های مفید
Online User

 

کالباس

وزارت بهداشت اعلام کرد: بوتولیسم بر اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسروماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شده‌اند، ایجاد می‌شود و بسیار خطرناک و کشنده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از مصطفی اسماعیلی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان با اشاره به مسمومیت مواد غذایی اظهار کرد: مسمومیت با مواد غذایی می‌تواند بر اثر آلودگی غذا در جریان تولید فرآورده های غذایی، تهیه و نگهداری مواد غذایی ایجاد شود.

اسماعیلی با تاکید بر رعایت موازین بهداشتی در استفاده از کنسروهای مواد غذایی یاد آور شد: در هنگام خرید کنسروها از خرید کنسروهایی که در قوطی آن آثار نشت، برآمدگی و فرورفتگی و زنگ زدگی مشاهده می‌شود، خودداری کنید.

وی بوتولیسم را کشنده‌ترین نوع مسمومیت دانست و تصریح کرد: مسمومیت غذایی موسوم به بوتولیسم از کشنده ترین نوع مسمومیت‌ها به شمار می‌رود، بوتولیسم بر اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شده‌اند ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: علایم و نشانه‌های بوتولیسم به صورت تاخیری (12 تا 24 ساعت بعد از مصرف غذای آلوده به باکتری) و به صورت تاری دید، دوبینی، افتادگی پلک، عدم توانایی حرکتی، سختی در بلع، اختلال تکلم و یبوست ظاهر می شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان خاطر نشان کرد: اسهال یکی از علایم در بسیاری از مسمومیت های غذایی است و باید این علایم را جدی گرفت و در کمترین زمان ممکن به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه شود.


[ یکشنبه 91/2/31 ] [ 9:14 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

<

شهدا شرمنده ایم شهرستان بجنورد

کانون منجی

هئیت حسین جان

آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 12
بازدید دیروز: 362
کل بازدیدها: 3159192
Flag Counter