ابزار وبلاگ

خدا لعنت کند این چینی ها را - شهرستان بجنورد
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://mehrangoli64.ParsiBlog.com
 
لینک های مفید
Online User


نگار چینی‌ها پس از کشتار ترک‌های مسلمان کشور خودشان، تصمیم گرفته‌اند به مقدسات مردم مسلمان ایران هم به موهن ترین شکل ممکن حمله کنند.
تا پیش از این، Made In China حتی به تسبیح‌ها و جانمازهای ایرانیان رسیده بود و حالا کلمه «الله» و عبارت مقدس مسلمانان یعنی «بسم الله الرحمن الرحیم» را به قسمت پشت شلوارهای ایرانیان برده‌اند این شلوارهای جین زنانه در فروشگاه‌های افسریه، حوالی خیابان‌های اول و دوم به قیمت دوازده هزار تومان در حراجی به فروش می رسند.
بیشتر خریداران هم به نوشتار پشت جیب شلوار توجه نمی‌کنند و صرفا به خاطر قیمت و دوخت شلوار ان را خریداری می‌کنند. فروشنده هم اطلاعات چندانی درباره محل خرید شلوارها و ...نمی‌دهد؛ البته برخی از خریداران به دلیل عبارت پشت شلوار از خرید آن خودداری می‌کنند.
به تصویر این شلوارهای جین چینی که به تازگی به بازار ایران وارد شدند، نگاه کنید؛ عبارت«بسم الله الرحمن الرحیم» که «الله» آن دوبار تکرار شده است، روی جیب‌های عقب این شلوارهاست و یک بسم الله هم برعکس نوشته شده است.
در مکتب اسلام برای کلمه الله حرمت قایل شده اند، به گونه‌ای که حتی برای دست زدن به خط و نوشته آن باید وضو داشت و... و حالا درست در قسمت نشیمنگاه این شلوارها این کلمه گلدوزی شده و بدتر آن که در تهران ـ که خیلی‌ها دوست دارند آن را ام القرای جهان اسلام بنامند ـ به فروش می رسد!
با توجه به اینکه این شلوارها تازه به کشور وارد شدند، هنوز تعدادشان مشخص نیست، ولی به دلیل آنکه در مارک داخلی شلوارها، عبارت "Made In P.R.C" مخفف عبارت "People Republic of China" به معنی جمهوری خلق چین درج شده است،

 

خدا لعنت کند


[ جمعه 92/9/22 ] [ 12:13 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

<

شهدا شرمنده ایم شهرستان بجنورد

کانون منجی

هئیت حسین جان

آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 194
بازدید دیروز: 292
کل بازدیدها: 3167151
Flag Counter