ابزار وبلاگ

اظهارات آیت الله جوادی آملی درباره همجنسبازی - شهرستان بجنورد
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://mehrangoli64.ParsiBlog.com
 
لینک های مفید
Online User

رسا: آیت الله جوادی آملی امروز در جمع علما و روحانیون حوزه علمیه به ادامه تفسیر سوره مبارکه شعراء در مسجد اعظم قم پرداخت و گفت: چون سوره مبارکه شعراء در مکه نازل شده و عده زیادی مخصوصا صنادید قریش کارشکنی و دهن کجی می کردند و رسول خدا صلی الله علیه و آله نگران بود که چرا ایمان نمی آورند، خدای متعال قصص فراوانی را برای تسلی حضرت و هشدار به مردم نازل کرد.

این استاد تفسیر حوزه علمیه با اشاره با قصه حضرت لوط علیه السلام گفت: آن حضرت با اینکه با ایشان هم قبیله نبود اما مدت مدیدی در می انشان زندگی کرده بود و برادر انسانی و اجتماعی ایشان محسوب می شد.

وی ادامه داد: بنا به فرمایش حضرت امام رضا علیه السلام «کلما احدث العباد من الذنوب ما لم یکونوا یعلمون احدث الله لهم من البلاء ما لم یکونوا یعرفون»، اگر جامعه ای گناه جدیدی انجام داد عذاب جدیدی خواهد دید. مشکلاتی مثل ایدز و مانند آن اصلا سابقه نداشته است نه اینکه بوده ولی درمانش را نمی دانستند.   همان طور که حوادث عالم در انسان مؤثر است،   اعمال انسان نیز در عالم و در حوادث آن مؤثر است.

این استاد عالی حوزه علمیه قم با اشاره به آیه شریفه «ولو أن أهل القری أمنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء والأرض» خاطرنشان کرد: اگر مردم عمل صالح داشته باشند،  بیراهه نروند و راه کسی را نبندند، خدای متعال باران به موقع و برکات زمین و آسمان را فرو می فرستد. امام سجاد علیه السلام در دعاهای نورانی صحیفه سجادیه به خدای متعال عرض می کند خدایا زمستان ما را زمستان و تابستان ما را تابستان قرار بده.

آیت الله جوادی آملی با اشاره به عمل شنیع قوم لوط گفت: حضرت لوط علیه السلام به قوم خود فرمود گناهی می کنید که هیچ سابقه ای در عوالم ندارد. نه عالم حیوان، نه جن و نه انسان. نه پرندگان این کار را می کنند و نه درندگان. این کار از هیچ سگ و خوکی سر نمی زند. طبق فرمایش قرآن کریم کسانی که این کار را در مجلسشان هم به تصویب می رسانند از حیوان هم پست تر هستند.

وی افزود: انسان مثل فرشته نیست که شخصش بماند بلکه باید نوع او باقی بماند. خداوند متعال هم ازدواج را راهی برای بقای نسل انسان قرار داده و لذت هم در آن قرار داده تا آدمی به آن رغبت کند.   همان طور که در غذا خوردن لذت قرار داده و این لذت را به عنوان مزد مقرر فرموده است. البته   همان طور که غذا خوردن لازم است و باید به اندازه معقول باشد، نکاح هم لازم است و باید به اندازه معقول صورت پذیرد.

آیت الله جوادی آملی گفت: بیشتر بیماری ها از پرخوری و بدخوری است. این کار طبق روایات باعث حمق می شود. انسان پرخور،   محقق و عاقل و خردمند نخواهد شد. انسان باید بدون اشت ها غذا نخورد و قبل از سیری هم دست از غذا بکشد تا جا برای فکر باقی بماند. اگر حکیم یا فقیهی را به جمع آوری زباله مجبور کنیم انجام می دهد ولی او کار مهمتری و توان بیشتری دارد. روح انسان هم خلق شده تا خلیفه الهی و عالم باشد و نباید فقط او را درگیر خوراک کرد.

این استاد عالی حوزه علمیه قم با اشاره به زندگی حیوانی در غرب خاطر نشان کرد: قرآنکه کتاب ادب است به این ها می گوید از حیوان پست تر هستند. این قرآن و روایات و حرم است که ما را آدم کرده است. درست است که از نظر صنعت مثل غرب نیستیم اما آن ها که از نظر صنعت پیشرفت کرده اند ولی از معارف بی بهره اند، قرآن می فرماید زندگی پست تر از حیوان دارند. سگ و خوک هم این عمل شنیع را انجام نمی دهند که این ها در مجلسشان آن را مصوب می کنند.


[ پنج شنبه 91/9/23 ] [ 5:30 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

<

شهدا شرمنده ایم شهرستان بجنورد

کانون منجی

هئیت حسین جان

آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 121
بازدید دیروز: 495
کل بازدیدها: 3133822
Flag Counter