http://mehrangoli64.ParsiBlog.com | ||
[ شنبه 91/11/28 ] [ 10:34 صبح ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
[ چهارشنبه 91/11/11 ] [ 1:23 عصر ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بجنورد با اشاره به فرهنگ عاشورا بیان داشت امروز نیاز کشور به بسیج بر پایه و اساس این اصل گذاشته شده است که بسیج امتداد عاشوراست و فرهنگ عاشورا را دنبال میکند.وی گفت:امروز پایگاه های بسیج مظهر مقابله با یزیدیان زمان هستند که در جنگ نرم منبع ایمان،اعتقاد و بنیان خانواده مسلمانان را هدف قرار داده اند. پایگاه ام ابیها در 1/9/91 افتتاح شد [ سه شنبه 91/9/14 ] [ 6:54 عصر ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
[ یکشنبه 91/9/12 ] [ 1:18 عصر ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
[ شنبه 91/9/11 ] [ 12:6 عصر ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
بجنورد - خبرگزاری مهر: خرید تضمینی گندم در خراسان شمالی هر چند موجب تشویق کشاورزان به تولید محصول با کیفیت شده است اما تاخیر در پرداخت مزد کشاورزان شیرینی این طرح را در کام آنها تلخ و زمینه حضور دلالان را فراهم می کند. محمد محمدی می افزاید: تاخیر در پرداخت بهای گندم کشاورزان، بازار گندم را به جولانگاه دلالان کرده زیرا بعضی از کشاورزان که دارای بدهی و سررسید بوده ناگزیر برای فروش محصول خود دست به جیب تر از واسطه ها کسی را پیدا نمی کنند. این کشاورز ادامه می دهد: هر چند خرید تضمینی مزایای زیادی داشته اما تاخیر در پرداخت مطالبات شیرینی این طرح را به کام کشاورزان تلخ کرده و ما امیدواریم مسئولان شرکت غله هر چه زودتر به قول خود عمل کرده و مطالبات کشاورزان را پرداخت کنند.
وی اضافه می کند: هر ساله هنگام برداشت محصولات دلالان سرازیر روستاها می شود و با قیمت کمتر از خرید تضمینی اما به صورت نقد و یکجا محصولات بعضی از کشاورزان را خریداری می کنند و کشاورزانی که بدهی به بانکها دارند به اجبار مجبور به فروش محصولات خود می شوند. ![]() آنها پس از خرید محصولات بی کیفیت و با کیفیت را با یکدیگر مخلوط کرده و با قیمتی بالاتر به فروش می رسانند. یکی از گندمکاران بجنوردی نیز می گوید: خوشبختانه با وجودی که امسال کشاورزان زیادی محصولات خود را به مراکز خرید آوردند اما خبری از صفهای طولانی چند روزه نبود و در ساعات اولیه محصولات تحویل داده می شد. موسی سلولی می افزاید: سال گذشته محصول گندم من کیفیت مطلوبی نداشت که دلیل آن بی دقتی در برداشت محصول و وجود کاه و سنگ در محصول عنوان شد به همین دلیل امسال دقت بیشتری داشتم و توانستم محصولی با کیفیت تحویل مراکز خرید دهم. وی ادامه می دهد: خرید تضمینی موجب شد تا استفاده از نهاده های کشاورزی موثر در طول دوره های کاشت، داشت وبرداشت همیشه در کانون توجه کشاورز قرار داشته باشد. سلولی اضافه می کند: البته پس از هدفمند کردن یارانه ها و به دلیل افزایش قیمت نان مصرف گندم خانواده نیز بالا رفته و محصولات خود را کم تر تحویل مراکز خرید می دهند. مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی نیز می گوید: خرید گندم استان از طریق 11 مرکز خرید در تاریخ 13 خرداد امسال شروع شد که تا 70 هزار تن گندم خریداری شده که این میزان نسبت به سال گذشته 40 درصد کاهش خرید داشته است.
ابراهیم سهرابی افزود: تاکنون 243 میلیارد ریال از مطالبات کشاورزان معادل 95 درصد مطالبات کشاورزان پرداخت شده و تنها 5 میلیارد دیگر باقی مانده که با پیگیریهای انجام شده امیدواریم این میزان اعتبار نیز تا چند روز آینده از سوی دولت پرداخت شود. وی ادامه داد: طبق پیش بینی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی امسال 200 هزار تن محصول مازاد بر برداشت تحویل مراکز خرید می شود اما به دلیل شرایط جوی نامناسب و همچنین کاهش بارندگی در فصل کشت وهمچنین افزایش مصرف کشاورزان و روستاییان پس از هدفمند کردن یارانه ها این میزان گندم خریداری نشود وآمار کمتر از این باشد. وی می افزاید: خرید گندم امسال از طریق هدفمند گندم صورت گرفت و هر چند سال اول اجرای این طرح بود اما اجرای آن موفقیت آمیز صورت گرفت. سهرابی اظهار داشت: امسال گندم با کیفیت مختلف تفکیک شده و گندم مناسب به کارخانه های آرد تحویل داده می شود. مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی اضافه می کند: این اقدام موجب افزایش کیفیت آرد و به دنبال آن افزایش کیفیت نان می شود.
وی در خصوص ظرفیت ذخیره سازی گندم عنوان کرد: ظرفیت ذخیره سازی گندم امسال 63 درصد افزایش یافت و امیدواریم بتوانیم این ظرفیت را تا 100 درصد افزایش دهیم که در این صورت امکان ذخیره سازی 300 هزار تن گندم فراهم می شود و علاوه بر ذخیره گندم تولیدی استان شرایط ذخیره گندم سایر استانها نیز ایجاد می شود. مدیر یکی از کارخانه ها آرد استان نیز اظهار داشت: کیفیت گندم سال گذشته چندان مناسب نبود به همین دلیل با وجود تلاش بسیار کارشناسان،آرد با کیفیت بالا تولید نمی شود.
![]()
[ شنبه 91/9/11 ] [ 12:5 عصر ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
وضعیت خانه های خشت و گلی "ساربان محله" بجنورد 50 سال قبل را در ذهنها تداعی می کند و خانه هایی که زمانی مملو از هیاهوی زندگی بود امروز به محله ای تبدیل شده اند که به عنوان یکی از چالشهای بجنورد مطرح می شود. احمد سلیمانی یکی از ساکنان بافت فرسوده بجنورد که در کوچه شهید منصور حصاری ساکن است به خبرنگار مهر گفت: پس از اینکه خانه پدری به من و دیگر خواهر و برادرانم به ارث رسید، آن را بر اساس سهم الارث خود تفکیک کردیم. وی اظهار داشت: پس از تاسیس استان خراسان شمالی محله ای که منزل پدری ام در آن قرار داشت جزو مناطقی اعلام شد که طرح مصوب بافت فرسوده بجنورد را شامل می شد و با گذشت شش سال از آن هنگام، شرکت عمران مسکن سازان نه منزلم را خریداری می کند و نه اینکه می توانم آنرا تخریب کنم، دوباره بسازم و یا بفروشم. یکی دیگر از ساکنان بافت فرسوده نیز گفت: احیای بافت فرسوده بسیار کند پیش می رود ساکنان این محله ها در منازلی زندگی می کنند که اگر با بلایا طبیعی همچون سیل، زلزله و یا آتش سوزی مواجه شوند، فاجعه ای انسانی در این محلات اتفاق می افتد. بهمن کردی تاکید کرد: کوچه هایی که در این محله ها شکل گرفته باریک و کم عرض است و امکان هرگونه کمک رسانی در صورت وقوع حوادث را از امدادگران سلب می کند. ![]() این شهروند بافت فرسوده افزود: از سویی حتی خدمات شهری نیز در این مناطق به سختی انجام می شود، و دلیل آن نیز این است که به علت عرض کم معابر، خودروهایی مثل خودروهای جمع آوری زباله نمی توانند تردد کنند و حتی آمبولانس نیز نمی تواند از عرض کم برخی از معابر مرکزی بافت عبور کند. یکی دیگر از ساکنان این بافت به خبرنگار مهر گفت: املاک قرار گرفته در این محله ها به علت کوچکی، قابل ساخت نیستند و مسئولان شهرداری می گویند؛ باید قطعات زمین تجمیع شوند، اما چگونه می توان با مالکان دیگر کنار آمد و چند قطعه 50 یا 80 و یا 150 متری را تجمیع کرد و نوسازی کرد. یکی دیگر دیگر از ساکنان این بافت اظهار داشت: کسانی که در خارج از محدوده بافت مصوب فرسوده قرار دارند حداقل می توانند اقدام به فروش املاک کنند اما کسانی که مانند ما در محدوده مصوب بافت فرسوده پروژه ارمغان زندگی می کنیم نمی توانیم املاک خود را به جز از شرکت عمران و مسکن سازان به دیگران بفروشیم و این شرکت نیز به علت نداشتن منابع مالی لازم نمی تواند همه املاک را تملک کند. مهمترین مشکل طرح، یکپارچه بودن بافت فرسوده است یک کارشناس عمران و شهرسازی در این مورد به خبرنگار مهر گفت: نوسازی بافت فرسوده بدون جلب مشارکت مردم به علت هزینه بالایی که دارد کاری سخت و توان فرسا است. غلامرضا آصف اظهارداشت: در طراحی های بافت فرسوده شهرها، یکی از مشکلات یکپارچه بودن طرحها است در صورتیکه اگر طرحها به قطعات کوچکتر تقسیم می شد و با مشارکت مردم ساکن در بافت ساخته می شد سرعت بیشتری به خود می گرفت. ![]() وی در مورد پروژه ارمغان بافت فرسوده بجنورد تصریح کرد: اجرای این پروژه در هشت هکتار، نیازمند میلیاردها ریال سرمایه گذاری و صرف هزینه است. وی بیان کرد: در این طرح یک پارچه همه جوانب امر مطالعه شده است و اگر به اتمام برسد می تواند طرحی نمونه به لحاظ معماری و شهرسازی است، ولی مهم ترین مشکل تملک همه قطعات و نبود اعتبار لازم برای به پایان بردن طرح است و این مسئله ای است این طرح را ساله به کندی پیش می برد.
رییس شورای اسلامی شهر بجنورد نیز از راکد ماندن طرح و اعتبارات قطره چکانی که به آن اختصاص داده می شود ناراضی است. سید محمد لنگری به خبرنگار مهر گفت: پروژه احیای بافت فرسوده بجنورد از سال 1384 آغاز شد ولی تنها دو هکتار آن و در واقع به لحاظ ریالی 20 درصد پروژه اجرایی شده است. وی اظهار داشت: اعتبار این پروژه قبل از این با انتشار اوراق مشارکت و اعتبارات اختصاص یافته از سوی شرکت عمران و مسکن سازان کشور پیش می رفت اما انتشار اوراق مشارکت بافت فرسوده به شهرداریها سپرده شده است. لنگری ادامه داد: شهرداری بجنورد به دلیل نداشتن منابع مالی لازم و تضمین برای برگشت سود سرمایه گذاری، اوراق مشارکت منتشر نمی کند و نمی تواند هم به این ریسک دست بزند و تنها راه حل این است که پروژه به همین دو هکتاری که از 8.1 ساخته شده خلاصه شود و بقیه اراضی را خود مردم احیا کنند.
مدیر عامل شرکت عمران و مسکن سازان خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: احیای بافت فرسوده در همه جای کشور به شرکت عمران و مسکن سازان ایران سپرده شده است و برابر همین پروژه تملک و نوسازی ارمغان بجنورد هم درمحدوده ای به وسعت هشت هکتار در بافت میانی شهر بجنورد در حال ساخت است. ![]() عبدالرضا وفایی اظهار داشت: تملک اراضی از سال 85 آغاز شده است و تا هنگامی که انتشار اوراق مشارکت به شهرداری ها واگذار نشده بود اجرای پروژه از سرعت خوبی برخوردار بود ولی اکنون با خودداری شهرداری در انتشار اوراق مشارکت طرح سرعت لازم را از دست داده است. وی بیان کرد: هم اکنون یک تیم تخصصی که توسط مشاور اجتماعی پروژه ارمغان تشکیل شده است، همه مالکان یکی یکی، مراجع می کند تا از مردم در اجرای طرح مشارکت بخواهد. وفایی افزود: سرمایه گذاران نیز درخواست ورود به این پروژه را دارند که چگونگی همکاری آنها در دست بررسی است. وی تصریح کرد: بخش بزرگ اراضی پروژه تملک شده است و با تدابیر اتخاذ شده از جمله ورود مردم به این طرح، پروژه سرعت خواهد گرفت. وفایی گفت: پروژه حکیم شیروان که احیای بافت فرسوده شیروان را در ... دارد بدون کمترین مشکل در حال اجرا است و شهر قدیم شیروان یا کهنه شهر که 80 هکتار دارد بخش اعظم بافت فرسوده این شهر را به خود اختصاص داده است. وی ساخت بافت فرسوده شیروان را 120 هکتار بیان کرد و افزود: این 120 هکتار به تصویب کمیسیون پنج شهرداری رسیده است. وی مساحت پروژه حکیم را 7.3 هکتار بیان کرد و ادامه داد: هزینه های مربوط به تملک زمین در این پروژه از محل مشارکتهای مردمی تامین شده است و فاز یک آن نیز به پایان رسیده و به بهره برداران تحویل داده شده است. مدیرعامل شرکت عمران و مسکن سازان خراسان شمالی گفت: اگر به مردم اجازه داده شود که در قطعات 150 متری در بافت فرسوده ساخت و ساز کنند، نه مشکل ریزدانگی این قطعات حل می شود و نه معابر می توانند توسعه پیدا کنند و بافت همچنان نفوذ ناپذیر می ماند در صورتیکه با تامین منابع لازم برای پروژه ارمغان می توان مشکل بافت فرسوده بجنورد را یکبار برای همیشه حل کرد و از به وجود آمدن بافت فرسوده چند دهه دیگر نیز جلوگیری کرد.
معاون معماری و شهرسازی سازمان مسکن و شهرسازی خراسان شمالی نیز به مهر گفت: با انعکاس مشکلات مردم به دولت، و به ویژه این مشکل احیای بافت فرسوده تقریبا در سراسر کشور همگانی است، مجلس شورای اسلامی در مصوبه ای بخش بزرگ مشکلات بافت فرسوده به ویژه تملک، خرید و فروش اراضی این بافت را تعیین تکلیف کرده است. ![]() روزبه دادجو اظهار داشت: پس از ابلاغ و با اجرای این مصوبه مشکلات مردم ساکن در بافت فرسوده حل خواهد شد. وی تصریح کرد: در حال حاضر احیای بافت فرسوده استان به شرکت عمران و مسکن سازان خراسان شمالی واگذار شده است و تملک اراضی درمحدوده مصوب بافت فرسوده نیز با این شرکت است. دادجو افزود: چگونگی خرید و فروش و قیمت کارشناسی املاک نیز با توجه به مصوبه مجلس توسط کارشناسان دادگستری و با 15 درصد بیش از قیمت کارشناسی تعیین می شود. معاون معماری و شهرسازی مسکن و شهرسازی خراسان شمالی گفت: جزئیات بیشتر این مصوبه پس از ابلاغ اعلام خواهد شد. [ شنبه 91/9/11 ] [ 12:4 عصر ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
جام جم آنلاین: معاون میراث فرهنگی کشور به منظور بررسی وضعیت شهر تاریخی بلقیس و پیگیری اقدامات لازم برای تشکیل پرونده ثبت جهانی این شهر هفته آینده به استان خراسان شمالی سفر می کند. [ شنبه 91/9/11 ] [ 12:3 عصر ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
مقدمه
[ شنبه 91/9/11 ] [ 12:2 عصر ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
اسفراین نیوز : استاندار خراسان شمالی در جلسه شورای اداری استان بعد از سفر مقام معظم رهبری و استقبال بی نظیر، بیادماندنی وهوشمندانه مردم خراسان شمالی با موضع گیری ای سخیف و نسنجیده و بدور از شأن نماینده عالی دولت در استان باعث جریحه دار شدن عواطف مردم مومن و ولایتمدار استان شد. احمدی بیغش در میان سکوت مدیران ارشد استان اعلام داشته که : «... قصد جسارت ندارم به اون هایی که خراسان شمالی ای اند، باور کنید قبل از سفر آقا استان شما ناشناخته بود. اگر یک جایی می گفتند خراسان شمالی، مردم یاد «فقر»، «عقب ماندگی ذهنی»، «عقب ماندگی فرهنگی»، کسانی که دائما به دنبال این اند که گوسفندان شان را ببرند صحرا و چوپانی کنند، اما امروز با این سفر روحانی و معنوی و با بیانات پیامبرگونه ای که داشت، مردم ایران فهمیدند عجب هم وطن هایی داشتیم ... » این در حالی است که مردم خراسان شمالی در طول دوران انقلاب بویژه دفاع مقدس و حوادث و رویدادهای سیاسی مهم از جمله انتخابات ، شعور فرهنگی و سیاسی بالا، علاقه مندی، واقع بینی و هوشمندی خود را بارها و بارها به معرض نمایش گذاشته اند. تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر امتیازات برجسته مردم استان خراسان شمالی از جمله: " دیانت، سرزندگی و شور و نشاط، آماده به کار بودن، غیرت مرزبانی، استعدادهای برتر و درخشان، شجاعت و ... " در جمع مردم مومن و ولایتمدار خراسان شمالی حاکی از شناخت عمیق و باور قلبی ایشان به مردم این استان است. به نظر می رسد مهم ترین مظلومیت خراسان شمالی حضور مدیرانی است که شأن این مردم را نشناخته و رعایت نکرده اما از شانه های آنان برای رشد و ترقی خود سود جسته و می جویند. انتظار می رود احمدی بیغش استاندار خراسان شمالی شجاعانه و بدون فوت وقت و توجیه نسبت به اصلاح سخنان خود و عذرخواهی از مردم شریف خراسان شمالی اقدام و اجازه ندهد فضای روحانی و سرشار از نشاط و شادابی پس از سفر پر برکت مقام معظم رهبری در اذهان مردم استان مکدر گردد و شیرینی زیارت مقام عظمای ولایت بر کام مردم استان تلخ شود. گفتنی است دفتر رهبر فرزانه انقلاب طی اطلاعیه ای از مردم مومن و سلحشور استان خراسان شمالی تقدیر به عمل آورده و با بیان عباراتی نظیر: «دیار اترک»، «سرزمین گنجینه معرفتها» و خطه شهید پرور مرزبانان غیور و «باب الرضا(ع)» " از این استان یاد کرده است.
[ یکشنبه 91/9/5 ] [ 7:52 عصر ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
|
||
[ قالب وبلاگ : ایران اسکین ] [ Weblog Themes By : iran skin] |