ابزار وبلاگ

سیاسی و اقتصادی - شهرستان بجنورد
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://mehrangoli64.ParsiBlog.com
 
لینک های مفید
Online User
هدف و انگیزه اصلی روسیه درحمایت ازبشار اسد ومخالفت با دشمنان او بر اساس منافع ملی روسیه توجیه می‌شود. اما چرا منافع روسیه در حمایت از اسد مطرح می‌شود؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت به سه دلیل عمده منافع ملی روسیه در سوریه با سرنوشت بشار اسد گره خورده است.

1- مسکو تمایلی به تشکیل حکومت طرفدار غرب در دمشق ندارد. زیرا روی کار آمدن چنین دولتی را تهدید منافع بلند مدت خود در سوریه می‌داند. روسیه درحال حاضر در کلیه سطوح سیاسی، اقتصادی ونظامی قراردادهای راهبردی با دولت سوریه دارد که درصورت سرنگونی دولت اسد همه این قرارداد ها با خطرجدی روبرو خواهد شد. همچنانکه در مورد صدام و قذافی این اتفاق افتاد. با این تفاوت که صدام به کشور همسایه خود ایران و کویت تجاوز کرده بود در حالی که اسد به هیچ کشوری حمله نکرده است. همچنین در باره قذافی نیز او چهل و دوسال حکومت دیکتاتوری در طرابلس حاکم کرده بود و حاضر به هیچگونه اصلاح در امور نبود در حالی که بشار اسد در دو سال اخیر روند اصلاحات قابل ملاحظه‌ای را آغاز کرده است. با وجود کند بودن روند اجرایی اصلاحات می‌توان گفت ابعاد بسیار وسیع و قابل توجهی را برای مشارکت دادن به مخالفان را شامل می‌شود . بنابراین روسیه با قاطعیت اتهام حمایت ازحکومت سرکوبگررا با اتکاء به انجام اصلاحات وسیع درسوریه ، رد می‌کند.

2- مخالفان اسد درسوریه وخارج این کشور طیف وسیعی از چپ گرایان تا غرب گرایان و اسلام گرایان تندرو را شامل می‌شوند که از نگاه مسکو هیچکدام جایگزین مناسبی برای تشکیل یک حکومت مردم گرا درسوریه نیستند. بلکه دقیقا بخاطر حمایت علنی و همه جانبه آمریکا، انگلیس، فرانسه، ترکیه، امارات، عربستان وقطر از مخالفان اسد این یقین برای روس‌ها شکل گرفته است که ماجرای بهارعربی هم ساخته غرب و بویژه آمریکا است تا تغییرات مورد نظر خود را برای ایجاد آنچه که در سال 2005 خاورمیانه جدید می‌خواندند، بوجود آورند. در نتیجه آن‌ها برای از دست ندادن موقعیت خود درآینده خاورمیانه می‌کوشند از سقوط دولت اسد که آخرین سنگر نفوذ روس ها در این منطقه محسوب می‌شود ، به هر شکل ممکن جلوگیری کنند.

3- روسیه با قدرت گرفتن جریان‌های اسلام گرای طرفدار سلفی ها در سوریه به شدت مخالف است و روی کار آمدن آن‌ها را به معنای تشکیل جبهه‌ای از گرایش‌های سنی افراطی تفسیر می‌کند که در بلند مدت می‌تواند برای مسلمانان داخلی روسیه نیزمشکل آفرین شوند. همچنانکه دربین جدایی طلبان چچنی نیز گروه‌های سلفی وهابی هم نفوذ داشتند.


http://www.jahannews.com/vdcb90b5srhb5gp.uiur.html


[ پنج شنبه 91/3/11 ] [ 10:21 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

 

احمدی نژاد وهمسر موسوی


[ چهارشنبه 91/3/10 ] [ 8:56 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

عصر ایران: «روزنامه کانادایی تورنتوسان در گزارشی با عنوان "اسرائیل با تصمیم یک ایرانی به ایران حمله می‌کند" نوشت: یک ایرانی الاصل، هم اکنون به دومین مقام مهم در کابینه اسرائیل تبدیل شده است.»

عصر ایران با درج مقدمه فوق در گزارشی آورده است: «‌ رئیس پیشین ستاد مشترک ارتش، وزیر دفاع پیشین اسرائیل و رهبر فعلی حزب کادیما، در تصمیم‌گیری احتمالی درباره حمله نظامی به ایران در کنار نخست وزیر نقش اصلی را خواهد داشت. وی متولد ایران است و این کشور را به خوبی می‌شناسد؛ او شائول موفاز است.

موفاز با ائتلاف با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در اقدامی کم نظیر، دو جناح چپ و راست را در کنار هم قرار داد. هر یک از سران کابینه یعنی نتانیاهو و موفاز، دارای سابقه نظامی هستند و به احتمال زیاد، امنیت اسرائیل را به خطر نخواهند انداخت.

موفاز به عنوان رئیس پیشین ستاد متشرک ارتش و وزیر سابق دفاع، کارشناس جنگ است و ایران را از داخل به خوبی می‌شناسد. او یکی از مهمترین یهودیانی است که به اسرائیل مهاجرت کردند و توانستند در اسرائیل در عرصه سیاست موفقیت کسب کردند و به یکی از مهمترین تصمیم‌گیران کلان تبدیل شوند.

براساس متن منتشر شده در سایت وزارت خارجه اسرائیل، شائول موفاز متولد تهران است و اصلیتی اصفهانی دارد. نام سابق وی در ایران «شهرام مفضض‌زاده» بوده‌ است. وی در سال 1957 میلادی (1336 خورشیدی) به همراه خانواده‌اش به اسرائیل مهاجرت کرد و پس از فارغ‌التحصیلی از دبیرستان در سال 1966 میلادی به عضویت ارتش اسرائیل درآمد.

وی پس از پایان جنگ لبنان (1982)، تحصیلات عالی نظامی را در دانشگاه نظامی در آمریکا ادامه داد و پس از بازگشت به اسرائیل در سال 1986 میلادی به فرماندهی تیپ کماندویی برگزیده شد. وی در سال 1997 به مقام قائم مقامی ستاد کل مشترک ارتش اسرائیل رسید و نهایتا یک سال بعد به فرماندهی کل ستاد مشترک ارتش اسرائیل منصوب شد.

هم اکنون بیش از 40 هزار ایرانی تبار در اسرائیل زندگی می‌کنند که بخشی از آنها به پست‌ها و مسئولیت‌های مهمی رسیدند که علاوه بر شائول موفاز (معاون نخست وزیر) می‌توان به موشه کاتساف (موسی قصاب) رئیس سابق، دان حالوتس رئیس سابق ستاد مشترک ارتش اسرائیل و مایکل بن آری سیاستمدار و عضو پارلمان، موردخای زار عضو سابق پارلمان اشاره کرد.

هم اکنون یهودیان در تهران، 11 عبادتگاه دارند. بسیاری از این عبادتگاه‌ها در کنار خود مدارس عبری دارند. یهودیان در تهران یک رستوران، بیمارستان، خانه سالمندان و قبرستان ویژه خود را نیز دارند. یهودیان دارای کتابخانه‌ای بزرگ با 20 هزار عنوان کتاب نیز هستند که تصویر (امام) خمینی بر دیوار آن نقش بسته است. یهودیان در ایران همچنین یک نماینده در پارلمان دارند.»


[ چهارشنبه 91/3/10 ] [ 8:50 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

ه گزارش جهان به نقل از وطن امروز؛ حواشی پشت دوربین بی بی سی فارسی درماه های اخیر فقط بخشی از آن چیزی است که بعضا توسط خود پرسنل بنگاه سخن پراکنی بریتانیا افشا می شود.

تلویزیون فارسی صدای آمریکا (VOA) نیز از این قاعده مستثنی نبوده است و حضور تبهکاران، مفسدان اخلاقی و اقتصادی به عنوان مجری، کارمند و ... در این شبکه مشکلات بسیار زیادی را برای مدیران بالادستی به وجود آورده است.

در همین زمینه "وطن امروز" اطلاعاتی را درباره یکی از کارکنان VOA به دست آورده است که خود گویای نوع افرادی است که این شبکه ها اقدام به جذب آنان می کنند.

"آرش سیگارچی" که اکنون در صدای آمریکا مشغول به فعالیت است در سال 1375 مرتکب 2 فقره سرقت (سرقت اسباب و اثاثیه و طلاهای منزل فردی به نام محمد جواد ثنایی و سرقت قالپاق های اتومبیل فردی به نام محمد نقی مهرورز) شده است.



سیگارچی همچنین پیش از این سابقه ارتباط نامشروع با یکی از اهالی منطقه گلسار (گیلان) را داشته که در ارتباط با این جرائم توسط نیروی انتظامی  بازداشت می شود.

پس از رسیدگی قضایی به موارد مندرج در این پرونده طی حکمی به شماره 75/6515 از سوی شعبه دادگاه عمومی شهرستان رشت محکوم شده که درمورخ 30/7/1376 پس از ارجاع به دایره اجرای احکام به تحمل 3 ماه و یک روز حبس و جزای نقدی محکوم شده است.

آرش سیگارچی مدتی را نیز در یکی از نشریات محلی گیلان سردبیر بوده است.

قالپاق دزد دیروز و کارمند امروز VOA در سال های 82 و 83 براساس موارد اتهامی همچون ارتباط با عناصر ضد انقلاب خارج از کشور، فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی، توهین به پیام اکرم (ص)، توهین به مراجع تقلید، توهین به بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب و... بازداشت و تحت پیگرد قضایی قرار گرفته و به 3 سال حبس محکوم می شود.

سیگارچی پس از گذرندان 13ماه حبس برای مداو از زندان مرخص شده و در فرصت پدید آمده کشور را به مقصد آمریکا ترک می کند.

نامبرده پس از خروج از کشور، ضمن اخذ پناهندگی سیاسی از دولت آمریکا، با توجه به ارتباطاتی که در زمان حضور در کشور با عوامل صدای امریکا داشته به این شبکه پیوسته و از آن زمان تاکنون به عنوان یکی از مجریان فعال VOA به شمار می آید.

با توجه به اقدامات قالپاق دزد VOA علیه نظام جمهوری اسلامی از سوی سازمان دیده بان حقوق بشر جایزه بین المللی هلمن به وی اعطا شده است.

سیگارچی در پاره ای موارد ضمن برقراری ارتباط با عناصر داخلی به شیوه منافقین به جمع آوری اخبار و اطلاعات مربوط به امور نظامی و دفاعی کشور پرداخته است.


[ چهارشنبه 91/3/10 ] [ 8:46 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

صاحب منصبی از جانب رضاخان برای مدرس ده هزار تومان پول آورد و گفت: بگیر و هیچ مگو. مدرس پاسخ داد: پول را زیر تشک بگذار و برو و به اربابت بگو تا دینار آخرش خرج نابودی تو خواهد شد. اگر راضی بود که هیچ وگرنه بیا و از همان جا بردار و برو

مدرس


[ چهارشنبه 91/3/10 ] [ 8:42 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]






[ سه شنبه 91/3/9 ] [ 8:19 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

بالاخره با تلاش ائتلافی از انجمن‌های غیرانتفاعی ایرانیان آمریکا، اداره سرشماری فدرال، آمار ایرانیان مقیم این کشور را منتشر کرد. براساس آمار منتشر شده، تعداد افرادی که در سرشماری سال 2010 خود را دارای قومیت ایرانی معرفی کردند بالغ بر 289هزارو 465نفر است که بیشترین تعداد آنها در غرب آمریکا با 179هزارو 210 نفر جمعیت گزارش شده است. در این سال جمعیت کل ایالات‌متحده 308میلیون و 745هزارو 538 نفر گزارش شد که 7/9درصد نسبت به سرشماری سال 2000 افزایش نشان می‌داد.

ذکر این رقم در تناقض با تصورات عمومی و اطلاعات جسته و گریخته از تعداد ایرانیان مقیم آمریکاست تا جایی که برخی منابع تعداد ایرانیان را بالغ بر یک‌میلیون قلمداد کرده‌اند.

سرشماری رسمی در آمریکا هر 10سال یک‌بار انجام می‌گیرد و در هر سرشماری فرم‌هایی به منازل 6/1نفر از ساکنین با پست ارسال می‌شود که آنها باید آن را پر کرده و پس بفرستند. در این فرم‌ها اطلاعاتی در مورد قومیت و نژاد ساکنین پرسیده می‌شود که براساس سیاست‌های حاکم بر کاخ سفید، اطلاعات تقاضا شده در هر سرشماری متفاوت است.

براساس سرشماری سال 2010 حدود4/72درصد جمعیت سفید، 6/12‌درصد سیاه پوست، 9/0‌درصد بومیان (سرخ پوستان)، 8/4‌درصد از ممالک شرق آسیا، 2/0‌درصد دارای قومیت هاوایی و جزایر اقیانوس آرام معرفی شده‌اند در عین حالی‌که 2/6 درصد خود را با نژاد یا قومیتی غیراقوام فوق معرفی کرده و 9/2 ‌درصد هم خود را وابسته به بیش از یک قوم یا نژاد می‌دانند.

استفاده از واژه های «قومیت» به‌جای «نژاد» یکی از موضوعاتی است که سال‌هاست در محافل علمی آمریکا مورد بحث و مناقشه بوده است و نهایتا انجمن مردم‌شناسی آمریکا طی بیانیه‌ای در سال 1997 استفاده از واژه «نژاد» را برای تفکیک اقوام غیرعلمی دانست با این‌حال در تقسیم‌بندی‌های رسمی کماکان از هر دو واژه «قوم» و «نژاد» برای تقسیم‌بندی ساکنین این کشور استفاده می‌شود. بررسی ریشه‌ها و تفاوت‌های این دو واژه نیازمند مقاله دیگری است که نگارنده به‌زودی تقدیم خوانندگان خواهد کرد.

برای سهولت در پاسخ به سوال قومیت، در فرم‌های سرشماری 2010 مربع‌هایی برای علامت‌زدن در مقابل چند قومیت و نژاد مشخص شده بود که عبارت بودند از: سفیدپوست، سیاه‌پوست، لاتین‌تبار، بومیان آمریکا و آلاسکا، آسیای شرقی‌ها، اهالی هاوایی و جزایر اقیانوس آرام. برای کسانی‌که در هیچ یک از دسته‌بندی‌های فوق نمی‌گنجند، مربع دیگری در نظر گرفته‌شده با عنوان «دیگر اقوام و نژادها» و کسی که این مربع را علامت می‌زند می‌تواند در مقابل آن قومیت خود را بنویسد.

نظر به اینکه آمار دقیقی از ایرانیان آمریکا وجود نداشت، ائتلافی از انجمن‌های غیرانتفاعی ایرانیان از جمله «انجمن فرهنگ» و «انجمن روابط عمومی ایرانیان آمریکایی» تلاش گسترده‌ای را برای آموزش ایرانیان ترتیب دادند که دریافت‌کنندگان فرم، مربع «دیگر اقوام و نژادها» را علامت زده و در مقابل آن بر قومیت ایرانی خود تاکید کنند. اداره سرشماری آمریکا با شمارش کسانی که به این ترتیب خود را ایرانی یا ایرانی– آمریکایی معرفی کرده‌اند، به رقم 289هزارو 465 رسیده است. تصور عمومی بر این است که تعدادی از ایرانیان بدون آگاهی از اهمیت این نحوه اعلام، هویت قومی خود را به‌عنوان سفید پوست معرفی کرده‌اند.

اگر 15-10‌درصد ضریب خطا برای این اشتباه در نظر گرفته شود، جمعیت ایرانیان مقیم این کشور حول و حوش 300‌هزار نفر است که بیشترین تعداد در ایالت کالیفرنیا (با 157هزارو 225 نفر) و کمترین تعداد در ایالت داکوتای جنوبی (40 نفر) ساکن هستند. اهمیت آمار ایرانیان آمریکا می‌تواند از جنبه‌های مختلف بررسی شود. به لحاظ سیاسی این جمعیت می‌تواند در روند تصمیم‌گیری‌های سیاسی تاثیرگذار باشد و به‌خصوص در صورت بهبود روابط سیاسی با آمریکا، ایرانیان می‌توانند به‌عنوان سفرای فرهنگی ایران و فرهنگ ایرانی نقش برجسته‌ای در زدودن سه‌دهه کدورت سیاسی بین دو کشور ایفا کنند. بسیاری از ایرانیان دارای موقعیت‌های شغلی ممتازی در آمریکا بوده و در مقایسه با سایر اقوام مهاجر به این کشور دارای سطح تحصیلی و سرانه ثروت بیشتری هستند. گشودن گره سیاسی و دیپلماتیک بین دو کشور ایران و آمریکا نتیجه برد – برد برای مردم دو کشور خواهد بود.


[ دوشنبه 91/3/8 ] [ 11:4 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

ژاپن برای بیست و یکمین سال متوالی طلبکارترین کشور جهان نام گرفت.

 دولت ژاپن اعلام کرد که در پایان سال گذشته میلادی میزان دارایی‌های خارجی این کشور برابر با 253 تریلیون ین (سه هزار و 190 میلیارد دلار) بوده است و از این نظر ژاپن توانست عنوان طلبکارترین کشور جهان را حفظ کند.

آمارهای منتشره از سوی وزارت دارایی ژاپن نشان می‌دهد که میزان دارایی‌های خارجی این کشور در پایان سال 2011 تنها 0.6 درصد یا هزار و 500 میلیارد ین بیشتر از سال 2010 بوده است.

ژاپن 21 سال است که عنوان طلبکارترین کشور جهان را با خود یدک می‌کشد.

بر اساس اعلام وزارت دارایی ژاپن، چین از نظر میزان دارایی خارجی در مکان دوم و آلمان در مکان سوم جهان قرار دارند.  


[ دوشنبه 91/3/8 ] [ 10:50 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

کار ارزشمند میثم محمد حسنی با عنوان تولید ایرانی

تولید ایرانی


[ دوشنبه 91/3/8 ] [ 10:43 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

به گزارش جهان به نقل از جام نیوز؛ شبکه صدای آمریکا (VOA) جمعه 5 خرداد (May 25) برنامه تفسیر خبر خود را در گفتگویی با علیرضا نوری زاده و حسن داعی به موضوع مذاکرات هسته ای در بغداد اختصاص داد.

علیرضا نوری زاده در ابتدای این برنامه ضمن اینکه مذاکرات را برای ایران شکست توصیف کرد افزود: «هدف ایران در مذاکرات بغداد تعلیق تحریم بانک ملی بود که به آن نرسید. پس شکست بزرگی برای طرف ایرانی بود و طرف غربی هم دستاوردی نداشت.»

مجری برنامه در ادامه با خواندن قسمتی از مقاله روزنامه دیلی تلگراف لندن با این تیتر که "آیا اسرائیل توانایی نظامی برای پایان دادن به جاه طلبی های هسته ای ایران را دارد؟" گفت: «نویسنده با اشاره به قدرت نیروی هوایی اسرائیل چنین نتیجه گیری کرده است که هر گونه حمله هوایی جاه طلبی های هسته ای ایران را به تعویق می اندازد ولی به آنها خاتمه نخواهد داد. به نوشته آقای بلر آقای نتانیاهو یک بحران جهانی ایجاد خواهد کرد فقط برای عقب انداختن برنامه هسته ای ایران اگر این حمله انجام شود.»

نوری زاده ضمن فاجعه خواندن توافق ایران و غرب بر سر اپوزیسیون خارج کشور گفت: «یا غربی ها آنچه می گویند منافقانه می گویند یا باید به آن پایبند باشند. وجود 6 میلیون ایرانی را در خارج از کشور نباید نادیده بگیریم، این ایرانی ها نیروی مقتدری هستند که می توانند تاثیرگذار باشند. بنابراین ما نباید اجازه بدهیم در پس پرده سازشی بر سر ما صورت بگیرد. اگر توافقی بشود که ایران وارد جنگ نشود و خدای ناکرده زحمات 5 نسل ایران ویران نشود خیلی خوب است اما باید مراقب باشیم ما را نفروشند این مهم است و قدرت اپوزیسیون بیرون ایران می تواند جلوی این فاجعه را بگیرد.»

تاکید بر براندازی جمهوری اسلامی فصل مشترک این گفتگو بود که بخش زیادی از برنامه را به خود اختصاص داد.

حسن داعی میهمان صدای آمریکا در این باره گفت: «برنامه هسته ای جمهوری اسلامی بخشی از حیاتش است و دراین باره کوتاه نمی آید تنها راه حل، رفتن این حکومت است. رئیس شورای روابط خارجی آمریکا گفته است: «بعد از سی و چند سال بیایید آنچه آزمایش نکرده ایم امتحان کنیم، راه حل مسئله هسته ای ایران، کمک به اپوزیسیون برای رفتن این حکومت و برقراری دموکراسی است.»»

وی همچنین در ادامه سیاه نمایی های خود از اوضاع ایران افزود: «هیچ راه خروجی برای مشکلات سیاسی اقتصادی و دیپلماتیک جمهوری اسلامی نیست و تا موقعی که این نظام برجاست. روز به روز بدتر خواهد شد. در همه موارد همین است. روز به روز بحرانی تر می شود.»

گزافه گویی های "داعی" به حدی بود که حتی صدای مجری برنامه هم درآمد و در پاسخ به این ادعای داعی گفت: «این صحبتی که آقای داعی می فرمایند سالهاست که از سوی اپوزیسیون مطرح می شود که "هیچ راهی نیست جز اینکه این رژیم براندازی شود" و می بینیم رژیم به عمر خودش ادامه داده و اتفاقی هم نیفتاده است.»

حسن داعی ضمن گلایه از غربی ها بخاطر مذاکره با ایران بر سر مسئله هسته ای، علت این امتیاز دادن ها را این گونه برشمرد: «غرب بخاطر انتخابات آقای اوباما و بحران در اروپا به این مذاکرات را ادامه می دهند و به ایران امتیاز می دهند. مثلا وقتی جمهوری اسلامی در این شرایط منطقه به آنها تحمیل کرد که برویم بغداد، این از آن ژست های حسن نیتی است که غرب به جمهوری اسلامی می دهد.»

"داعی" در ادامه با اشاره به پوشش خانم اشتون آنرا به تمسخر گرفته و گفت: «همچنین به لباس خانم اشتون نگاه کنید، بخاطر اینکه نظر جمهوری اسلامی را جلب کند یک لباسی پوشیده است که معلوم نیست چه جور لباسی است، حجاب یا غیر حجاب است. قبل از ایشان هم آقای "جک استراو" برای اینکه جمهوری اسلامی خوشش بیاد می گویند 14 معصوم را از بر کرده بود و حمد و قل هو الله هم می خوانده است. اینقدر امتیاز بیهوده نباید بدهند. واقعا شرم آور است.»


[ دوشنبه 91/3/8 ] [ 9:12 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

<

شهدا شرمنده ایم شهرستان بجنورد

کانون منجی

هئیت حسین جان

آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 218
بازدید دیروز: 220
کل بازدیدها: 3152474
Flag Counter