ابزار وبلاگ

سیاسیون شهرستان بجنورد - شهرستان بجنورد
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://mehrangoli64.ParsiBlog.com
 
لینک های مفید
Online User

یکی از سایت های شبکه CNN عکسی را منتشر کرده است که در آن محمد خاتمی و پائولا برادول معشوقه پترائوس را در حال گفتگو نشان می دهد. این عکس مربوط به سال 2008 و سفر خاتمی به آمریکا در آن سال است .

 در آن دوران برادول دانشجوی دانشگاه هاروارد بوده است. رابطه برادول با پترائوس نیز گویا از همان سالها شکل می گیرد.


[ شنبه 91/9/11 ] [ 8:52 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

این عکس، امروز از سوی سایت باشگاه خبرنگاران( وابسته به صداوسیما) منتشر شد

پسر احمدی نژاد


[ شنبه 91/9/11 ] [ 8:51 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

شاید مرگ ستار بهشتی از پرحاشیه‌ترین اخبار هفته گذشته به شمار می‌رود. یک پزشکی‌قانونی اطلاعیه‌ صادر می‌کرد و روز دیگر مسئولان قضایی درمورد آن توضیح می‌دادند. از محل مرگ ستار بهشتی بازدید می‌کردند و... . در آخرین مورد هم دادستانی تهران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد پیرو اعلام فوت ستار بهشتی، با تاکید بر حرمت نفوس و دماء شهروندان و تلاش درجهت احقاق حق و در راستای انجام وظایف ذاتی خود با تشکیل پرونده‌ای در این خصوص، تحقیقات لازم را درجهت تعیین علت فوت و شناسایی مقصران احتمالی به عمل آورده است.

خلاصه‌ای از اقدامات دادستانی

ستار بهشتی در تاریخ نهم آبان‌ماه 1391 به موجب گزارش پلیس فتا به دادسرای عمومی تهران وطبق نیابت قضایی صادره در شهرستان رباط کریم با اتهامات مندرج در پرونده دستگیر وپس از تفهیم اتهام و صدورتامین قرار وثیقه در دادسرای شهرستان مذکور به بازداشتگاه پلیس فتا در تهران اعزام شد. در تاریخ 10 آبان 1391 متهم به‌همراه ماموران به شعبه بازپرسی اعزام شده و پلیس فتا طی گزارشی درخواست می‌کند به لحاظ انجام تحقیقات بیشتر درمورد متهم 10روز دراختیار ماموران پلیس فتا قرار گیرد که بازپرس متهم را به زندان اوین معرفی و مقرر کرد در تاریخ 11 آبان‌ماه از زندان تحویل ماموران مذکور شود که به همین نحو نیز اقدام شد اما در تاریخ 13آبان‌ماه 1391 حسب گزارش پلیس، متهم در بازداشتگاه فتا فوت می‌نماید که پس از اعلام مراتب فوت در عصر روز 13 آبان‌ماه 1391 به کلانتری 106 و اطلاع دادستانی تهران از واقعه، توسط بازپرس ویژه قتل دادسرای جنایی تهران دستورات لازم به منظور انجام تحقیقات مقدماتی صادر شد.

در جریان تحقیقات، توسط بازپرس، اظهارات پدر و مادر متوفی به‌عنوان شاکی استماع و شکایت اعلامی صورتجلسه شد. متعاقباً تحقیقات اولیه از مأمورین پلیس فتا صورت گرفت و با توجه به نتیجه تحقیقات و اظهارات ماموران پرونده و نیز مراقبین شیفت‌هایی که طی آن متوفی به بازداشتگاه وارد یا خارج شده است، سرانجام به چند نفر از مأمورین پلیس شامل افسران پرونده و مراقبین بازداشتگاه تفهیم اتهام و قرار بازداشت موقت صادر و متهمان به زندان معرفی شده‌اند که در تحقیقات تکمیلی از ماموران نیروی انتظامی، نتایج روشن‌‌کننده‌ای به دست آمده است.

همچنین از تنها متهمی که شب پیش از حادثه با متوفی در بازداشتگاه پلیس فتا به‌سر می‌برده، درباره چگونگی حضور متوفی در بازداشتگاه، رفتار مأموران با وی و وضعیت جسمی وی تحقیقات لازم صورت گرفت. همزمان دفاتر مربوط به ثبت وقایع بازداشتگاه فتا بررسی و تصویر تهیه‌شده از تمامی صفحات این دفاتر مربوط به روزهای ورود و خروج ستار بهشتی پیوست پرونده شده که مؤید تحقیقات بازپرس از ماموران انتظامی بازداشت شده است. بررسی پرونده پزشکی متوفی در بهداری زندان اوین و تحقیق از پزشکان این بهداری نیز اقدام دیگری بود که صورت گرفت.

ستار بهشتی

تحقیق درمورد رفتار ماموران

در ادامه از زندانیانی که با متوفی در یک بند از زندان اوین به سر می‌برده‌اند و همچنین از مأموران بند محل نگهداری متوفی درخصوص وضعیت جسمی و نحوه‌ رفتار مأموران با مرحوم ستار بهشتی درهنگام ورود به زندان تحقیقات کاملی به‌عمل آمد. ذکر این مطلب ضروری است که دادستانی تهران همچنین درمورد فوت مرحوم ستار بهشتی سوای برخی اتهاماتی که متوجه ماموران بازداشتی است به برخی احتمالات دیگر که ناشی از تبلیغات سوء و نحوه‌ ‌اطلاع‌رسانی غیرمتعارف برخی سایت‌های معاند درمورد متوفی ستار بهشتی بوده است توجه لازم را نموده و به تحقیقات خود در این زمینه ادامه خواهد داد.

در اقدام دیگر طبق دستور بازپرس، جسد به پزشکی‌قانونی انتقال یافت که پس از معاینه جسد، گواهی مربوطه که مؤید وجود چند فقره کبودی در کتف و دست و پای متوفی بود، صادر شد. پزشکی‌قانونی در نظریه اول، اعلام علت قطعی فوت را منوط به وصول جواب آزمایشگاه سم‌شناسی و نتیجه‌ کالبدشکافی کرد. در تاریخ 21 آبان‌ماه 1391 نظریه بخش سم‌شناسی و آسیب‌شناسی پزشکی قانونی واصل شد که طی آن وجود هرگونه دارو یا سم در بدن متوفی منفی اعلام شد. در نظر 24 آبان‌ماه 1391 نیز در معاینه ظاهری به‌عمل آمده چند مورد کبودی درحال جذب در تنه و اندام تحتانی و ساییدگی در قدام ساق چپ مشاهده شده و اعلام علت فوت هم به انجام تحقیقات قضایی منوط شد.

در آخرین نظریه کمیسیون پزشکی 7 نفره (پزشکان متخصص پزشکی‌قانونی) که به تاریخ 30 آبان 1391 صادر شده نیز آمده است: «درحال حاضر با توجه به بررسی‌های انجام‌شده و با اطلاعات موجود، تعیین علت قطعی فوت از لحاظ پزشکی مقدور نبوده، اما نظر به اینکه در معاینه جسد و بررسی‌های تکمیلی هیچ‌گونه دلایل و شواهدی از بیماری منجر به فوت احراز نشده است، محتمل‌ترین علت منجر به فوت می‌تواند پدیده شوک باشد که درصورت احراز ایراد ضربه یا ضربات به نقاط حساس بدن یا فشارهای شدید روانی، این عوامل می‌تواند عامل شوک مذکور باشد». با توجه به مراتب فوق، دادستانی تهران با تاکید بر سرعت در مشخص شدن علت فوت و رسیدگی دقیق به پرونده، روند تحقیقات را بدون هیچ‌گونه وقفه و ملاحظه‌ای به‌طور مستمر درجهت احراز واقعیت و احقاق حق ادامه داده و نتایج حاصل از تحقیقات را به اطلاع عموم خواهد رساند.


[ سه شنبه 91/9/7 ] [ 8:39 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
محمود احمدی نژاد رئیس جمهور همراه با مردم ظهر روز یکشنبه دهم محرم در حرم حضرت معصومه(س) قم به عزاداری پرداخت.
33ef6a788c8c7dcb17cea4042534f8be تصاویر /  گریه احمدی‌نژاد در روز عاشورا

524c669b8063577fac61fbba04b80d4c تصاویر /  گریه احمدی‌نژاد در روز عاشورا

574f22df3f43f3a82787ef19551a271e تصاویر /  گریه احمدی‌نژاد در روز عاشورا

 


[ دوشنبه 91/9/6 ] [ 7:44 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

آثار سیاه‌ قلم خیل ویسنتی، نقاش برزیلی در بیست و نهمین بی‌نیال سائوپائولو جنجال آفرید. این نقاش در یکی از این آثار با اسلحه کمری سر احمدی‌نژاد، رئیس جمهور ایران را نشانه رفته است.

9d5d12a3538bebf36928ee516b7e60e9 ترور احمدی نژادبا اسلحه کمری +تصویر

ادامه مطلب...

[ یکشنبه 91/9/5 ] [ 8:52 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

سیروس حبیب در انتخابات ششم نوامبر 2012 از حزب دموکرات امریکا به مجلس قانون گذاری امریکا در واشنگتن راه پیدا کرده است. او اولین ایرانی تباری است که توانسته با کسب کرسی 48، وارد مجلس نمایندگان واشنگتن بشود. پیش از این نیز ایرانی ها در سیاست امریکا وارد شده اند اما این بالاترین مقامی است که یک ایرانی ـ امریکایی توانسته در جامعه ی امریکا به دست بیاورد.

مجله مهر: حبیب در« بلیوو » بزرگ شده است و یکی از مفاخر علمی این شهر است. او در 8 سالگی بینایی اش را بخاطر نوع نادری از سرطان از دست داد و آنطور که خودش می گوید خیلی زود ارزش فرصت های برابر و سخت کوشی را دریافته است.

او با وجود پذیرش از دانشگاه آکسفورد، در دانشکده ی حقوق ییل ادامه ی تحصیل داد و پس از پایان تحصیلات در یک شرکت حقوقی در حوزه ی فن آوری و نیازهای حقوقی فعالیت کرده است. آقای حبیب به فعالیت در حوزه ی فن آوری و کارآفرینی علاقمند است و بیشتر خدماتش در حوزه ی کارآفرینی و حقوق فن آوری است.

سیروس حبیب در دفتر سناتورهای حزب دموکرات مانند هیلاری کلینتون فعالیت کرده است. تلاش های او برای خدمات رسانی بهتر به جامعه ی امریکایی به ویژه افراد آسیب پذیر جامعه مثل کودکان و سالمندان است. تلاش های او برای تغییر شکل اسکناس های امریکا برای اینکه برای افراد کم بینا و نابینا قابل تشخیص باشند بسیار مهم بوده اند.

او در مبارزه ی انتخاباتی اش تاکید کرده است چالش های اقتصادی نباید و نمی توانند فرصت های سرمایه گذاری، حق تحصیلات عالیه و محیط زیست را به خطر بیاندازند و برای خروج از بحران باید اراده، اتحاد و تلاش افراد جامعه به کارگرفته شود.

سیاست مدار ایرانی در امریکا

سیروس حبیب توانسته است بالاترین مقام سیاسی را به عنوان یک ایرانی در ایالات متحده ی امریکا کسب کند اما ایرانی های زیادی در حوزه سیاست کشورهای دیگر وارد شده اند و در حوزه ی فعالیت خود موفق بوده اند. در ایالات متحده ی امریکا، فریار شیرزاد، گلی عامری، جیمی دلشاد، ناتاشا کامرانی، فرید جواندل، راس میرکریمی، سوزان اعتضادی و بدیع بدیع الزمانی افراد سرشناس و مطرح ایرانی تباری هستند که از سیاستمداران و فعالان فرهنگی و اقتصادی امریکا محسوب می شوند.

فریار شیرزاد مشاور معاون رییس جمهور و شورای ملی امریکا بود. او متولد 1965 متولد شهر لندن است و پدرش یکی از دیپلمات های ایرانی دردوره ی پهلوی است. شیرزاد، هفت سال در کمیته ی مالی سنای امریکا از سوی حزب جمهوری خواه فعالیت کرده است. شیرزاد یکی از سرشناس ترین سیاستمداران ایرانی ـ امریکایی است.

گلی عامری معاون وزیر امور آموزشی و فرهنگی وزارت امور خارجه امریکا بوده است. او عضو حزب جمهوری خواه است. دانش آموخته ی استنفورد و دانشگاه پاریس است. گلی عامری در سال 2005 از سوی جورج بوش به عنوان یکی از اعضای هیات سه نفره ی امریکا در شصت و یکمین نشست کمیسیون حقوق بشر معرفی شده بود. "گلی عامری یزدی" پیش از احراز پست معاون امور آموزشی و فرهنگی وزارت خارجه آمریکا به خاطرنقشش در جمع آوری پول برای تشکیل یک گروه لابی که هدف از آن تلاش برای لغو تحریم های تجاری آمریکا علیه ایران بوده است، مجبور به حضور در کنگره و توضیح در این باره شده بود.

جمشید دلشاد اولین ایرانی تباری است که به عنوان شهردار یکی از شهرهای امریکا انتخاب شده است. او تا سال 2011 شهردار شهر بورلی هیلز بود. جمشید دلشاد متولد شهر شیراز است و اولین یهودی ایرانی تباری است که به ریاست کنیسه ی ساینا در لس آنجلس رسیده است.

 راس میرکریمی نیز یکی از افراد سرشناس حزب دموکرات امریکا است. او از موسسین حزب سبز کالیفرنیا در سال 2010 بود. شهرت میرکریمی بخاطر تلاش های او برای قانون ممنوعیت استفاده از کیسه های پلاستیکی در سوپرمارکت ها و داروخانه ها در شهر سن فرانسیسکو است. اما او در سال 2012 متهم به خشونت خانوادگی و به خطر انداختن جان فرزندش در یک دعوای خانوادگی شد.  اگرچه ایرانی ها در دو حزب جمهوری خواه و دموکرات امریکا وارد شده اند اما هنوز از افراد قدرتمند و تاثیرگذاردر سیاست های داخلی و خارجی امریکا نیستند.

 

سران ایرانی رژیم صهیونیستی

شاول موفاز، معاون نخست وزیر راه و ترابری سابق رژیم صهیونیستی است. او رییس سابق ستاد کل فرماندهی و عملیات ارتش رژیم صهیونیستی و وزیر دفاع نیز بوده است. در تهران به دنیا آمده و اصالتا اصفهانی است. نام سابق او شهرام مفضض کار بوده است. او عضو تیپ کماندویی ارتش این رژیم است و در جنگ شش روزه، جنگ یوم کیپور و جنگ لبنان شرکت داشته است. موفاز پس از پایان جنگ 1988 لبنان در دانشگاه نظامی امریکا ادامه تحصیل داد. در سال 1944 به دلیل موافقت برای مبارزه با نیروهای نظامی فلسطین به مقام سرلشکری رسید.

 دان حالوتس یک ایرانی تبار است او نیز فرمانده ستاد کل فرماندهی و عملیات ارتش رژیم صهیونیستی است. او در جنگ این رژیم با لبنان فرمانده کل نیروهای هوایی بوده است.

 موشه کاتساو، هشتمین رییس جمهور رژیم صهیونیستی متولد 1945 در شهر یزد است. در میان ایرانیان مهاجر کاتساو تنها کسی است که به بالاترین مقام سیاسی کشور دیگر دست یافته است. او در دوران ریاست جمهوریش متهم به آزار جنسی و استراق سمع شده بود اما چون در دوران ریاست جمهوری مصونیت قضایی داشت با وجود فشارهای سیاسی در قدرت باقی ماند. او در سال 2011 به اتهام تجاوز به عنف و آزار جنسی به 7 سال زندان محکوم شد.

 

نسل جدید مهاجران و فعالیت های سیاسی

از دوران قاجار تا کنون ایرانی های مهاجر توانسته اند در کشورهای مختلف به موقعیت های سیاسی دست پیدا کنند. اما تنها در نسل دوم و سوم مهاجران ایرانی است که آنها تمایل جدی تری به شرکت در فعالیت های اجتماعی و سیاسی در کشورهای محل اقامتشان دارند. این گروه جدید مبتکر فعالیت های اجتماعی و سیاسی جدیدی هستند و مانند یک شهروند درجه یک عضو احزاب و گروه های سیاسی شده اند. آنها فقط اصالت ایرانی دارند اما اهداف و منافع کشور تابع شان را دنبال می کنند. سیاستمداران مهاجر ایرانی اگرچه تلاش می کنند برای جامعه ی مهاجر ایرانی خدمات رفاهی و اجتماعی فراهم کنند اما فعالیت های آنها فقط همسو با سیاست کشورهای خودشان است.


[ یکشنبه 91/9/5 ] [ 8:40 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

میر حسین موسوی در مصاحبه ای ویدیوئی با سایت کلمه، درباره اتفاقات رخ داده در 13 آبان امسال و بدبین بودن خود پیرامون لایحه هدفمند سازی یارانه ها سخن گفت. وی در بخشی از این گفتگو اظهار داشت: «گرچه در 13 آبان علیه مردم لشگر کشی کردند اما مردم توجه کنند که هرچه در مقابل آنها خشونت کنند آنها نباید اسیر خشونت و احساسات شوند. برای ما حفظ عقلانیت و خونسردی و حفظ و پایبندی به اصول و شجاعت ابراز عقاید در جامعه ضروری است.»


[ یکشنبه 91/9/5 ] [ 8:27 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

رییس جمهور و اعضای کابینه پس از جلسه امروز هیات دولت در جمع عزاداران حسینی نهاد ریاست جمهوری در محل میدان شهدای دولت، حضور یافته و همراه ایشان به سوگواری پرداختند.

محمود احمدی نژاد پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) همراه اعضای هیات دولت در جمع عزاداران سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) که در میدان شهدای دولت اجتماع کرده بودند، حضور یافته و در فضایی صمیمی و معنوی همراه با ایشان در ماتم شهدای کربلا عزاداری کردند. در عکس های منتشر شده در پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری اسفندیار رحیم مشایی رئیس دفتر رئیس جمهور نیز در جمع عزادارن دیده می شود.


















[ یکشنبه 91/9/5 ] [ 8:5 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

 

احمدی نژاد و قالیباف


[ چهارشنبه 91/8/3 ] [ 1:12 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

دعای وزیر خارجه


[ جمعه 91/5/13 ] [ 10:41 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

<

شهدا شرمنده ایم شهرستان بجنورد

کانون منجی

هئیت حسین جان

آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 185
بازدید دیروز: 515
کل بازدیدها: 3155373
Flag Counter