ابزار وبلاگ

سیاست داخلی - شهرستان بجنورد
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://mehrangoli64.ParsiBlog.com
 
لینک های مفید
Online User

محمد باقر قالیباف


[ پنج شنبه 91/7/13 ] [ 7:2 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

ارز


[ چهارشنبه 91/7/12 ] [ 11:41 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

احمدی نژاد


[ چهارشنبه 91/7/12 ] [ 11:27 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
شادکامی بخش مهمی از کیفیت زندگی و بالاتر از هر ثروتی به‌شمار می‌رود و با بسیاری از مؤلفه‌های سلامت رابطه نزدیکی دارد.
در ادبیات، افلاطون شادکامی را حالت تعادل و هماهنگی میان سه عنصر استدلال، هیجان، و امیال و ارسطو آن را زندگی معنوی می‌داند.
به گزارش ایسنا، پژوهشگرانی که در این باره دست به تحقیق زده‌اند، از شخصیت، عزت نفس، اعتقادات مذهبی، سرمایه اجتماعی – فعالیت‌های اوقات فراغت، ورزش هفتگی، نداشتن سابقه بیماری عصبی، خوش‌بینی به زندگی و بسیاری از موارد دیگر، به عنوان عوامل مؤثر در پدیده شادکامی افراد یاد کرده‌اند.
نتایج یک پژوهش بر روی 27 هزار و 883 ایرانی 18 تا 65 سال در کشور نشان داده است که بیشتر مردم کشور (39.3 درصد) از شادکامی سطح متوسطی برخوردارند. 35.4 درصد نیز شادکامی خود را کم توصیف کرده‌ و در این میان، تنها 3 درصد خود را در سطح «بسیار زیاد» شادکام می‌دانند.
در این پژوهش که از هر استان کشور دست کم 800 نفر بررسی شده‌اند، سطح شادکامی با پرسش: «آیا فردی با نشاط و شاداب هستید؟» در پنج سطح «بسیار زیاد»،‌ «زیاد»، «نه زیاد، نه کم»،‌ «کم» و «بسیار کم» مورد سنجش قرار گرفت.
شادترین استانهای ایران
یافته‌های پژوهش « شادکامی مردم ایران و عوامل موثر بر آن» از میان 30 استان مورد بررسی، استان زنجان را با 3/69 میانگین امتیاز شادکامی، شادترین استان کشور معرفی کرده است و از یزد با 3/12 میانگین امتیاز شادکامی، به عنوان پایین‌ترین سطح شادکامی نام برده است.
همچنین استانهای گلستان، بوشهر، هرمزگان و کردستان از میزان شادکامی بالاتری از خط میانگین برخوردار بوده‌اند.
کاهش شادکامی با هر سال افزایش سن
از دیگر نتایج قابل توجه این پژوهش، کاسته شدن یک درصد از شادکامی افراد به‌ازای افزایش هر یک سال به سن آنهاست.
مجردها، شادتر از متاهل‌ها
یافته‌های به دست آمده از این تحقیق نشان داده است که افراد مطلقه/بیوه و متاهل از سطح شادکامی کمتری نسبت به افراد مجرد برخوردارند؛ به‌گونه‌ای که افراد مطلقه / بیوه 1.70 و افراد متاهل 1.11 برابر نسبت به افراد مجرد، سطح شادکامی کمتری دارند.
دانش‌آموزان و دانشجویان شادتر از خانه‌دارها و شاغلان
به گزارش ایسنا، یافته‌های پژوهش فوق همچنین از این حکایت می‌کند که افراد دارای سطح تحصیلات بیشتر نسبت به افراد کم سوادتر، شادترند و در سطوح تحصیلی پایین‌تر، کاهش شادکامی نمایان‌تر است.
همچنین افراد خانه‌دار، شاغل و بیکار نسبت به دانش‌آموزان/ دانشجویان به ترتیب 1.39، 1.32 و 1.40 برابر سطح شادکامی کمتری دارند.
درآمد بالاتر، شادکامی بیشتر
نتایج این تحقیق در ادامه این موضوع را مورد تاکید قرار داده است که افراد در سطوح اقتصادی پایین‌تر در مقایسه با افراد در سطح اقتصادی «خوب/ بسیار خوب» به صورت معناداری، سطح شادکامی کمتری دارند. به‌گونه‌ای که افراد در سطوح اقتصادی ارزیابی شده در دسته‌بندی «نه خوب/ نه بد»، «بد» و «بسیار بد» به ترتیب احتمال 1.75، 2.14 و 2.33 برابر نسبت به افراد دارای وضعیت اقتصادی بسیار خوب، وضع شادکامی خود را نامناسب‌تر گزارش کرده‌اند.
تاثیر معنادار سلامت بر سطح شادکامی
بر اساس نتایج حاصله از این پژوهش که توسط دکتر علی منتظری، عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی و همکاران انجام شده است، افرادی که از سطوح «پایین‌تر» سلامت برخوردار بوده‌اند، در مقایسه با افراد دارای سطح سلامت «بسیار خوب» به صورت معناداری شادکامی خود را کمتر ارزیابی کرده‌اند. به گونه‌ای که افراد در سطوح «خوب»، «نه خوب/ نه بد»، «بد» و «بسیار بد» به ترتیب به احتمال 2.28، 5.18، 7.84 و 7.82 برابر نسبت به افراد دارای سطح «بسیار خوب»، وضعیت شادکامی خود را نامناسب‌تر گزارش کرده‌اند.
طبق این پژوهش ابتلا به بیماری‌های مزمن تاثیر چندانی بر میزان شادکامی ندارد. 

[ چهارشنبه 91/7/12 ] [ 11:21 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

اگر دوست دارید بدونید جریان تاریخی قتل و عام ایرانیان و جشن پوریوم دقیقا به چی برمیگرده حتما مطلب زیر را با حوصله بخونید


جشن پوریم؛ رقص یهود در هولوکاست ایرانیان + تصاویر و فیلم





حتما تا به حال در مورد فرقه اسماعیلیه به عنوان یکی از فرق شیعه صحبتهایی شنیدید ، برای اطلاع دقیق از این فرقه و فعالیتهایش در حال حاضر مطلب زیر را براتون پیشنهاد می کنم

فرقه اسماعیلیه و رهبران آن+تصاویر




[ چهارشنبه 91/7/12 ] [ 11:4 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

سید محمد خاتمی گفت: راهی جز اصلاح طلبی نداریم و براندازی را نمی‌خواهیم و با کسانی هم که آن را می‌خواهند رابطه نداریم. تازه اگر خدای ناخواسته اوضاع به هم بخورد وضع همه بدتر خواهد شد. باید همین چارچوب حفظ شود اما نباید دایره نظام را تنگ کرد تا افراد بیشتری خود را درون آن حس کنند و از منابع کشور هم استفاده بهتری شود.

جمعی از نیروهای اصلاح طلب و خانواده‌های شهدای مازندران با رئیس جمهور سابق ایران دیدار کردند. مهمترین اظهارات سید محمد خاتمی در این دیدار به نقل از انتخاب و خبرآنلاین در زیر آمده است:

  • یکی از خوشوقتی‌های من در انتخابات 76 این بود که جناب آقای ناطق نوری که مازندرانی هم هستند، رقیب یا بهتر بگویم رفیقم بود.
  • انقلاب ما اسلامی بود؛ اسلامی که از مسیر اهل بیت می گذرد. آن چه شیعه راستین را در تاریخ پرآوازه می کند دو چیز است؛ عقلانیت و عدالت. روش ائمه ما روشی بوده است که مردم باید بخواهند تا حتی فرد شایسته مورد تائید خدا که منصوب هم هست، حکومت کند. و می بینیم که ائمه ما در مقطعی حساس که بنی امیه در حال زوال بودند و می توانستند عده و عُّده جمع کنند و حکومت ظاهری را بگیرند، اما این کار را نکردند؛ زیرا مردم خودشان باید بخواهند و تا زمانی که آنها رشد نکنند و به میدان نیایند حکومت حق برقرار نمی شود. به اعتقاد ما شیعیان حکومت مطلوب حکومتی است که «معصوم» در راس آن باشد. و معصوم هم می‌گوید اگر مردم رضایت بدهند و بخواهند حکومت می‌کند.
  • امام علی(ع) می‌گویند که اگر مردم نخواهند روی کار نمی‌آیم. امام خمینی(ره) هم در پیام مربوط به اصلاح قانون اساسی در این زمینه صراحت دارند و می‌گویند «از آنجا که مجتهدی که رهبر می‌شود و مورد انتخاب خبرگان ملت است و خبرگان منتخب ملت هستند، او بالضروره مورد قبول مردم و رأی او نافذ است.
  • عدالت در نظر اسلام و امام علی بسیار وسیع تر از عدالت اقتصادی است. البته عدالت اقتصادی مهم است، ولی همه چیز نیست. بخصوص اگر این طور تلقی شود که عدالت عبارت است از توزیع سرمایه‌های ملی و سرمایه بین نسلی به صورت یک بار مصرف میان جامعه. حفظ کرامت انسان از مصادیق بزرگ عدالت است. دفاع از آزادی و رای او عین عدالت است.
  • جمهوری اسلامی هم متعلق به همه مذاهب و اقوام و گروه‌ها است و خوشبختانه انقلاب ما منشاء تأسیس جمهوری اسلامی شد. یعنی اسلام در این انقلاب با جمهوری و جمهوریت سازگار است . یکی از وظایف عمده ما هم اثبات و دفاع از این مطلب است. تعبیر یکی از دوستان درست است که نباید بگوییم حرکت‌های حکومت عین نظام و انقلاب است تا اگر بچه ما رفتار بنده رئیس جمهوری را ببینید بگوید اسلام همین است. و برای رفع این سوء تفاهم باید نقد نظام و حکومت آزاد باشد. و در این برهه حساس این که طرفداران و مدافعان واقعی جمهوری و اسلام سازگار با آن باید با مردم تماس داشته باشند و مدام این را توضیح دهید.
  • می خواهیم در صحنه حضور داشته باشیم و از اسلام و انقلاب و حقوق و حرمت مردم دفاع کنیم و از روش‌های موجود انتقاد کنیم؛ اگر راه فعلی درست است چرا جلوی مخالفان و منتقدان گرفته می‌شود.
  • حذف اصلاح طلبان و همه منتقدانی که عملاً پایبند قانون اساسی هستند، زمینه دادن به کسانی است که می‌خواهند اصل انقلاب و جمهوری اسلامی نباشد. در چنین شرایطی جریان‌هایی بخصوص برای نسل جوان محور و مطلوب می‌شوند که نه درد اسلام دارند و نه درد ایران.
  • ممکن است خود ما هم در گذشته اشتباهاتی کرده باشیم، اما بالاخره اگر می‌خواهیم انتخابات پرشور باشد باید فضا باز شود و این امر باید تضمین شود.
  • البته می‌توان از همین قانون اساسی هم انتقاد کرد، ولی براندازی نکرد. ولی امروز اگر کسی انتقاد داشت و بیان کرد می‌گویند این فرد التزام به اسلام و قانون اساسی ندارد و لذا ردصلاحیت می‌شود! مگر ساده است که ما اینگونه حکم کنیم؟ کسی که به قانون اساسی در عمل پایبند است باید از تمام حقوق شهروندی برخوردار باشد. مگر امام نگفت حتی مارکسیست‌ها به شرط عدم توطئه آزادند. اتفاقا اگر فضا باز شود و هرچه به این سو برویم، هم انقلاب محفوظ می‌ماند، هم بدبینی‌ها کم می‌شود، هم عقلانیت. خدا را شکر می‌کنم که با وجود همه مشکلات و تنگناها، تفکر اصلاح طلبی جایگاه خوبی را در جامعه دارد. البته من هم معتقدم که افت پیدا کرده است و در دو، سه سال اخیر بعضی از جوانان از اصلاح طلبان ناامید شده‌اند و می‌گویند چه چیزی اصلاح شود؟ ما هم می‌گوییم راهی جز اصلاح طلبی نداریم و براندازی را نمی‌خواهیم و با کسانی هم که آن را می‌خواهند رابطه نداریم. تازه اگر خدای ناخواسته اوضاع به هم بخورد وضع همه بدتر خواهد شد. باید همین چارچوب حفظ شود اما نباید دایره نظام را تنگ کرد تا افراد بیشتری خود را درون آن حس کنند و از منابع کشور هم استفاده بهتری شود.
  • درست است که ما نباید در برابر مطامع بیگانه تسلیم شویم، اما دامن زدن به دشمنی و هزینه گذاشتن روی دوش مردم که کار عاقلانه‌ای نیست. اینکه شعار عدالت بدهیم اما مردم روز به روز فقیرتر شوند صحیح نیست.

[ یکشنبه 91/7/9 ] [ 1:16 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]



رحیمی، بقایی و استاندار تهران سال 88 به استقبال از احمدی?نژاد پس از سفر به آمریکا رفتند

ادامه مطلب...

[ یکشنبه 91/7/9 ] [ 1:16 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

.خودش با گوشهای خودش شنیده بود!
حوالی ظهر سه شنبه گذشته در جلسه ای بودم. دوستی نزدیکم نشسته بود. اواخر جلسه سرش را کنار گوشم آورد و آهسته گفت: «شنیدی احمدی نژاد درباره نماینده های مجلس چی گفته؟»
اظهار بی اطلاعی کردم چون واقعا خبر نداشتم.
طرف طوری که نشان دهد از بابت آن عبارت خیلی شوکه شده و لوح سفید ذهنش، بدجوری آلوده شده، گفت: «به نماینده های مجلس گفته... گفته... خیلی ببخشید، گفته...»
بعد صدایش را پایین تر آورد و عبارتی را که تصور می کرد آقای احمدی نژاد گفته است را به زبان آورد.
با تعجب نگاهش کردم.
ادامه داد: «دیشب خودم هم از بی بی سی و هم از من و تو دیدم. امروز هم توی شبکه های اجتماعی غوغا کرده... من 20بار تماشا کردم. عینا همین را گفت!»
پاسخی ندادم. با خودم فکر می کردم «... یا ایها الذین امنوا ان جاءکم فاسق بنبأ فتبینوا... از بی بی و من و تو فاسق تر کیه؟...»
طرف وقتی دید که من ساکتم، برای اینکه مرا تحریک کند تا درباره آن عبارت کذایی واکنشی نشان دهم، گفت: «حالا من چطور بچه ام را تربیت کنم؟... اگر بچه من فردا بگه گه خورد، چی باید بهش بگم؟!» 
می خواستم بگویم: «شما اگر نگران تربیت بچه ات بودی، در خانه ات ماهواره روشن نبود... پس برای من ادا در نیار!» اما دیدم طرف ارزشش را ندارد. فقط پاسخ دادم «با اینکه خیلی خیلی از این آقا ناراحت هستم و فکر می کنم مجلس خیلی وقت پیش باید عدم کفایت ایشون رو زیر بغلش می گذاشت، اما این احمدی نژادی که ما توی این 7ساله دیده ایم، باهوش تر از اینهاست که چنین کافی بده...»
طرف گفت: «نه بابا... من خودم 20بار فیلمشو نگاه کردم. دقیقا همین را گفت. احتمالا نمی دونسته داره ضبط میشه...»
... حوصله نداشتم بحث را ادامه دهم. خوشبختانه جلسه هم تمام شد و رفتیم پی کارمان.

از کوزه همان برون تراود که دروست
در طول حوادث سال88، رسانه های وابسته یا طرفدار غرب، تهمت های بیشماری علیه نظام اسلامی و ارکان و هوادارانش ساختند و پرداختند و منتشر کردند. از ادعاهای عجیب و غریب درباره یکی از فرزندان رهبر انقلاب گرفته تا شایعات مشمئز کننده درباره هتک حرمت و قتل و ... .
نوع شایعات و تهمتهایی که هر کسی از جمله نیروهای ضدانقلاب می سازند، بیش از هر چیز، نشان دهنده ذهنیت، تربیت و حال و هوای سازنده تهمت و شایعه است.
از خبرنگاری که در محیط «بی بی سی فارسی» کار می کند، هیچ بعید هم نیست که از عبارت «اوه ... اوه»، آن حرف زشت را برداشت کرده باشد.


[ یکشنبه 91/7/9 ] [ 1:14 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

یک منبع آگاه، با تبیین علت درخواست 160 ویزا برای آخرین سفر احمدی‌نژاد به نیویورک، تعداد همراهان رئیس‌جمهور در آمریکا را اعلام کرد.

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با فارس تعداد همراهان رئیس جمهور در آخرین سفرش به نیویورک برای شرکت در شصت و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل را 85 نفر اعلام کرد.

وی تصریح کرد: از مجموع 160 اسم اعلام شده برای همراهی رئیس جمهور در سفر به نیویورک، برای 73 نفر از نهاد ریاست جمهوری ویزا صادر شد که با حساب 12 نفر تیم پروازی جمعا 85 نفر احمدی‌نژاد را در سفر آمریکا همراهی کردند.

به گفته این منبع آگاه،‌ قرار بود چنانچه در مرحله دوم برای 7 نفر دیگر که برنامه ریزی شده بود در سفر باشند، ویزا صادر شد، به هیئت جمهوری اسلامی بپیوندند اما این اتفاق نیفتاد.

وی اسامی این 7 نفر را سردار احمد وحیدی وزیر دفاع، مصطفی محمدنجار وزیر کشور، رستم قاسمی وزیر نفت، جعفر بهداد و محمد شیخان معاونان سیاسی و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور، امیر سرتیپ حسین افشارزاده آجودان مخصوص احمدی‌نژاد و یکی از مسئولان تشریفات نهاد ریاست جمهوری عنوان کرد.

اگر چه برخی منابع نیز از عبدالرضا شیخ‌الاسلامی وزیر کار و رفاه اجتماعی به عنوان دیگر بازمانده از همسفران احمدی‌نژاد یاد کردند که قرار بود در صورت صدور ویزا، در مرحله دوم به نیویورک برود.

این منبع آگاه درباره علت درخواست 160 ویزا برای همراهان رئیس جمهور نیز توضیح داد: تجربه نشان داده که همیشه برای تعدادی از همراهان رئیس جمهور ویزا صادر نمی کنند و دولت می‌دانست در صدور ویزای این دوره هم کارشکنی می شود، 160 نفر برای دریافت ویزا معرفی کرد.

رئیس‌ جمهور را در آخرین سفرش به آمریکا، اعظم‌السادات فراحی همسرش و علیرضا پسرش، اسفندیار رحیم‌مشایی رئیس دفتر رئیس جمهور و همسرش، سیدمجتبی ثمره‌هاشمی دستیار ویژه رئیس جمهور، غلامحسین الهام مشاور حقوقی رئیس جمهور و حمید بقایی معاون اجرایی و رئیس نهاد ریاست جمهوری همراهی می‌کردند.

همچنین محمدشریف ملک‌زاده مشاور رئیس جمهور و همسرش، همایون حمیدی معاون هماهنگی و پیگیری‌های ویژه دفتر رئیس جمهور، محمدرضا فرقانی مدیرکل بین‌الملل دفتر رئیس جمهور و مهدی آشتیانی و مجتبی سروش‌پور مسئولان معاونت تشریفات ریاست جمهوری و خبرنگاران ایرنا، شبکه خبر و باشگاه خبرنگاران از دیگر همراهان رئیس جمهور بودند.

علی‌اکبر صالحی وزیر امور خارجه، علی نیکزاد وزیر راه و شهرسازی، مرضیه وحیددستجردی وزیر بهداشت و پسرش، لطف‌الله فروزنده معاون پارلمانی رئیس جمهور، بهروز مرادی معاون برنامه‌ریزی نظارت راهبردی رئیس جمهور، سیدحسن موسوی رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و ابوالحسن فقیه رئیس جمعیت هلال احمر نیز احمدی‌نژاد را در سفر به نیویورک همراهی کردند.

بر خلاف سفرهای گذشته، در این سفر هیچ یک از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ترکیب هیئت همراه رییس‌جمهور حضور نداشتند.


[ یکشنبه 91/7/9 ] [ 1:11 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

بنا بر اظهارنظرهای رسمی امروزه حدود 20 تا 30 درصد کاربران اینترنت کشور با بهره‌گیری از VPN به سایت‌های مورد نظر خود سر می‌زنند. این در حالی است که از سوی مراجع قضایی استفاده از فیلترشکن‌هایی از جمله VPN از مصادیق جرم‌های رایانه‌یی اعلام شده است، با این وجود ممکن است چرایی این موضوع از نظر برخی کاربران چندان روشن نباشد.

 

 

به گزارش خبرنگار فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، سال پیش در همین روزها بود که VPNها قطع و از سوی مسوولان کشور اعلام شد که استفاده از این نرم‌افزار نوعی جرم محسوب می‌شود. در آن دوره و پس از آن مسوولان قضایی در ارتباط با غیرمجاز بودن این اقدام اینگونه گفتند که سرورهایی که اشتراک VPN را در اختیار کاربران قرار می‌دهند، نه تنها تمامی اطلاعات رد و بدل شده را بررسی و کنترل می‌کنند، بلکه به همین وسیله با پورت‌های باز رایانه به اطلاعات درون رایانه کاربر دسترسی پیدا کرده و امکان کپی‌برداری یا دیدن اطلاعات داخلی را برای سرورهای خارجی میسر می‌کنند.

 

** VPN چیست؟

 

طبق تعاریف ارائه شده اصولاً VPN به یک شبکه اختصاصی اطلاق می‌شود که از یک شبکه عمومی مانند اینترنت برای ایجاد یک کانال ارتباطی مخصوص بین چندین کاربر و دسترسی به اطلاعات بهره می‌برد؛ بهره بردن VPN از شبکه‌های عمومی مسافت را بی‌معنی می‌سازد و دردسر‌های استفاده از پروتکل‌های مختلف را کاهش می‌دهد.

 

حال بسته به اینکه از چه نوع VPN استفاده‌ شود، به برخی عناصر و تجهیزات مثل نرم‌افزار، سخت‌افزار، سرور اختصاصی برای سرویس‌های dial up و سرور دسترسی شبکه که برای کاربران راه دور از طرف خدمات‌دهنده ارائه می‌شود، نیاز وجود دارد.

 

پیش از این سرویس VPN به منظور ایجاد یک شبکه تلفن داخلی بدون نیاز به نصب تجهیزات مخابراتی در برخی شرکت‌ها، سازمان‌ها و یا نهادها مورد استفاده قرار می‌گرفت و به این ترتیب مثلا کلیه پرسنل یک شرکت می‌توانستند با یکدیگر و با پرسنل شرکت‌های تابع در یک شهر یا سایر شهرستان‌ها و با شماره‌گیری کوتاه‌تر به صورت یک شبکه در ارتباط باشند.

 

اما مهرماه سال گذشته پورت PPTP در اینترنت ایران مسدود شد که در پی این اتفاق، همه VPNها در سراسر کشور قطع شد.

 

**دلیل علاقه کاربران

 

به گفته مسوولان قضایی گاه بسیاری از کاربران فضای مجازی تنها به دلیل نیاز آنی و بدون بررسی عملکرد، این‌گونه نرم‌افزارها را روی رایانه خود نصب می‌کنند که ممکن است این نرم‌افزارها خود یک تروجان یا کلیدخوان باشند و اطلاعات مربوطه به نام عبور و کاربری افراد را در اختیار سرور خود قرار دهند.

 

همچنین VPNها اطلاعات را به صورت کد شده منتقل می‌کنند که فرمول کد کردن آن تنها در اختیار سرور است و تضمینی وجود ندارد که سرور قبل از رسیدن اطلاعات به مقصد آن را بازخوانی نکرده باشد.

 

** VPNمجاز و غیرمجاز...

 

در این میان مقامات قضایی کشور با تاکید بر این نکته که حدود 20 تا 30 درصد از کاربران اینترنت کشور از VPN استفاده می‌کنند، استفاده از این نرم‌افزار را به دو بخش قانونی و غیرقانونی تقسیم کرده و رییس پلیس فتا با بیان این مطلب خاطرنشان کرده بود که باید بر وی پی ان‌های مجوزدار، نظارت شود و غیرمجازها مسدود شوند.

 

 

اما در ارتباط با VPNهای مجاز هم گفته می‌شود برخی دستگاه‌ها در ساعات اداری روز پورت‌های وی پی ان را برای کارمندان خود بازگذاشته و با پایان ساعات اداری، استفاده از این پورت‌ها را غیرممکن می‌کنند.

 

کمال هادیانفر- رییس پلیس فتا - چندی پیش از تدوین و ابلاغ آئین‌نامه اجرایی کمیسیون ساماندهی فیلترینگ فضای مجازی به منظور صدور مجوز استفاده از فیلترشکن‌های (وی پی ان) مجاز و مسدود کردن فیلترشکن‌های غیرمجاز در آینده نزدیک خبر داده و در این باره گفته بود: سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها، بانک‌ها و برخی شرکت‌ها مانند هواپیمایی از «وی پی ان»های قانونی به خاطر مسائل امنیتی و حفظ اطلاعات خود و مشتریان استفاده می‌کنند.

 

اما وی در عین حال با تاکید بر اینکه دشمن بسترهای «وی پی ان» را در پروتکل‌هایی به صورت رمزنگاری از پشت فیلترینگ عبور می‌دهد و این فیلترشکن‌ها را به صورت رایگان و یا با نازلترین قیمت در اختیار کاربران قرار می‌دهد به کاربران توصیه کرده بود مطلقاً از «وی پی ان» استفاده نکنند زیرا به محض استفاده از آن‌ها، اطلاعات کاربران رمزنگاری می‌شود و به سرور ارائه دهنده فیلترشکن، انتقال می یابد و صاحب سرور می‌تواند از تمام اطلاعات افراد استفاده کند.

 

به گفته کارشناسان در اصل نمی‌توان VPN را جزو دسته فیلتر شکن‌ها به شمار آورد اما با توجه به این که بسیاری از کاربران اینترنت برای دسترسی به شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده به کرات این نرم‌افزار را مورد استفاده قرار می‌دهند به نظر می‌رسد دلیل اینکه با VPNهم مانند فیلترشکن‌ها برخورد شده و استفاده از آن جرم تلقی شده است همین باشد.

 

در همان مقطع شائبه‌هایی مبنی بر این موضوع که این قطعی در راستای راه‌اندازی شبکه ملی اینترنت در ایران است مطرح شد که وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال به خبرنگار ایسنا گفت: این دو موضوع با هم ارتباطی ندارند و اساسا VPN و استفاده از آن یک اقدام خلاف قانون است که این موضوع نیز ابلاغ شده است.

 

رضا تقی‌پور با بیان اینکه همه‌ی کشورها برای استفاده از اینترنت مقررات خاصی دارند و در کشور ما بحث پالایش و فیلترینگ نیز از طرف نهادهای خاصی اعمال می‌شود و در این ارتباط کارگروهی وجود دارد، گفت: همانطور که گفتم اساسا VPN خلاف قانون بوده و اکنون برابر قانون اقدام شده است.


[ شنبه 91/7/8 ] [ 12:22 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

<

شهدا شرمنده ایم شهرستان بجنورد

کانون منجی

هئیت حسین جان

آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 95
بازدید دیروز: 305
کل بازدیدها: 3154572
Flag Counter