ابزار وبلاگ

سیاست داخلی - شهرستان بجنورد
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://mehrangoli64.ParsiBlog.com
 
لینک های مفید
Online User

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، چاپ سرزمین‌های اشغالی روز دوشنبه طی گزارشی از عدم کاهش تجارت دوجانبه ایران و آلمان با وجود تحریم‌های بین‌المللی برای وادار کردن جمهوری اسلامی به دست کشیدن از برنامه هسته‌ای خبر داده و افزوده است: «برخی از شرکتهای آلمانی هنوز هم فروش را به ایران ادامه می‌دهند. » این روزنامه همچنین می‌نویسد: «بر اساس لیست بدون سانسوری که از تجارت ایران و آلمان به دست رسیده، صد‌ها شرکت ایرانی و آلمانی در حال توسعه روابط بازرگانی دوجانبه هستند».


[ جمعه 91/4/23 ] [ 10:56 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

یکی از کاندیداهای احتمالی ریاست‌جمهوری که تبلیغات انتخاباتی زودرس را آغاز کرده است در اقدامی جدید طی روزهای اخیر 400 نفر از اعضای ستادهای خود را در یکی از اردوگاه‌های تفریحی تهران برای توجیه مواضع و برنامه‌ریزی گردهم آورده است.


[ جمعه 91/4/23 ] [ 10:56 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

کی از بخش‌های عمده حاکمیتی و نظارتی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نظارت بر چگونگی انجام تورهای گردشگری خارجی و داخلی است وظیفه‌ای که میراث فرهنگی در بعد خارجی آن با بهانه عدم توانایی در کنترل در کشورهای دیگر و در بعد داخلی نیز معمولا با شانتاژ از بغل آن می‌گذرد. گفتنی است در همین خصوص به تازگی در بین مسافرینی که با تورهای گردشگری به مقصد ارمنستان و گرجستان عزیمت کرده‌اند تعداد زیادی انجیل و سی دی‌های آموزش مسیحیت توزیع شده است.

 


[ جمعه 91/4/23 ] [ 10:55 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

«حبیب» خواننده لس آنجلسی که مدتی است در ایران اقامت داشته و با لابی لیدر جریان انحرافی درخواست اجازه انتشار آلبوم موسیقی کرده بود، تاکنون موفق به این کار نشده است. گفته می‌شود با تغییر ریاست مرکز موسیقی ارشاد، مسئول جدید این مرکز هیچ تمایلی به صدور مجوز برای آلبوم این خواننده ندارد.


[ جمعه 91/4/23 ] [ 10:54 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

سرویس اقتصادی جهان- شایان شفیع: افزایش صد درصدی قیمت  مرغ در مدت یک هفته شاهکار گرانی‎‎های اخیر بود تا ثابت شود مرغ گرانی یک پا دارد.

البته موضوع وقتی جالب می‎شود که مسئولان اتحادیه مرغداران گفتند حدود سه ماه قبل به دولت هشدار دادیم که اگر نهاده‎‎های کشاورزی به ما ندهید و از ما حمایت نکنید، بحران مرغ به‎وجود می‎آید اما کلا دولتی‎‎ها بی‎خیال هشدار مرغی‎‎ها شده بودند تا نرخ گوشت سفید رقیبی برای قیمت گوشت قرمز شود. جالب این‎که مرغ‎‎هایی که هنوز در مرغداری‎‎ها هستند، به علت در گمرک گیر کردن غذایشان (سویا) این شب‎‎ها گرسنه می‎خوابند تا با مصرف‎کنندگان احتمالی‎ که توانایی خریدشان را ندارند، همدردی کرده باشند! بازار تولید، توزیع و مصرف و در یک کلام اقتصاد ایران، اگرچه در این‎ روز‎ها و البته از ماه‎‎ها قبل به کلاف سردرگمی تبدیل شده است اما دولت با اطلاع از این مهم، بازهم برای پیدا کردن سرنخ آن عینک آفتابی زده است.

در این ماه‎‎های بهار 1391 آن‎چنان دروغ و وعده و وعید خوانده و شنیده‎ایم که به قول قدیمی‎هامان، «گوشمان از این حرف‎‎ها پر است». با این وجود از میان این همه گفته، سخنانی است که پرده از واقعیت‎‎ها برمی‎دارد و نشان می‎دهد که مجموعه دولت اراده و تصمیم جدی برای حل مشکل همان چهار کلمه اول این مطلب را ندارد. آنها و به‎خصوص دولتیان که این‎روز‎ها را سخت و دشوار و شرایط را لاینحل می‎خوانند، مگر شرایط جنگ تحمیلی را ندیده و یا نشنیده‎اند که در آن وانفسای جنگ که همه دنیا یک طرف و ایران یک طرف بود، باز هم مسئولان از تأمین مایحتاج مردم عقب نمی‎ماندند و با هماهنگی یکدیگر و البته صبر مردم، نیاز‎های اساسی کشور را برطرف می‎کردند. ولی امروز اینان را چه شده است که فقط نق می‎زنند و از بحران و شرایط سخت سخن می‎گویند و بی‎توجه به مردمی که از آن شرایط عبور کردند و آنان را برای خدمت برگزیدند، برایشان پشت‎چشم نازک می‎‎‎‎‎‎‎کنند و اقتصاد را به‎حال خود رها کرده اند. 


به‎راستی چرا دولتی که نزدیک به 10 وزارت‎خانه آن اقتصادی است، اقتصاد و بازار را به امان خدا ر‎ها کرده و پاسخگو هم نیست؟ این پرسش از مسئول و مدیری می‎شود؛ پاسخ را به مسئول و مدیر دیگری حواله می‎دهد. گویا هیچکس مقصر نیست. 

 
24 میلیارد دلار پرداخت نشد 


باید کمی به عقب برگردیم؛ آن‎زمان که بازار سکه و ارز دچار نوسان شد و دولت کار اساسی انجام نداد. سالگرد یک‎سالگی اجرای قانون هدفمندی یارانه‎‎ها هم که برگزار شد، تبعات فاز اول آنچنان بر گرده اقتصاد، تولید و صنعت فشار آورده بود که به مانند فنری از جا پرید و تولیدکنندگان برای این‎که نمیرند، راه چاره را در آن دیدند تا قیمت‎‎ها را افزایش دهند. واقعی‎کردن قیمت‎‎ها از سوی تولیدکنندگان برای ادامه حیات و فشار سازمان‎‎‎های نظارتی برای ثبات قیمت‎‎ها از سوی دیگر از زمستان 1390، پارادوکسی را ایجاد کرد که تبعات آن روز به روز دامنگیر تولیدکننده و مصرف‎کننده شد. بر این محمل باید تخلف بزرگ بانکی را افزود که قفلی به‎مراتب بزرگ‎تر از قبل بر در تسهیلات آویخت. 


وزارت صنعت، ‎معدن و تجارت در این شرایط راه چاره را در آن دید تا برای حل مشکل تأمین ارز تولیدکنندگان، میزان ارز مورد نیاز برای واردات مواد اولیه و واسطه‎ای را به‎جای این‎که تا پایان سال 91، خرد خرد از نظام بانکی بگیرد، به‎یکباره آن را دریافت و در اختیار بنگاه‎‎های اقتصادی قرار دهد. بر این اساس مبلغ 24 میلیارد دلار را طبق آمار‎های هر ساله واردات مواد اولیه و واسطه‎ای از دولت و بانک مرکزی درخواست کرد اما کاری از پیش نبرد. مهدی غضنفری، وزیر صنعت، ‎معدن و تجارت وقتی با مقاومت نظام بانکی روبه‎رو شد و نتوانست با مصوبه دولت کاری از پیش ببرد، به‎سراغ محمود احمدی‎ نژاد، رییس‎جمهوری رفت و از او ابلاغیه مستقیم برای دریافت و پرداخت این مبلغ گرفت اما با این حال بانک مرکزی به دستور مستقیم رییس‎جمهوری هم وقعی ننهاد. 

 
کارگروه تأمین مالی درجا می‎زند 


این راه که به نتیجه نرسید، وزارت صنعت، معدن و تجارت به‎همراه وزارت امور اقتصادی و دارایی اندیشه کردند تا کارگروه تأمین مالی بنگاه‎‎های اقتصادی را در محل وزارت تجارت راه‎اندازی کنند. از این راه‎اندازی حدود دو ماه می‎گذرد اما تاکنون نتیجه‎ای به دست نیامده است و همچنان نظام بانکی، ارز با نرخ مرجع را در اختیار تولیدکنندگان قرار نمی‎دهد و ال‎سی ریالی نیز گشایش نیافته است. 

در این مدت بار‎ها و بار‎ها وزاری تجارت و اقتصاد و معاونان آن‎‎ها دور یک میز نشسته‎اند و گپ زده‎اند اما راه‎حلی که گشایشگر مشکلات باشد، هنوز به مرحله عمل نرسیده است. 


این‎گونه شد که تولیدکنندگان مواد اولیه را با ارز 1400، 1600 و حتی 1800 تومان وارد کردند و کالا ساختند اما چون خواستند قیمت تمام شده را بر آن نصب کنند، اجازه نیافتند. دولت تنها جلوی واقعی کردن قیمت‎‎ها را گرفت اما از آن سو به تولیدکننده توجهی نکرد. سازمان حمایت از مصرف‎کنندگان و تولیدکنندگان تنها هنرش این شد که قیمت‎‎های مصوب را اعلام کند و هشدار بدهد که قیمت بیش از آن گرانی است. از این‎جا داستان گرانی و گرانفروشی آغاز شد اما در این مدت زمان شش ماهه، هیچ‎گاه سازمان حمایت، فاصله میان قیمت‎‎های مصوب دستوری و قیمت‎‎های واقعی را تشریح نکرد. نتیجه آن‎که تولیدکننده آدم بَدِه شد. اما خوب که بنگریم، بی‎توجهی مجموعه دولت به سیر مشکلات و تلاش و هماهنگی برای پیشگیری از بروز و یا حل آن کار را به‎جایی رساند که اکنون همان مدیران در نشست‎‎های خبری خود با افتخار سرهای‎شان را بالا بگیرند و اشتباهات خود را نپذیرند. به‎راستی چرا چنین شد؟ دقت در اظهارات آنان تصویر روشنی از فضای ذهنی و نگاهشان به وضعیت اقتصادی کشور نمایان می‎کند. 

 
قفل دادگاه بر در نظام بانکی 

سخن مهدی غضنفری وزیر صنعت، ‎معدن و تجارت درباره وضعیت تأمین ارز مورد نیاز واردکنندگان مواد اولیه تولید این است: «بانک مرکزی مشکلی برای تأمین ارز با نرخ مرجع 1226 تومان ندارد و برخی مشکلات کنونی مربوط به جابه‎جایی پول است. البته برخی واردکنندگان مشمول دریافت ارز با نرخ 1226 تومان از نبود قدرت جابه‎جایی پول مثل گذشته گلایه دارند که بانک مرکزی و وزارت اقتصاد تدابیری را برای افزایش قدرت جابه‎جایی پول در پیش می‎گیرند.» غضنفری در ادامه می‎گوید: «ال‎سی ریالی درحال اجرا و عملیاتی است اما نظام بانکی با پایان یافتن پرونده سه هزار میلیارد تومانی تخلف بانکی و مجازات متخلفان، فعالیت‎‎های خود را ادامه خواهد داد و برای تنزیل دوباره ال سی ریالی هم مصوبه شورای پول و اعتبار لازم است.»


پر واضح است که همگان باید به انتظار بنشینند تا سریال رسیدگی قضایی به تخلف بزرگ بانکی پایان یابد تا در آن صورت نیاز ارزی واردکنندگان، کمبود نقدینگی واحد‎های تولیدی و موضوع جابه‎جایی پول حل شود. ادامه سخنان وزیر بیانگر واقعیت دیگری از افزایش قیمت کالاهاست؛ آن‎زمان که غضنفری در پاسخ به این پرسش که چرا برخی واحد‎های تولیدی کاهش تولید داشته‎اند، اظهار می‎دارد: «این واحد‎ها در انتظار کمک بانک مرکزی برای دریافت ارز با نرخ مرجع 1226 تومان هستند تا واردات خود را انجام دهند که به‎دلیل مشکلات بانک مرکزی ممکن است ناچار شوند تا واردات مواد اولیه خود را با نرخ ارز آزاد 1600 تا 1700 تومان انجام دهند که در این صورت در قیمت‎گذاری کالای تولیدی آن‎ها برای عرضه در بازار دچار مشکل می‎شویم.» این سخن غضنفری نیز مکمل گفته قبلی اوست که «اگر در جامعه تورم شکل می‎گیرد، این مسأله با موضوع گرانفروشی در نظام توزیع متفاوت است؛ بنابراین اگر یک واحد صنفی کالایی را از حلقه قبلی گران‎تر تهیه کند و مجبور شود آن را گران‎تر بفروشد، این شرایط تخلف صنفی نیست.»

 
تثبیت قیمت معنا ندارد

به اظهارات وزیر صنعت، ‎معدن وتجارت، سخنان معاونان او را که اضافه کنی، واقعیت رنگ بهتری به‎خود می‎گیرد. سیدجواد تقوی، مدیرعامل سازمان حمایت از مصرف‎کنندگان و تولید‎کنندگان با پاسخ به پرسشی درباره فاصله قیمتی کالا میان آن‎چه سازمان متبوعش ارائه می‎کند با آن‎چه تولید‎کننده می‎گوید، به بیان بخشی از واقعیت‎‎ها می‎پردازد. تقوی در این‎باره اظهار می‎دارد: «به‎دنبال اجرای طرح تحول اقتصادی و قانون هدفمندی یارانه‎ها، قیمت کالا‎‎ها به‎سمت و سوی واقعی شدن حرکت کرد؛ پس در این شرایط تثبیت قیمت معنا و مفهوم  ندارد.» 


به گفته تقوی، در این شرایط شاید با تغییر قیمت روبه‎رو شویم و اسم آن‎ را تورم و گرانی بگذاریم که این‎ها با توجه به شرایط واقعی اتفاق می‎افتد، اما باید بدانید که این منطق دارد. تقوی اضافه می‎کند: « اگر در چنین فضایی باز هم کسی زیاده‎خواهی کند، باب تخلف باز می‎شود و ما برخورد می‎کنیم اما گاهی هم می‎خواهیم قیمت‎‎های مدیریت‎شده داشته باشیم تا تولید‎کننده از پا نیفتد.»


به تصریح معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، چون می‎خواهیم موضوع حمایت از حقوق مصرف‎کننده را داشته باشیم، پس باید قیمت‎‎های مدیریت شده و کارشناسی بگذاریم اما اگر قرار است قیمت‎‎ها واقعی باشد، باید یارانه بدهیم. او شیر و لبنیات را از جمله این کالا‎ها می‎داند که کاهش مصرف نداشته و ما هم حکم نمی‎کنیم که حرکت به‎سمت قیمت واقعی متوقف شود. 


تقوی در ادامه عدم تأمین نهاد‎ه‎‎ها برای مدیریت کردن قیمت لبنیات و مرغ را ناشی از شرایط تحریم، عدم اختصاص ارز و ناهماهنگی ناوگان حمل و نقل می‎داند. با این همه اما معاون وزیر ابراز امید‎واری می‎کند که نهاد‎ه‎‎ها تأمین شود، تولید شیر‎ خام افزایش و قیمت محصولات لبنیات کاهش پیدا کند ولی تقوی هیچ‎گاه فاصله میان قیمت واقعی و قیمت مدیریت شده را برای شهروندان روشن نمی‎کند و نمی‎گوید تا چه زمان قرار است این فاصله قیمتی، مو از تن مصرف‎کننده و تولید‎کننده بکند. 


مدیرعامل سازمان حمایت این نکته را هم اضافه می‎کند که البته ما به عدد قیمت‎‎های واقعی رسیده‎ایم ولی حقوق مصرف‎کننده را نمی‎توان نادیده گرفت و چنان‎چه بخواهیم قیمت را واقعی کنیم، باید به تولید‎کننده کمک کنیم که نمی‎توانیم. نتیجه آن‎که اگر چیزی را به تولید‎کننده تحمیل کنیم، او را از حیات تولید دور می‎‎اندازیم. سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت اما سخن دیگری دارد و از عدم هماهنگی وزارتخانه‎‎های اقتصادی دولت انتقاد می‎کند. حسن رادمرد با بیان این‎که عدم انتقال ارز مانع واردات به موقع نهاده‎‎ها شده است چراکه ما به دلیل تحریم‎‎ها زیر فشار هستیم، خاطرنشان می‎کند: «در شرایط کنونی مجموعه دولت تحت فشار است اما با این وجود وزارتخانه‎‎ها در تأمین مواد مصرفی شهروندان و حمایت از تولیدکنندگان با یکدیگر هماهنگی ندارند.» 

 
گرانی است نه گران‎فروشی

در این میان شنیدن سخن بخش خصوصی هم خالی از لطف نیست. محمد نهاوندیان، رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران درباره موضوع گرانی می‎گوید: «وقتی بحث گرانی مطرح می‎شود، گاهی بدون توجه به ریشه‎‎های گرانی به موارد مصداقی گران‎فروشی اشاره می‎شود؛ در صورتی‎که اگر یک یا دو مصداق گران‎فروشی داشته باشیم، شاید بتوان با آن‎‎ها با رویکرد برخورد با تخلف، رو‎به‎رو شد، اما چنان‎چه این موضوع در همه کالا‎ها دیده شود، باید علت آن را در ریشه‎‎های کلان اقتصاد کشور جست‎و‎جو کرد.» نهاوندیان اعتقاد دارد که پرداخت یارانه‎‎های بخش تولید باید با دقت و احتیاط بیشتری صورت می‎گرفت تا در شرایطی که امکان پرداخت‎‎های دقیق و متناسب با نیاز هر بخش وجود ندارد، هزینه مضاعفی به بخش تولید تحمیل نشود. او درخواست می‎کند که اکنون باید رویه‎‎های گذشته را مورد بازنگری قرار داد تا با همکاری بانک‎ها، روابط بین واحد‎های تولیدی و بانک‎‎ها عادلانه شود، زیرا رونق ایجادشده در بخش صنعت، نصیب بانک‎‎ها نیز می‎شود. نهاوندیان میافزاید: «اگر کسی دلسوزانه می‎خواهد گرانی را حل کند، باید از بزرگ‎شدن دولت اجتناب کند؛ این‎که ریشه‎ای کار نکرده و وقتی کالایی گران می‎شود، به مقابله با آن بپردازیم، اقدامی غیرصنعتی است؛ زیرا ریشه تورم باید در سیاست‎‎های کلان اقتصادی دیده شود.» 

 
بانک‎‎ها رویه خود را اصلاح کنند

نهاوندیان در ادامه از تخلفات اقلیت ده درصدی در استفاده از منابع بانکی خبر می‎دهد که موجب ایجاد مشکلات در وصول بدهی‎‎های معوقه بانک‎‎ها و محدودیت در امکان چرخش مالی بانک‎‎ها شده‎اند و به بانک مرکزی هشدار می‎دهد که راه‎حل این مسأله آن نیست که بانک‎‎ها در تخصیص نود درصد مابقی منابع خود سخت‎گیری جدی کنند، چون در این صورت هم رونق صنعت کاهش می‎یابد و هم چرخش پول بانک‎‎ها کندتر می‎شود. 


به‎تصریح نهاوندیان بانک نباید بتواند یک صنعت‎گر را به‎علت معوقات بانکی ممنوع‎الخروج کند، ‎اما همان صنعت‎گر در وصول مطالبات خود از دولت راه چاره‎ای نداشته باشد. او با انتقاد از وضع جریمه‎‎های سنگین توسط نظام بانکی و تأکید بر ضرورت انجام اقدامات اصلاحی در بانک‎‎ها تصریح می‎کند: «نمی‎شود نام بانک‎داری را بانک‎داری اسلامی گذاشت، اما جریمه‎‎هایی در آن وضع کرد که فقها نیز آن را جایز نمی‎دانند.» نهاوندیان با گله‎مندی از این‎که برخی از بانک‎‎ها حتی از ارائه صورت‎حساب به بنگاه‎‎ها نیز خودداری می‎کنند، از آن‎‎ها می‎خواهد تا رویه خود را متناسب با سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی اصلاح و روان‎سازی کنند. 

 
چه ‎می‎شود؟ 

از بین همه نهاد‎ها و وزارتخانه‎‎ها فقط بانک مرکزی گزارش هفتگی نرخ کالا‎ها را بدون کم و کاستی منتشر می‎کند. مقایسه قیمت برخی اقلام با مدت مشابه چند هفته قبل یا چند ماه قبل خبر از وضعیت نابسامان قیمت‎‎ها می‎دهد. تغییر قیمت‎‎ها تا صد درصد آن‎قدر عجیب است که مسئولان نمی‎خواهند آن را باور کنند. از طرفی هر روز از ارگان خبری دولت خبر ارزانی و عرضه اقلام با قیمت پایین می‎شنویم و واقعیتی دیگر را می‎بینیم. باید منتظر باشیم و ببینیم که این بحران گرانی با آغاز ماه مبارک رمضان، بحرانی‎تر خواهد شد یا با فروکش کردن تب قیمت‎‎ها، دولت اجازه اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‎‎ها را خواهد داشت.

 
منبع: پنجره


[ جمعه 91/4/23 ] [ 10:46 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

یک نظامی ارشد سابق ارتش آمریکا اذعان کرد تشخیص و رهگیری زیردریایی های کوچک ایران که در خلیج فارس و دریای عمان پراکنده هستند برای نیروی دریایی آمریکا بسیار سخت تر از تشخیص و رهگیری زیردریایی های بزرگ و پیشرفته اتمی روسیه است.


به گزارش مهر سایت آمریکایی "مینی پست" نوشت در پنج سال گذشته، آمریکا شاهد رشد حضور زیردریایی های کوچک در ناوگان دریایی ایران بوده است که بیشترین نگرانی را برای ارتش آمریکا در منطقه ایجاد کرده است که در صورت تصمیم ایران به بستن تنگه هرمز، تهدید جدی برای نیروی دریایی آمریکا در منطقه خواهد بود.


این سایت علت افزایش ناوهای مین روب آمریکا در منطقه از 4 به 8 را که در یک دهه گذشته ثابت بوده است را همین امر خوانده است.


"کریستوفر هارمر" ژنرال بازنشسته آمریکا که در بین سالهای 2008 تا 2009 مدیر عملیاتهای آینده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بحرین بوده است با اشاره به دو برابر شدن ناوهای مین روب آمریکا در منطقه می گوید ماموریت این ناوهای مین روب مقابله با زیر دریایی های کوچک ایران است که به دردسر بزرگی برای ما تبدیل شده اند.


وی گفت زیر دریایی های کوچک ایران برای ما تهدید هستند، زیرا هم رهگیری و تشخیص آنها برای ما سخت است وهم آنها می توانند از خلیج فارس تا دریای عرب پراکنده شوند و در کمین ناوگان ما بنشینند.


این ژنرال آمریکایی گفت : برای نیروی دریایی آمریکا رهگیری زیردریایی های اتمی بزرگ روسی بسیار آسانتر از رهگیری زیر دریایی های کوچک ایرانی در آبهای کم عمق است و ایرانی ها از این موضوع به خوبی آگاه هستند و به همین دلیل از 5 سال قبل ایرانی ها شروع به تولید زیردریایی های کوچک کردند به طوریکه در حال حاضر 19 زیر دریایی از این نوع را در اختیار دارند و سالی هم به طور متوسط چهار فروند تولید می کنند که از نظر استراتژیک "حیرت انگیز" است.


وی همچنین گفته نیروی دریایی ایران از غواصان آموزش دیده بسیار زبده ای برخوردار است که در صورت بروز درگیری بین ایران و آمریکا ایران می تواند با این نیروهای آموزش دیده حتی خط لوله نفتی را که امارات برای دور زدن تنگه هرمز احداث کرده است، منهدم کنند.


[ جمعه 91/4/23 ] [ 10:37 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

پایگاه خبری محیط به نقل از گزارشی که آنرا گزارش دستگاه اطلاعاتی آمریکا معرفی کرد، نوشت:‌« تا سال 2025 اسرائیل فرو می پاشد و در سال های آینده شاهد افزایش موج مهاجرت معکوس یهودیان از اسرائیل به کشورهای اصلی‌شان خواهیم بود».

به گزارش واحد مرکزی خبر به موجب این گزارش، در ده سال آینده نیم میلیون مهاجر آفریقایی از اسرائیل به کشورشان باز می گردند که به این آمار باید بازگشت یک میلیون مهاجر روس و تعداد زیادی از مهاجران اروپایی را نیز اضافه کرد.

این گزارش می افزاید قدرت گرفتن جریان های اسلامی در کشورهای همسایه اسرائیل به ویژه مصر سبب افزایش نگرانی های یهودیان شده است ، در چنین شرایطی یهودیان از آینده خود و فرزندانشان می هراسند و همین امر سبب می شود تا شاهد مهاجرت معکوس باشیم.

گزارش دستگاه اطلاعاتی آمریکا می افزاید ‌در واقع این نوع مهاجرت از هم اکنون به شکل نامحسوسی آغاز شده است و انتظار می رود درگیری های اسرائیل و کشورهای اسلامی همچنان و برای مدت زمان طولانی ادامه داشته باشد.

در ادامه گزارش مذکور از کاهش میزان زاد و ولد در میان یهودیان اسرائیلی و در مقابل افزایش زاد و ولد فلسطینیان سخن به میان آمده و به این نکته اشاره شد که 500 هزار اسرائیلی گذرنامه آمریکایی دارند و آنانی هم که گذرنامه های آمریکایی یا اروپایی ندارند برای گرفتن چنین گذرنامه هایی تلاش می کنند.

این تلاش ها نشان می دهد با وجود سیاست مقامات اسرائیلی برای ایجاد سرزمین واحد یهودیان، اسرائیل در حال تبدیل شدن به محل زندگی نژادها و تابعیت های مختلف است.

پیش از این نیز مطالعات و پژوهش های مختلفی در حوزه سیاست و دین انجام شده است که در برخی از آن ها از نزدیک بودن زمان فروپاشی اسرائیل سخن به میان آمده است.


[ جمعه 91/4/23 ] [ 10:34 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

اقای هاشمی بسیار خوش خوراکن . چای رو خیلی دوست دارن بخصوص بعد خواب.ایشون تا همین چند ماه پیش هیچ دارویی مصرف نمیکرد اما تازهگی ها با تجویز پزشک .

تو ورزش ها ایشون به شنا علاقه دارند و عاشق جهانگردی هستند اما شرایطشو ندارند چون خودشون میگن هر جا باشم باید کلی پاسدار رو باخودم بکشم اینور بکشم اونور.

 

از راست مهدی محسن یاسر فاطمه فائزه  هاشمی

 

عفت مرعشی همسر آقای هاشمی

 

با خانواده

 

خانه پدری

 

ودر پایان شجره نامه

 

حسن لاهوتی فرزند خانوم فائزه هاشمی متولد 1366

آقای حسین مرعشی برادر خانوم آقای هاشمی (اون کوچولو نوه آقا حسینه)

همسر فائزه خانم آقا حمید  دکتر روانپزشک هستند

 

 

مونا لاهوتی دختر فائزه خانوم .کنار فائزه خانوم


[ جمعه 91/4/23 ] [ 7:32 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

سید حسن خمینی فقیه، پژوهشگر و نویسنده ایرانی به سال 1351 شمسی در نجف اشرف چشم به جهان گشود.

او نخستین فرزند سید احمد خمینی و نواده امام خمینی است، برادرانش سید یاسر و سید علی نام دارند.

وی با ندا موسوی بجنوردی دختر آیت الله سید محمد موسوی بجنوردی ازدواج کرد که حاصل آن سه فرزند به نام های احمد، نرگس و فرشته است.

حضرت آیت الله سیدحسن خمینی هم اکنون متولی آرامگاه امام خمینی است. او سیدبه سال 1389 از آیت الله محقق داماد اجازه اجتهاد گرفت و درس خارج فقه خود را از مهرماه سال 1389 آغاز کرده. او در جلسه درس خود از وسایل جدید همان پرژکتور سود می جوید.

از آثار او است:

دلیل راه، نوشتاری در همراهی ماه مبارک رمضان و بر محور کشف الاسرار میبدی که ابتدا در روزنامه اطلاعات به چاپ رسید و سپس به صورت مستقل انتشار یافت، تهران: اطلاعات، 1389.

فرهنگ جامع فرق اسلامی، بر پایه یادداشت های آیت الله سید مهدی روحانی، اسفند 1389، جلد نخست.

 

فهرست منابع و مآخذ

روزنامه اطلاعات.

روزنامه اعتماد، پنج شنبه 2 مهر 1388، صفحه 2.


[ جمعه 91/4/23 ] [ 7:18 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

به گزارش «تابناک»، دیروز محمود احمدی‌نژاد در میان مردم زنجان، با اشاره به اینکه اتفاق بزرگی در این دولت افتاده است، اشاره کرد: دولت‌ها می‌آمدند و پروژه‌هایی را آغاز می‌کردند؛ اما هنگامی که دولت‌ها به پایان می‌رسیدند، بسیاری از کار‌ها نیمه تمام می‌ماند.

وی افزوده است: در این دولت چند جلسه برگزار شد تا در دولت بعد چنین اتفاقی نیفتد.

وی در بخش دیگری از سخنانش اشاره کرد: برداشت از خزانه باید محدود شود و اینکه امسال گلوگاه بودجه را گرفتم و قفل سنگینی بر آن زدم که خرج بیهوده نشود.

روزنامه ابتکار، ضمن اشاره به سخنان محمود احمدی‌نژاد، همچنین در صفحه نخست خود به نقل بیانات مقام معظم رهبری در جمع شرکت کنندگان در اجلاس زنان و بیداری اسلامی نیز پرداخته است؛ این از دیگر موضوعاتی است که رسانه‌های امروز به آن پرداخته‌اند.

ایشان در این دیدار فرمودند: غربی‌ها این روز‌ها درباره تحریم ایران جنجال آفرینی می‌کنند، اما نمی‌فهمند که خودشان ملت ایران را به واسطه تحریم‌های سی سال اخیر در مقابل هر تحریمی واکسینه کرده‌اند.

تیتر نخست امروز روزنامه رسالت اما اختصاص به نقل سخنان مقام معظم رهبری داشت. این روزنامه به سخنان احمدی‌نژاد، با تیتری کوچک در گوشه صفحه نخست خود اشاره کرده است؛ اما همچنین اشاره‌ای به سخنان علی لاریجانی در سیزدهمین همایش سراسری اتحادیه‌ها و انجمن‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دارد که طی آن رئیس مجلس گفته است: می‌توان با مدیریت، نوسانات قیمت را به حداقل رساند.

این روز‌ها، روزنامه‌های اصلاح‌طلب اصرار بر نشان دادن جو انتخابات ریاست جمهوری در بین اصولگرایان و القای شکاف اساسی در میان آنان دارند، به گونه‌ای که روزنامه آرمان در این میان در هفته اخیر، تقریبا هر روز اشاره‌ای به این موضوع داشته است. امروز این نشریه در صفحه سوم خود، زیر مطلبی درباره سخنان دور روز پیش مشایی ـ که البته با اشاره به سابقه‌ای از فعالیت و سخنان وی و حمایت‌های محمود احمدی‌نژاد از وی ـ مطلبی را در خصوص بررسی نحوه رویارویی اصولگرایان و اصلاح‌طلبان با اخبار کذب، واکنش‌های متفاوت اصولگرایانی همچون لاریجانی، رضایی و قالیباف آورده است.
 
این روزنامه همچنین در پایان مطلب اشاره می‌کند: اصلاح‌طلبان هیچ‌گاه خود را موظف به انتشار تکذیبیه یا پاسخ دادن به شایعات نکردند، زیرا آگاهند که میزان درک جامعه از این جریان به اندازه‌ای رسیده است که خود با خواندن این اخبار، پی به دروغ بودن و اهداف نویسندگان آنها خواهد برد.

این روزنامه امروز همچنین اشاره‌ای به سخنان معاون اجتماعی نیروی انتظامی در صفحه نخست داشته که گفته بود: مشکلی با استفاده از کراوات نداریم.

صفحه نخست روزنامه اعتماد نیز شباهت زیادی با روزنامه آرمان دارد. قفل احمدی‌نژاد بر گلوگاه بودجه و اشاره‌ای به سخنان مشایی، بخش اعظم فضای صفحه نخست این روزنامه را تشکیل می‌دهد؛ اما امروز مطلبی که در این روزنامه به چشم می‌آید، نامه دختری 21 ساله و «بد حجاب» به آیت الله صافی و پرسش از چرایی حجاب است که ایشان به این نامه پاسخ داده‌اند: به شما توصیه می‌کنم با تمام وجود اگر سعادت حقیقی خود را می‌خواهید، حجاب و تعلیمات عالیه اسلام را در همه برنامه‌ها رعایت کنید.

روزنامه ملت ما امروز، تشکیل کمیسیون مبارزه با مافیا در مجلس را پررنگ کرده است. علی‌لو، عضو کمیسیون صنایع و معادن، دیروز اشاره کرده بود که مافیای گسترده‌ای در بخش‌های صنعت دامداری و کشاورزی وجود دارد و از تلاش برای مبارزه با این مافیا سخن گفته است.

اتمام حجت شورای نگهبان با محمود احمدی‌نژاد در خصوص هیأت نظارت بر قانون اساسی از دیگر موضوعاتی است که این روزنامه در صفحه نخست به آن اشاره کرده است.

روزنامه آفتاب امروز، فضایی متفاوت با همه نشریات دارد؛ بر خلاف دیگر نشریات، این روزنامه هیچ اشاره‌ای به سخنان محمود احمدی‌نژاد نکرده و به جای آن، البته موضوع پشت پرده تأیید و تکذیب‌های انتخاباتی جناح راست، ماجرای گم شدن پنجاه هزار تن نهاده مرغ، مسأله کراوات و واکنش نیروی انتظامی و تشکیل کمیسیون مبارزه با مافیا در مجلس، جای عکس بزرگ محمود احمدی‌نژاد و مشایی را که در صفحه سایر روزنامه‌های اصلاح طلب می‌بینیم، گرفته است.


روزنامه شرق امروز گویا موضوعی مهمتر را برای صفحه نخست خود برگزیده است. کاهش چهارده دلاری قیمت نفت در یک ماه؛ بر پایه گزارش دیروز اوپک؛ این موضوعی است که امروز صفحه نخست این روزنامه را از آن خود کرده که نه نشانی از مشایی، نه احمدی‌نژاد و نه قالیباف و اصلاح طلبان در آن دیده می‌شود.

بر پایه گزارش این روزنامه، نفت ایران در ماه گذشته به شکل متوسط 94 دلار معامله شده است. متوسط سبد بهای نفت اوپک در ماه می ‌108 دلار بوده که در ماه مشابه سال پیش، رقم 112 دلار را ثبت کرده بود. البته این گزارش باعث نشده بود که این روزنامه از آمدن دوباره اسفندیار غافل بماند و صفحه دوم این نشریه به بازتاب این موضوع پرداخته تا از دیگران عقب نماند.


[ جمعه 91/4/23 ] [ 7:2 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

<

شهدا شرمنده ایم شهرستان بجنورد

کانون منجی

هئیت حسین جان

آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 122
بازدید دیروز: 136
کل بازدیدها: 3157057
Flag Counter