ابزار وبلاگ

ایرانگردی و جهانگردی - شهرستان بجنورد
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://mehrangoli64.ParsiBlog.com
 
لینک های مفید
Online User
تصاویری بسیار جالب از زایمان یک آهو

 

تصاویری بسیار جالب از زایمان یک آهو

تصاویری بسیار جالب از زایمان یک آهو

تصاویری بسیار جالب از زایمان یک آهو

تصاویری بسیار جالب از زایمان یک آهو

تصاویری بسیار جالب از زایمان یک آهو

تصاویری بسیار جالب از زایمان یک آهو

تصاویری بسیار جالب از زایمان یک آهو

تصاویری بسیار جالب از زایمان یک آهو

[ جمعه 91/9/10 ] [ 4:54 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

گـزارش تصویـری از کاخ و مـوزه نیــاوران

کاخ نیاوران، واقع در گوشه شمال شرقی باغ نیاوران، کاخ اصلی در مجموعه نیاوران به حساب می‌آید که در میدان نیاوران تهران واقع شده است. به نقل از ویکی پدیا؛ عملیات احداث این کاخ به دستور محمدرضا پهلوی در سال 1337ه.ش، با طرحی ایرانی آغاز گردید و با وقفه‌ای که در ساخت آن پیش آمد در سال 1346 به اتمام رسید. در زمان فتحعلیشاه قاجار کاخ کوچکتری در محل فعلی کاخ نیاوران قرار داشت که در زمان محمدرضا پهلوی تخریب و کاخ نیاوران بجای آن ساخته شد.

این بنا با مساحتی در حدود 9000 مترمربع در دو طبقه و یک نیم طبقه احداث و در ابتدا به عنوان محلی برای پذیرایی میهمانان خارجی در نظر گرفته شد، اما پس از پایان ساخت به محل سکونت محمدرضا پهلوی و خانواده‌اش اختصاص یافت. بنای کاخ نیاوران را که بیشتر از معماری ایرانی و تلفیقی از هنر پیش و پس از اسلام الهام گرفته بود را محسن فروغی طراحی کرده است. همچنین گچبری توسط استاد عبداللهی، آینه‌کاری توسط استاد علی‌اصغر و کاشی‌کاری نمای خارجی توسط استاد ابراهیم کاظم‌پور انجام شده است.

http://up08.persianfun.info/img/91/8/pf/kaakh-niavarans/01.jpg

http://up08.persianfun.info/img/91/8/pf/kaakh-niavarans/02.jpg

ادامه مطلب...

[ پنج شنبه 91/9/9 ] [ 5:9 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
[ چهارشنبه 91/9/8 ] [ 1:22 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

ولخرج ترین گردشگران دنیا و محبوب ترین کشور دنیا کجاست ؟

ولخرج ترین گردشگران دنیا و محبوب ترین کشور دنیا کجاست ؟
در میان کشورهایی که گردشگران آن‌ها بیشترین میزان هزینه را در سفرهای خارجی داشته‌اند، گردشگران آلمانی در سال گذشته در رتبه نخست قرار گرفتند.

 


به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سازمان جهانی جهانگردی در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد، گردشگران آلمانی در سال 2011 در مجموع 84 میلیارد دلار بابت سفرهای خارجی هزینه کردند که از این بابت رتبه اول دنیا را در اختیار دارند.

شهروندان آمریکایی با هزینه 79 میلیارد دلاری در بخش گردشگری در رتبه دوم قرار گرفتند و گردشگران چینی با 73 میلیارد دلار مکان سوم را به خود اختصاص دادند که در مقایسه با سال گذشته افزایش 18 درصدی را نشان می‌دهد.

انگلیس، فرانسه، کانادا، روسیه، ایتالیا، ژاپن و استرالیا رتبه‌های بعدی بیشترین میزان هزینه در سفرهای خارجی را در اختیار دارند.

بر اساس گزارش جدید سازمان جهانی جهانگردی، در سال گذشته میلادی مجموع درآمد کشورهای جهان از محل ورود گردشگر مرز یک هزار میلیارد دلار را پشت سر گذاشت. در سال 2011 بالغ بر 983 میلیون سفر از سوی گردشگران کشورهای مختلف انجام شد که رقمی بالغ بر یک هزار میلیارد دلار درآمد نصیب کشورهای جهان کرد.

بر اساس این گزارش، قاره‌ی اروپا محبوب‌ترین مقصد گردشگران جهان بوده، به طوریکه در سال 2011 بیش از نیمی از سفرهای گردشگران بین‌المللی به کشورهای اروپایی بوده است.

در میان 10 کشوری که سال گذشته بیشترین میزان جذب گردشگر را داشته‌اند، فرانسه در رتبه نخست قرار گرفت و حدود 79 میلیون و 500 هزار گردشگر خارجی از این کشور دیدن کردند.

آمریکا با جذب 62 میلیون و 300 هزار گردشگر در رتبه دوم این فهرست قرار گرفت و کشور چین با جذب 57 میلیون و 600 هزار گردشگر رتبه سوم پربازدیدکننده‌ترین کشورهای گردشگری دنیا را به خود اختصاص داد.

به گزارش سی‌ان‌ان، در میان کشورهای اروپایی، اسپانیا پس از فرانسه در رتبه دوم قرار گرفت و حدود 7/56 میلیون گردشگر خارجی به این کشور سفر کردند.

پس از کشور چین که مقصد نخست گردشگران خارجی در قاره آسیا بود، مالزی با جذب 24 میلیون و 700 هزار گردشگر توانست در رتبه دوم آسیا و رتبه نهم دنیا قرار بگیرد.

کشورهای ترکیه (3/29 میلیون گردشگر)، انگلیس (2/29 میلیون)، آلمان (4/28 میلیون) و مکزیک (4/23 میلیون) دیگر کشورهایی بودند که در سال 2011 بیشترین تعداد جذب گردشگر خارجی را به خود اختصاص دادند.

[ یکشنبه 91/9/5 ] [ 9:28 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

کشور اندونزی

 

پرچم اندونزی
img/daneshnameh_up/d/d8/andonezi.jpg
نقشه جغرافیایی اندونزی
img/daneshnameh_up/2/27/INDO1M.jpg
نقشه سیاسی اندونزی
img/daneshnameh_up/1/12/INDOLOC.jpg



مشخصات آماری اندونزی

 

نام رسمی
جمهوری اندونزی (Republik Indonesia)
حکومت
جمهوری
عضو
مختصات جغرافیایی
5درجه و 00دقیقه جنوبی و 120 درجه و 00 دقیقه شرقی
مساحت
1,919,440 کیلومتر مربع
خط ساحلی
54716کیلومتر
پایتخت
شهرهای مهم
جمعیت
238,452,952 نفر (July 2004 est.)
رشدسالانه جمعیت
1.49%درصد(July 2004 est.)
امید طول عمر
61 سال
زبان
باهاسا اندونزی ، جاوه ای، مادوری ، سوندانی و حدود 25 زبان عمده دیگر
مذهب
اسلام سنی ، کاتولیک رومی ، دیگر مسیحیان و هندو (2%
واحد پول
روپیه اندونزی




حکومت


هر پنج سال انتخابات برای 400 نفر از اعضای مجلس نمایندگان تحت نظام تعیین تعداد نمایندگان به نسبت جمعیت هر منطقه برگزار میگردد،100 عضو دیگر را رئیس جمهور انتصاب میکند. مجلس شورای خلق ، که متشکل از اعضای مجلس نمایندگان به اضافه 500 نفر دیگر به نمایندگی از جانب دولتهای محلی، گروههای صنفی و ذینفع – هر پنج سال تشکیل جلسه میدهد تا بر اصول کلی سیاست دولت نظارت کند و به انتخاب رئیس جمهور بپردازد.رئیس جمهور کابینه را انتصاب میکند. از 27 استان کشور دو تا خود مختارند .

احزاب سیاسی اصلی عبارتند از:

  • گلکار (اتحاد دولت)، گروه توسعه متحد (اسلامی)
  • حزب دموکرات اندونزی (مسیحی) و ملی گرا


 

استانهای خود مختار

 

نام استان خودمختار
مرکز
آچه
باندا آپه
یوگیاکارتا
یوگیاکارتا



آموزش

میزان باسوادی: 77% (1990).
سنین تحصیل اجباری: 7 تا 13 سال.
تعداد دانشگاه : 35 دانشگاه دولتی، 26 دانشگاه خصوصی

دفاع


خدمت سربازی: 2 سال گارانتی

جغرافی


این کشور، به شکل یک قوس، مشتمل بر هزاران جزیزه در طول خط استوا، مانند کالی مانتان، سوماترا، ایریان جایا ، مادورا ، سولاوزی ،جاوه ، بالی و جزایر سوندای کوچک (از جمله لامبارک، فلورس و تیمور) است.
اندونزی، چهارمین کشور پرجمعیت دنیا محسوب می شود. اندونزی متشکل است از 3700 جزیره که از این تعداد 3000 جزیره مسکونی است.مردم این کشور در سواحل جزایر و یا در دره ها و بخصوص در جزیره جاوه زندگی کرده، و کشاورز می باشند. بیشتر جزایر اندونزی، غیر قابل سکونت هستند. این کشور، آب و هوای گرم و استوای داشته، و بارانهای موسمی، سبب رونق کشاورزی می شود.
جاوه و همسایه کوچکترش مادورا جمعیت متراکمی دارند و نزدیک به دو سوم مردم اندونزی را در خود جای میدهند. سلسله جزایر شمالی متشکل است از کالیمانتان (بخش اندونزیایی جزیره بورنئو)، جزایر نامنظم و کوهستانی سولاوسی (سلبس)، گوره ملوک، وایریان جایا (بخش غربی گینه نو)بیش از دو سوم این کشور از جنگلهای استوایی بارانی پوشده شده است.

  • رودهای مهم: کاپواس ، دیگول ، باریتو.
  • بلندترین نقطه: نگگا پولو (هرم کارستنز) 5030 متر (در جزیره ایریان جایا).
  • آب و هوا: آب و هوا استوایی و بارندگی در طول سال سنگین است.


 

اقتصاد

 

 

img/daneshnameh_up/b/ba/indonesia01.jpg
یکی از بزرگترین برجهای دنیا در اندونزی



اندونزی از نظر مواد معدنی و نفت ، گاز طبیعی ، قلع ، نیکل ، زغال سنگ، بوکسیت و مس نیز ثروت فراوانی دارد،ولی به دلیل جمعیت زیاد نسبتا فقیر است.
بیش از 50% مردم این کشور زارعین معیشتی هستند و
برنج محصول اصلی به شمار میرود. ولی هم کشاورزان مزارع بزرگ و هم روستاییان مقادیر زیادی لاستیک ، چای ، قهوه ، تنباکو و ادویه صادراتی تولید میکنند.
بخش صنعت بیشتر به فرآوری مواد معدنی و محصولات کشاورزی میپردازد. اندونزی در دهه 1980 و اوایل دهه 1990 به میزان رشد اقتصادی بالایی دست یافت.
توریسم ، از منابع مهم درآمدهای ارزی، اندونزی به شمار می رود.

تاریخ معاصر


از قرن هفدهم، هند شرقی مهم ترین و سودآورترین بخش امپراتوری هلند به شمار میرفت. به غیر از اشغال کوتاه مدت بریتانیا یی ها (1811 تا 1814) و قیامهای گاه گاهی محلی، هلند کنترل این کشور را تا 1942 حفظ کرد.
در این سال ژاپنی ها به این مستعمره هجوم آوردند و به عنوان آزاد کنندگان کشور از حکومت استعماری مورد استقبال اکثر اندونزیاییها قرار گرفتند با تسلیم
ژاپن در 1945 ، احمد سوکارنو (1901 تا 1970)، بنیانگذار حزب ملیون در 1927 – هند شرقی هلند را جمهوری مستقل اندونزی اعلام کرد.
هلندیها پس از چهار سال جنگ متناوب ولی وحشیانه، تحت فشار بین المللی استقلال اندونزی را در 1949 پذیرفتند. حکومت سوکارنو به طور فزایندهای اقتدار طلب شد و کشور به هرج و مرج اقتصادی گرفتار گردید. او در 1962 گینه نوی هلند را تصرف کرد، که در1962 با عنوان ایریان جایا رسماً ضمیمه شد، هر چند جنبشی جدایی طلب پا برجاست. بین 1963 تا 1966 سوکارنو کوشید با تهاجمات مسلحانه به شمال بورنئو فدراسیون نوپای
مالزی را بی ثبات سازد.
ژنرال سوهارتو توانست با سرکوبی قیام کمونیستی در 1965 و 1966 سیاست ضد امریکایی سوکارنو را وارونه سازد ونهایتا با کمک دانشجویان و ارتش او را برکنار کند. در این مدت حدود 000/80 نفر از اعضای حزب کمونیست کشته شدند. الحاق تیمور شرقی پرتغال در 1976 توسط اندونزی از طرف جامعه بین المللی به رسمیت شناخته نشده است، و عملیات چریکی ملی گرایان محلی ادامه دارد. برنامه جاه طلبانهای برای اسکام مجدد اهالی جاوه به منظور کم کردن جمعیت زیاد این جزیره به مورد اجرا گذاشته شده است ولی این مهاجران جاوه ای با انزجار بومیان جزایر کم نوسعه یافته و دوردست روبرو شدهاند. کشتر تظاهر کنندگان بی سلاح تیموری به دست سربازان اندونزی در 1991 اعتراضات بین المللی را به دنبال داشت.


[ جمعه 91/3/12 ] [ 11:37 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

آشنایی با برزیل

آشنایی با برزیل

 

آشنایی با برزیل

آشنایی با جاذبه‌های گردشگری برزیل
 
جنگل‌های استوایی، آمازون، سواحل بکر و دست نخورده و روحیات پر انرژی مردم برزیل هر طرفدار جهانگردی و گشت و گذار را به خود جذب می‌کند.

از همه مهم‌تر روحیات و حال و هوای مردم است که شما را به فکر فرار از زندگی بی روح و افسرده شهری می‌اندازد و به سمت خود می‌کشد.

کجا و چه زمان؟

خیلی خوب است که در هر فصلی از سفر خود به برزیل آب و هوای مناطق مختلف را مطالعه کنید و با توجه به اینکه برزیل در نیم‌کره جنوبی قرار دارد و فصل‌ها برعکس نیم کره شمالی است برنامه سفر خود را تنظیم کنید. برای مثال آمازون یکی از بارانی‌ترین مناطق جهان است و از اوایل بهمن تا اواسط اردیبهشت ماه سفر به این نقطه با مشکلات راه و بارش همراه است و از سفر به پانتنل (Pantanal) در این زمان خودداری کنید. جنوب برزیل سخت‌ترین تابستان‌ها و زمستان‌ها را دارد که در زمستان بارش برف نیز وجود دارد.

مردم برزیل بیشترین سفر‌ها را در تابستان انجام می‌دهند که این امر هزینه‌های تعطیلات و قیمت‌ها را افزایش می‌دهد ولی همین شلوغ بودن شهر‌های توریستی فستیوال‌های تفریحی زیادی را با خود به همراه می‌آورد و خدمات توریستی را افزایش می‌دهد و به هزینه‌هایش می‌ارزد. زمستان فصل کم توریست و خلوت است.

با دارا بودن مساحت بسیار زیاد تفاوت‌های دما و گوناگونی آب و هوا و بارش امری عادی است. رطوبت هوای ریو؛ پایتخت برزیل در تابستان‌ها طاقت فرساست و دمای هوا حدود 30 درجه سانتی گراد است. و در زمستان کمی هوا متعادل تر است و دما به 20 درجه هم می‌رسد. در سواحل شمال شرق به دلیل کم‌تر بودن رطوبت دمای هوا در تابستان به بیشتر از 30 درجه نیز می‌رسد. در جنوب و در سائو پاولو و پارانا دمای هوا در زمستان به 15- درجه هم می‌رسد.

فستیوال‌های متعددی در تمام طول سال برپا هستند ولی معروف‌ترین آن کارناوال نام دارد و 6 هفته و نیم قبل از عید شکر گذاری در روزی که به نام چهارشنبه خاکستر (Ash Wednsday) معروف است برکزار می‌شود. چهارشنبه خاکستر نوعی مراسم مذهبی کاتولیک است ولی در برزیل بیشترین توجه در این فستیوال تفریح و میهمانی‌ها است.

کرکووادو  (Corcovado) در ریو دو ژانیرو را فراموش نکنید. مجسمه معروف حضرت مسیح (ع) که 38 متر و 635 تن وزن دارد در ارتفاعات کرکووادوقرار دارد.

ساحل ایپانما (Ipanema) در ریو نیز یکی دیکر از جاذبه‌های ریو است. سری به ساحل کاپوکوبانا (Copacobana) نیز بزنید.

کوهستان کله قند (SugarLoaf Mountain) قله‌ای به شکل کله قند است که رفت و آمد به آن توسط تله کابین صورت می‌گیرد و نمای بسیار زیبایی از ارتفاعات کوه و ساحل را به شما می‌دهد.

آبشار‌های ایگواچو یکی از زیباترین نماهای طبیعی برزیل واقع در پارانا (Paraná) است. این آبشار‌ها در حقیقت بین آرژانتین و برزیل تقسیم شده‌اند. از برزیل نمایی زیبا و از آرژانتین نمایی نزدیک را خواهید دید.

برای رفتن به آمازون می‌توانید قایقی را اجاره کنید و از طریق رودخانه به تماشای آن بروید ولی به هیچ وجه بدون راهنما به داخل جنگل‌های آمازون قدم نگذارید چرا که قبایلی در آنجا زندگی می‌کنند که رسوم و فرهنگ‌های مخصوص خود را دارند و بخش بزرگی از آمازون هنوز به طور کامل کشف نشده است.

شهر برازیلیا در حقیقت پایتخت مدرن و سیاسی برزیل است. طراحی کلی شهر و ساختمان‌ها و ادارات دولتی این شهر دیدنی است. یادبود اسکار نیمیر (OscarNiemeyer) نیز از دیگر دیدنی‌های معماری این شهر به حساب می‌آید.

شهر سائو پائولو یکی از بزرگترین شهر‌های جهان به حساب می‌آید و به بیانی جنگلی از ساختمان و آسمان خراش است. در اکثر شهر‌های برزیل از جمله سائو پائولو و ریو و براسیلیا نماها و آثار معماری جزو دیدنی ترین جاذبه‌ها هستند.

اطلاعات مفید:

درپی شیوع تب زرد در برزیل تمامی توریست‌ها به زدن واکسن مربوطه قبل از سفر به نقاطی که بیماری در آنجا دیده شده؛ توصیه می‌شوند.

برازیلیا نیز در منطقه شیوع این بیماری قرار دارد.

پول رایج برزیل بریل رئال نام دارد. هر رئال برزیل 510 تومان است. برزیل در 3- ساعت گرینویچ قرار دارد. برای رانندگی در برزیل به گواهینامه بین المللی (IDP) نیاز دارید.


[ جمعه 91/3/12 ] [ 11:36 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

آشنایی با کشور ترکیه

 

آشنایی با کشور ترکیه

 

ترکیه درجنوب شرقی اروپا و شمال غربی آسیا واقع شده است. این کشور دارای دو همسایه اروپائی و شش همسایه آسیایی است و با جمهوری اسلامی ایران حدود 454 کیلومتر مرز مشترک دارد ( مرز زمینی بازرگان ).

پایتخت جمهوری ترکیه شهر آنکارا و از دیگر شهرهای مهم آن می توان استانبول، ازمیر، آدانا، بورسا، ارضروم، قونیه، آنتالیا، وان و آغری را نام برد.

استانبول شهر مهم تاریخی، فرهنگی و اقتصادی ترکیه است که بخش مهم آن در قسمت اروپائی قرار گرفته و یکی از پرجاذبه ترین شهرهای توریستی ترکیه بشمار می آید.

جمهوری ترکیه حدودا 72 میلیون نفر جمعیت داشته و حداکثر آنان شهر نشین می باشند. بر اساس تدوین اولین قانون اساسی این کشور درسال 1924، دین اسلام به عنوان دین رسمی این کشور تعیین شد؛ لیکن بدنبال اصلاحات انجام شده درسال 1928، این بخش از قانون اساسی ترکیه حذف گردید و در حال حاضر ترکیه با نزدیک به 98% مسلمان، کشوری لائیک شناخته می شود. از جمعیت این کشور تنها 2 درصد را مسیحیان، کیلیمیان وپیروان دیگر ادیان تشکیل می دهند.

زبان رسمی مردم این کشور ترکی است و تفاوت اندکی با زبان آذری دارد.

شهرهای معروف ترکیه بالاخص استانبول دارای جاذبه های توریستی بوده و افراد بسیاری از نقاط مختلف جهان در فصول مختلف سال به این کشور مسافرت می کنند.

با این اوصاف وضعیت امنیتی در شهرهای توریتسی ترکیه خیلی مطلوب نمی باشند. طبق اظهار نظر رئیس پلیس ترکیه تعداد نیرویهای پلیس متناسب با تعداد توریست ها نبوده ودر نتیجه ایجاد امنیت در تمامی ساعات شبانه روز و در کلیه نقاط برای نیروی های انتظامی این کشور مقدور و میسور نیست.

ایمنی و امنیت

1- هر چند ثبات سیاسی ، اقتصادی و امنیتی کاملا در ترکیه برقرار است اما قبل از مسافرت به شهرهای مهم و توریستی این کشور توصیه میشود اطلاعات عمومی، وضعیت سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و جایگاه بین المللی این کشورو ارتباط با گروههای داخلی وکشورهای خارجی و بحرانهای احتمالی بین المللی در داخل و خارج از کشور ( مساله قبرس، اکراد و...) مورد توجه قرار گرفته و به توصیه های مقامات امنیتی ترکیه در خصوص سفر به مناطق ناامن احتمالی و غیر قانونی توجه گردد.

2- همچون سایر شهرهای بزرگ ، در استانبول نیز برخی باندهای خلاف کار فعال بوده و در بعضی از مناطق مانند آکسارا ،لالعلی و مراکز کافه ها و هتلها که جهانگردان و خارجیان حضور بیشتری دارند این باندها فعالیت بیشتری دارند توصیه می شود مسافران در صورت مواجه شدن با هرگونه فعالیت مجرمانه به پلیس محل یا پلیس توریسم واقع در میدان سلطان احمد مراجعه و ضمن شکایت ، این موضوع را به نمایندگی کشورمان در استانبول نیز گزارش نمایند.

3- سرقت پول و مدارک مسافرتی، جعل، زور گیری ، کف زنی ، ضرب و جرح و سرقت گذرنامه و قاچاق انسان و قاچاقچیان مواد مخدر از جمله مواردی است که برخی ازاتباع جمهوری اسلامی ایران با آن مواجه بوده اند. توصیه می شود از ارتباط با افراد مشکوک و غیر مطمئن پرهیز کنید.

4- بدلیل موقعیت جغرافیائی شهر، استانبول یکی از مراکز فعالیت غیر قانونی قاچاق انسان به اروپا بوده هرچند بعلت برخورد شدید مقامات ذیربط این کشوربا این پدیده این امر کاهش یافته، لیکن این باندها ضمن ارتباط با عوامل غیر قانونی در کشورها دیگر( از جمله کشورمان) اقدام به دریافت مبالغ هنگفتی پول بدون ارائه رسید و مدرکی نموده و بدون هیچ فعالیتی برای افراد فریب خورده آنها را بدون پشتوانه در استانبول رها میکنند. توصیه می شود قبل از هرگونه اقدامی در این خصوص با مقامات و مراجع قانونی ذیربط مشورت نمایید.

5- نظر به تردد تعداد زیادی از ایرانیان به ترکیه و با توجه به اینکه افراد خلاف کار در پوشش دوست ، هموطن یا افرادی که نسبت به سرمایه گذاری ، تدارک روادید کار، اعزام جوانان به اروپا و ... در اتوبوس یا اماکنی که ایرانیان حضور یا اشتغال دارند مراجعه و اقدام به فریب افراد می نمایند. توصیه میشود از اعتماد به افراد ناشناس و غیر مطمئن ، خودداری کنید، حتی اگر پیشنهاد مساعدت به شما را داشته باشند.

6- با توجه به جاذبه شهرهای توریستی ممکن است افرادی شما را به اماکن تفریحی ، نوشیدن چای و قهوه و .. دعوت کنند که در موارد متعددی دامی برای اخاذی از افراد بوده است.

قوانین، آداب و رسوم

1- خرید و فروش اشیاء عتیقه و یا خروج و ورود آن به ترکیه مستلزم گرفتن مجوز قانونی می باشد.

2- باتوجه به اینکه افرادی با جعل عنوان و در پوشش مامورین سازمانهای مختلف به شما مراجعه نموده و از شما درخواست ارائه مدارک هویتی می نمایند، لازم است قبل از پاسخگویی به هر سوالی، ضمن اجتناب از هرگونه برخورد فیزیکی، از آنان بخواهید شما را به نزدیکترین پاسگاه پلیس هدایت نمایند.

3- دربسیاری از موارد مشاهده شده است هموطنان عزیز بدون در نظر گرفتن مقررات مربوط به اشتغال و لزوم اخذ روادید کار، تنها باتوجه به لغو روادید توریستی میان دو کشور، مبادرت به فعالیت در مراکز تولیدی و یا خدماتی این کشور نموده اند که این موضوع منجر به تضییع حقوق آنان توسط کارفرمایان و صاحبان شرکت ها شده و از طرف دیگر به بازداشت و اخراج این افراد منتهی گردیده است. اتباع ایرانی حتما باید در صورت تمایل به اشتغال در این کشور نسبت به اخذ روادید کار اقدام نمایند و قبل از انجام سفر به این کشور، تقاضای خود را مبنی بر دریافت روادید ورود با حق کار، به نمایندگی این کشور در تهران ارائه نمایند.

4- در طول سفر با وسایل نقلیه شخصی، توسط پلیس مورد بازرسی قرار خواهید گرفت. لازم است ضمن رعایت قوانین رانندگی، مدارک مورد نیاز را به همراه داشته باشید و دراین خصوص با پلیس همکاری نمائید. ضمنا به منظور گرفتار نشدن در دام ربایندگان خودرو و ... در هنگام مسافرت با اتومبیل شخصی در راه های این کشور، به شدت از سوار نمودن افراد ناشناس، ( زن ومرد ) تحت هر عنوان خودداری نمائید.

5- باتوجه به مقررات جدید ترکیه، چنانچه صاحبان اتوبوس ها، کامیون ها و یا خودروهای شخصی در زمان ورود به این کشور، نسبت به سوار نمودن مسافران غیر قانونی از جمله افراد بدون گذرنامه، دارندگان گذرنامه جعلی و افرادی که مهر ورود در گذرنامه ایشان درج نگردیده است یا حتی اقدام به حمل برخی اجناس غیر قانونی ( مثل مواد مخدر حتی به میزان کم) نمایند، خودروهای آنان به نفع دولت آن کشور مصادره خواهد شد.

6- برای رانندگی در ترکیه می باید گواهینامه ملی این کشور یا یک گواهینامه بین المللی (I D P) در اختیار داشته باشید. (I D P) یک مجوز بین المللی برای رانندگی است که دارندگان آن قادر خواهند بود بدون نیاز به گذراندن دوره های آموزش رانندگی یا شرکت در امتحانات راهنمایی و رانندگی در بیش از 160 کشور جهان رانندگی نمایند، مضاف بر اینکه این مجوز به عنوان یک سند معتبر بین المللی، می تواند تعیین و تأیید کننده هویت دارنده آن به شمار آید. اضافه می نماید متقاضیان این نوع گواهینامه می توانند در داخل کشور با مراجعه به نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران معاونت راهنمایی و رانندگی و با ارائه گواهینامه ایرانی معتبر خود، نسبت به دریافت آن اقدام نمایند.

7- به علت عدم وجود قرارداد انتقال محکومین از حبس میان دو کشور، در صورتی که فرد به هر عنوان توسط مقامات قضایی این کشور به زندان محکوم شود، می باید دوران محکومیت خود را در زندان های محلی سپری نماید.

8- چنانچه به هر دلیل توسط پلیس محل بازداشت شدید بلافاصله از مامورین بخواهید به استناد ماده 36 کنوانسیون وین ناظر بر امور کنسولی، مراتب را سریعا به سفارت یا نزدیکترین سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران اطلاع دهند و چنانچه زبان محل را نمی دانید از امضاء هرگونه اوراق و اسناد خودداری فرمائید. البته می باید مطلع باشید شما در این کشور تحت حاکمیت قوانین و. مقررات محل بوده و وظایف نمایندگی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ارائه خدمات کنسولی به معنای نقض مقررات کشور متوقف فیه نمی باشد.

الزامات ورود و اقامت

1- لازم است هموطنان عزیز در هنگام ورود به مبادی مرزی کشور ترکیه، دقت نمایند تا گذرنامه آنان ممهور به مهر ورود آن کشور شده باشد، لازم به ذکر است حتی در صورت سهل انگاری پلیس مرزی ترکیه، صاحب گذرنامه از نظرمقامات ذی صلاح کشور ترکیه متهم به عبور غیرمجاز بوده، عواقب این امر متوجه وی خواهد بود.

2- در حال حاضر اتباع ایرانی بدون اخذ روادید می توانند به ترکیه مسافرت نمایند و به مدت حداکثر 3 ماه در این کشور اقامت داشته باشند. سفر به این کشور از طریق وسائل نقلیه زمینی (اتوبوس و قطار) و هواپیما امکان پذیر می باشد. تاکید می شود در صورت مسافرت از راه زمینی با تورها و اتوبوس های متعلق به شرکتهای معتبرمسافرت نموده و به توصیه های امنیتی توجه نمائید.

3- حضور بیش از سه ماه در ترکیه مستلزم اجازه رسمی از مقامات و تمدید مدت اقامت می باشد از این رو اقامت بیش از حد مجاز جریمه و حتی اخراج را به همراه خواهد داشت.

4- با توجه به لغو روادید میان جمهوری اسلامی ایران و کشور ترکیه، در صورت عزیمت به صورت عبوری ( ترانزیت) از آن کشور، طبق کنوانسیون وین، مأمورین مرزی ترکیه مجاز نمی باشند به بهانه جعلی بودن روادید کشور مقصد، اتباع ایرانی را بازداشت و یا بازجوئی نمایند. بدیهی است در صورت برخورد با اینگونه موارد، می باید موضوع را به نزدیکترین نمایندگی جمهوری اسلامی ایران منعکس نمائید تا مورد رسیدگی قرار گیرد.

5- شکایات دریافتی توسط نمایندگی کشورمان در ترکیه حاکی است که پلیس فرودگاه یا نوار مرزی به بهانه جعلی بودن گذرنامه یا امهار گذرنامه مسافرین، برخوردهای نامناسبی با ایشان نموده است. در صورت وقوع موارد مشابه ضروری است در اسرع وقت مراتب را به نزدیکترین نمایندگی جمهوری اسلامی ایران گزارش نمائید تا موضوع مورد رسیدگی قرار گیرد.

6- هزینه روادید این کشور برای اتباع جمهوری اسلامی به ترتیب عبارت است از:

کار یکساله 10 دلار آمریکا

روادید کار سه ماهه 30 دلار آمریکا

روادید کار بدون مدت 50 دلار آمریکا

روادید کار مستقل 100دلار آمریکا

7- غیر از هزینه های یاد شده هیچ اجرتی دریافت نخواهد گردید.

بهداشت

1- سازمان بهداشت جهانی این بیماریهای را در این کشور گزارش نموده است:

هپاتیت A

سل

دیفتری

تب تیفوئید

2- برای سفر به این کشور حتما از تسهیلات مربوط به بیمه مسافر استفاده نمائید. البته باید گفت بیمه های موجود تنها برای موارد پیش بینی نشده بوده و نمی توان از تسهیلات آن برای درمان بیماری های خاص بهره برد.

3- لازم است قبل از سفر به این کشور کنترل نمائید واکسن های چهارگانه (کزاز، دیفتری، فلج اطفال و سرخک) خصوصا اطفال را در تاریخ مقرر زده باشید. همچنین بهتر است قبل از مسافرت خود را در برابر بیماری های تب زرد، تب تیفوئید و هپاتیت نوع A و B واکسینه نمائید.

4- با توجه به وجود بیماری های مسری نظیر هپاتیت B و ایدز، لازم است ضمن رعایت نکات بهداشتی، از هرگونه ارتباطات غیر مطمئن پرهیز نمائید.

5- سعی نمائید در تهیه خوراک و آب مناسب (ترجیحا آب بسته بندی) دقت نمائید.

6- جهت کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از جدول مربوط به بیماری های موجود در این کشور می توانید به سایت بهداشت جهانی مراجعه نمائید.

شرایط سفر و اطلاعات سودمند

1- چنانچه قصد مسافرت با تورهای مسافری دارید توصیه می شود از تورهای معتبر استفاده نمائید و از مفاد قرارداد خود با تور مربوط دقیقا مطلع گردید. مواردی وجود داشته که در استانبول افراد بدون مسئولیت پذیری تور و یا هر شخص دیگری رها شده اند.

2- خرید کالا و استفاده از سرویس های عمومی با پول رایج این کشور انجام می گیرد، البته می توان دلار و یا دیگر ارزهای موجود همچون یورو و پوند را بانک ها، صرافی ها یا هتل های ترکیه به پول محل تبدیل نمود.

3- غیر استاندارد بودن و نا امن بودن برخی جاده ها به خصوص در شب، کیفیت پائین خودروهای شخصی و وسائل حمل و نقل عمومی از جمله مواردی است که باید در هنگام سفر به این کشور، مورد توجه مسافرین ایرانی قرار گیرد.

4- قبل از مسافرت با اتومبیل شخصی به ترکیه، لیست مدارکی را که در این خصوص بایستی به همراه داشته باشید. از بیمه و یا گمرک جمهوری اسلامی ایران استعلام نماید.

5- در طول سالهای اخیر شکایاتی از اتباع ایرانی توسط نمایندگیهای سیاسی و کنسولی کشورمان در ترکیه دریافت شده، مبنی بر اینکه اتباع ایرانی در هنگام مسافرت به ترکیه با خودروی شخصی و حتی با وسائل نقلیه عمومی، در مراحل مختلف سفر( میادی ورود و یا در سطح شهر) مورد حمله قرار گرفته، اموال و مدارک آنان به سرقت رفته است . بنابراین به اتباع جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد می شود در صورت امکان ازپروازهای بین المللی برای سفر به این کشور استفاده گردد و در صورت استفاده از وسائل نقلیه شخصی یا عمومی، با دقت عمل نمایند تا دچار مشکلات بعدی نشوند.

6- در بدو ورود به این کشور چنانچه در شهری که سفارت یا سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در آن واقع گردیده است اقامت نمودید، سعی کنید در اولین زمان ممکن آدرس نمایندگی جمهوری اسلامی ایران را که به همین منظور در اختیار شما قرار گرفته است، پیدا نمائید تا در صورت وقوع حادثه و یا نیاز به مراجعه، دچار مشکل نشوید.

7- درخصوص خرید ازفروشگاههای بزرگ این کشور توصیه میگردد تا هنگام خروج نهایی از فروشگاه، رسید خرید را دراختیار داشته باشید تا درصورت کنترل امنیتی و تقاضای رسید بتوانید آن را در اختیار مأمورین فروشگاه قرار دهید.

8- با توجه به مقررات لازم در ارائه فاکتور در این کشور در صورت هرگونه خرید و فروش بمنظور جلوگیری از اختلافات احتمالی و نیز صحت و کیفیت کالا ی خریداری شده فاکتور و فیش دریافت نمائید.

9- در مورد معاملات و قراردادهائی که نیاز به تائید و و امضاء در دفاتر رسمی و ترجمه رسمی (نوتو ترجمه بیرسو) دارد حتما به مراجع رسمی مراجعه کنید در این خصوص میتوانید با نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در این کشور مشورت نمائید.

10- چنانچه در این کشور دچار حوادثی مثل سرقت پول یا مدارک مسافرتی یا هرگونه عمل مجرمانه شدید ، ضروری است ضمن خودداری از برخورد مستقیم ، قبل از هر کاری موضوع را به اطلاع پلیس محل برسانید و گزارش پلیس را در این رابطه دریافت نموده و موضوع را از طریق نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در این کشورپیگیری نمائید. بدیهی است گزارش رسمی پلیس، به شما امکان خواهد داد موضوع را در نهاد های مربوطه به نحو موثرتری پیگیری نمائید.

لطفا در تماس با سفارت یا سرکنسولگری های جمهوری اسلامی ایران تردید نکنید!

آدرس سفارت جمهوری اسلامی ایران در آنکارا

TAHRAN CAD. NO. 10 ANKARA

تلفن
(پیش شماره کشور 312 - 0090 )
4682820-4682821-4683357-4683756

فکس
4264365

پست الکترونیک
sefaratiran@hotmail.com



آدرس سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در ارزروم
IRAN ISLAM CUMHURIYETI BASKONSOLOSLUGU YENISEHIR
GIRISI ATATURK BULVARI APT. NO. 28

تلفن
(پیش شماره کشور 442 - 0090 )
3156698-3159983-3162285

فکس3161182
پست الکترونیک
iraniscbkon@ttnet.tr



آدرس سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در استانبول
NO. 1/2 ANKARA CAD. CAGALOGLOU ISTANBUL

تلفن
(پیش شماره کشور 212 - 0090 )
5138230-5128031-5135232
فکس5115219

 


[ جمعه 91/3/12 ] [ 11:35 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

ایران: سرزمین نجیب زادگان (آریاییان)

آذربایجان: آتورپاتکان (نگهدار آتش)

آرژانتین: سرزمین نقره

آفریقای جنوبی: سرزمین بدون سرما (آفتابی)

آلبانی: سرزمین کوهنشینان

آلمان: سرزمین همه مردان یا قوم ژرمن

آنگولا: از واژه نگولا که لقب فرمانروایان محلی بود

اتریش: شاهنشاهی شرق

اتیوپی: سرزمین چهره سوختگان

ارمنستان: سرزمین فرزندان ارمن (نام نبیره ی نوح (ع))

ازبکستان: سرزمین خودسالارها

اسپانیا: سرزمین خرگوش کوهی

استرالیا: سرزمین جنوبی

اسرائیل: جنگیده با خدا

افغانستان: سرزمین قوم افغان

السالوادور: رهایی بخش مقدس

امارات متحده عربی: شاهزاده نشین های یکپارچه عربی

انگلیس: سرزمین قوم آنگل

ایالات متحده امریکا: از نام آمریگو وسپوچی دریانورد ایتالیایی

ایرلند: سرزمین قوم ایر (شاید هم معنی با آریا)

ایسلند: سرزمین یخ

برزیل: چوب قرمز

بریتانیا: سرزمین نقاشی شدگان


[ جمعه 91/3/12 ] [ 11:34 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

 

ماچو پیچو در پرو


[ پنج شنبه 91/2/28 ] [ 10:28 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

 

صومعه بودایی، هیمالیا


[ پنج شنبه 91/2/28 ] [ 10:28 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

<

شهدا شرمنده ایم شهرستان بجنورد

کانون منجی

هئیت حسین جان

آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 52
بازدید دیروز: 72
کل بازدیدها: 3107569
Flag Counter